0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese selam1999-2000 model civarında Avensis bakıyordum. Sonra bu makyajlı kasa Vectra'lar geldi aklıma. Popüler oldukları dönemlerde kullanmışlığım var. Güç ve konfor konusunda iyi arabalar. Lakin benim kullandığım dönemlerde yeniydiler fazla sorunları yoktu. Bu araç hakkında gerçekten bilgi sahibi arkadaşlar var mı aramızda? İlanda ki aracı yolum düşerse görme gibi bir düşüncem var. Vergisi yıllık 748 TL ve 2.0 dizel motoru varhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2001-model-vectra-2.0-dti-hatasiz-emsalsiz-ilk-gunku-gibi-260188650/detay
Hadi ya
Bu araçlar hakkında en sağlıklı bilgiyi @Alper Sınav (23) verir kendisi kullanıyordu bu araçtan galiba.
Akrabamda vardı. Goturduğu opel ustası abi en çok vectraları seviyorum sürekli bendeler diyormuş o da birkaç sene bindi sonra sattı.
Yani ibreyi Avensis'e çevireceğiz yine
DTI suzuki motoruydu galiba, çok başarılı değil o araçta malesef. 2.0 bakman lazım, veya gözü karartıp 2.5Ama temizini ve masrafsızını bulman yine de imkansıza yakındır artık, eskidiler baya...
Sürekli değiştirmiyorum sana öyle gelmiştir 24.07.2013'ten bu yana Partner'ı kullanıyorum. Araba konfor anlamında iyi fakat çok kronik hastalığı var. Bu da beni üzüyor. Elimde kalmadan kötü birşeyler olmadan satayım istiyorum.Mercedes Vaneo'ya bakmıştım bir ara. Temiz olanlar 25 binden başlıyor. Bütçeyi çok aştığı için vazgeçtim
Bu vectralar 90 lı yılların ilk yarısı gibi 1.5-2 ev parasına satılıyormuş.