0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avensis ile karşılaştırdığımda Vectra CD dolu dolu bir araba. Konforu ve ses yalıtımı iyi seviyede diye hatırlıyorum. Partner'dan sonra mesela Vectra alırsam aracın temiz ve fazla sıkıntı yaratmayacak olanını bulmak gerek. Özellikle merak ettiğim şey kronik arızaların ne kadar olduğu. Yoksa sıfır araçlarda bile sürpriz arızalar ortaya çıkabiliyor. Partner'ın kronik ve tamir/değişim ile son bulmayan tekrar tekrar ortaya çıkan arızaları;- silecek kolu arızası- sinyal kolu arızası- beyin arızaları- sigorta panosu arızası- torsiyon tamir takımının çabuk bozulması (partner/berlingo'lar arkadan baktığınızda özellikle sol arka teker yan durur)- gaz teli kopması (özellikle bunu yaşayan kişi sayısı çok fazla)Bu saydıklarımdan bir tanesi veya daha fazlası kullanıcıların karşısına çıkabiliyor.Birisi bana özellikle "arabanda yedek gaz teli bulundur" diye uyarıda bulundu.
getz lerdeki yüksek fiyatı neye bağlıyorsunuz? 25000 tl falan malum sitede ilanları var.o zaman bizim yaris sol donanıma 30000 civarı biçilen fiyatlar çok az değil mi? 2009 115.000 km aracım var.yaris sol.1.33 start-stoplu.nasıl fiyat biçmeliyim.malum sitede 2008 e 35000 de istendiği oldu.
Merhaba arkadaşlar bayabi kararsızlıktan sonra yine Corollada karar kıldık, en son 36800tl. anlaştık pazartesi üzerimize alacağız, temiz aurisler 45bin buluyordu, Corallaya karar verdik hepinize teşekkür ederiz,yine tüp takıp 2 yıl bineriz.arac bu.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2006-model-toyota-corolla-1.6-sol-otomatik-259553288/detay/
Çok güzel bir seçim güle güle kazasın günlerde kullanın. Eğer bagaj ihtiyacı olmazsa 2 yıldan çok daha uzun süre kullanabileceğiniz bir araç. Eğer hız sabitleyici yoksa otomatiklerde kol alıp takıldığında direk çalışıyor diye biliyorum. O özelikte oldumu değmeyin keyfinize
Geçen haftalarda düşük fiyatlı otomobil tavsiyesi istemiştim,sağolsunlar yardımcı olanlar olmuştu. Bugün nispeten düşük km ve yüksek model olması dolayısıyla,ve belki aramaktan da bıktığım için citroen c2 için anlaştım. Araç 1.4i sx,lovato lpg li,100.000 de,2007 model,18 buçuğa anlaştık bakalım,inşallah pişman etmez.
1-Şoför tarafındaki cam kumandası sağ ön yolcu tarafındaki camı açıp kapamıyor .Fakat kapının kendi üzerindeki buton ile sorun olmuyor çalışıyor .Şoför tarafındaki diğer kapıların kumandasında sorun yok .Bu arızanın sebebi nedir başına gelen veya maliyeti külfeti hakkında bilgisi olan var mı 2- arka koltuğun tam ortasında kemer tokası olması gereken bir çukur var ama kemer tokası yok buradaki toka nerde dedim aldığımdan beri orada bir şey yok dedi sahibi boş dedi ama kitapçıktan baktığım kadarı ile orada bir toka olması lazım işin enterasan yanı arka koltuğun oturulan kısmı sanırım yatmıyor baktık ama bulamadık ama muhtemel yatıyor ise altında kalmış olabilir kopması gibi bir ihtimali düşünmüyorum .Arka koltuğun oturma yeri nasıl yatıyor veya kalkıyor orada bir kemer tokası var mı 1.cevap: benzer durum benim başıma da geldi bende de sağ kapıdan açmıyor şoför kapısından açıyordu..oto elektrikciler bakar bi kablo çıkıklığı,şase,temassızlık falan varsa 10tl ye yaparlar basit..ikinci ve kuvvetli ihtimal tekli kapı düğmesi bozulmuştur o da 30 tl anca tutar.. basit o iş..2. muhtemelen koltuğun altında kalmıştır o diye düşünüyorum..kendin arka koltuğu çıkarıp bakamıyorsan bi döşemeciye gidin 1 dk içinde görürsünüz tokanın olup olmadığını.