0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar biraz bilgiye ihtiyacim var Audi a4 2.0 TDI yada Audi a6 2.0 multitronic miHer ikisininde diesel yada benzinlisi nasillar bilen arkadaslar biraz aciklaya bilirlermi?
merhaba ali bey,2014 advance sahibiyim. Şahsen ben çok memnunum, tavsiye ederim, formda belirtilen sorunların hiçbiri ile karşılaşmış da değilim.dün aracıma otomatik ayna modülü,hıza duyarlı otomatik kapı modülü ve alarm da taktırdım. çok güzel oldu
Sıfır almayi düşünüyorum tavsiye eder misiniz şimdi ki Arabam ford connect çok şey yazılmış ben başım ağrısın istemiyorum doğrusu ford ta bir sıkıntim olmadı sizden tavsiye bekliyorum
Söylenecek çok şey var. Mesela siz neyi öğrenmek istiyorsunuz? Bildiğim ve hatırladığım kadarıyla size yardımcı olmaya çalışırım@YÜCEL AYDOGAN (13179) arka koltuk minderini ön koltuk tarafından kuvvetli bir şekilde kaldır kolay kalkar zorlanmazsın. Minderi yerinden çıkart kayıp olan toka orada saklanıyordur. Hazır koltuğu sökmüşken altını güzelce süpür sil. Sonra da önce arka tarafı yerleştirip koltuğu yerine tak. Takarken asılıp çektiğin ön kısmı arkaya doğru kastırarak koltuktaki çıkıntıyı şasede ki yuvasına oturt. Bu kadar basit bir işlem
Yakiti performansi konforu tabi surus modu. Ve son olarak a6 da multitronic yakit olarak iyi ama sorun cikma ihtimali var diye biliyorum ki multitronic gaz ibresi belli devirde duruyor ve hiz ibresi oynuyor sanirim
Bir kere Multitronic şanzıman otomotiv sektörünün en iyi şanzımanlarından biri diyebilirim. Çok sessiz, sarsıntısızdır. Vites değişimlerini ruhunuz bile duymaz. 2010 model A4 2.0 TDI 143 HP 8 ileri şanzımanlı aracımızla Ankara'dan Beylikdüzü'ne yüksek hızlarda, İzmit içinde gezinti ve Haliç-Beylikdüzü dur kalk trafikte dahil olmak üzere toplam 27,5 LT yakıt yaktım.Konfor olarak bozuk zeminlerde rahatsız edici sert bir süspansiyona sahip. Ama düz yollarda tekerlekler yere değmiyor hissi veriyor desem abartmış olmam. Lastik sesi sınıfının limitlerinde. Doğru lastik kullanılırsa asla rahatsız etmiyor. Yol tutuşu mükemmel seviyede diyebilirim. ESP geç devreye giren karaktere sahip. Ama diğer aracımız Leon'un ESP'si tam maceraperest'ler içindi.A4'ten 2 km daha yüksek hızda devreye giriyordu.Koltukları rahat ve ergonomik. Sürücü koltuğu ve direksiyon yükseklik ayarı bir birine uyumlu. Bazı araçlarda kendi koltuk be direksiyon ayarlarımı yaptığımda dörtlü sinyal lambalarını görmekte zorlanıyordum. Bu durumda ya koltuğun bel kısmını biraz indirmek ya da direksiyonu yukarı kaldırmam gerekiyordu.Xenon farlarının netliği yeterli seviyede. Otomatik yükseklik ayar sistemine sahip. Bizim kullandığımız dönemlerde periyodik bakımlarda Corolla ile aynı fatura geliyordu. Ama şanzıman yağı değişim döneminde fatura çok yüksek gelmişti Bildiğim tek kronik sorunu vardı. Egsoz'un arka susturucusunu tutan kelepçenin içi plastik olduğu için zamanla çatlayıp (saç telinden biraz kalın çatlak) araç içinde ilk dört vites değişim aralığında vibrasyona neden oluyordu. Servis nedenini bulamamış Dörtnal Toyota Sadık ustanın yönlendirdiği bir egsozcu abi bulmuştu. O plastik parçayı çıkartıp kauçuk takoz koyarak işi çözmüştü.Aklıma gelenler şimdilik böyle.Özellikle belirtmek istediğim bir husus var. A4-A6 gibi araçlar alırsanız mutlaka ve mutlaka kullanıcı el kitabını baştan sona okuyunuz. Acil durumlarda elektrikli el freni nasıl kullanılırdan tutun da silecek lastiklerini değiştirmek için ne yapılıra kadar herşey madde madde yazar. Okumazsanız en basit silecek lastiği değişimi için servise gider 150 TL silecek + işçilik ödersiniz (Bu kadar yazıyı telefonda mı yazmışım )
Ozcan bey tesekkur ederim bilgi icin a4 2.0 177 ps diesel ama suda var a6 verilecek parayi a4 fullni alabiliriz ama anlasilan yakiti cok diyorsunuz yanilmiyorsam