0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2005 model 2.0 155hp ACCORD birde en fulü olursa(sunroof ve koltuk ısıtma dahil) dadından yinmez hatta 2006 üstü olursa makyajlı olur emme onunda vergisi artıyor Araç D segment olmasına rağmen genç yaşa da hitap eden bir yapısı var. Değerlendir derim Ama yok model yaşı yüksek olsun, vergisi düşük olsun diyorsan mazda3 auristen daha güzel bir tercih bence.
Hayırlısı olsun Seçkin. 40 bin TL civarına 2013 denk gelirse 2014 auris 1.33 bulabilirsin. Son makyajlı kasa değil ama. Motor kötüleniyor ama ben aynı fikirde değilim, performansı seni tatmin eder mi bilmiyorum deneme sürüşü yapmalısın.
1.33 bakıyorsanız eğer denemeden kesinlikle almayın.
Abi Seçkin bildiğim kadarıyla öğrenci olduğu için Kırıkkale Ankara arasını çok kullanıyor. Bu güzergahtada Ankaraya giderken bir rampa var ki beni diğer 1.6 araçlarım sinir ediyordu 1.33 daha hantal kalır diye düşünüyorum.
O rampayı biliyorum Selman, yalnız şu var devirli girilirse rahat çıkılıyor ama trafiğin durumuna göre yavaşlama hallerinde hızlandırmak zor olur.
Auris yeni kasa 1.33 leri ben de beğeniyorum çok şekil araçlar. Mazda 3 ün 1.6 motoru 105hp 148 nm, toyota 1.33 motoru 99hp 128 nm. Tork olarak bir nebze aratabilir fakat yakıt tüketimi konusunda kesinlikle auris 1.33 derim.Yeni kasa alabileceksen yaş olarak daha iyi olacağından yine auris öneririm. Rampalarda da 5bin devir çevrilirse gayet güzel çıkıyor. Sıkıntı olmaz.Mazda 3 de parasına göre güzel araç. Trim sesleri ve yalıtım konusunda Toyotaya göre çok daha iyidir. Sedanının olması da bence bir avantaj. Manuel de 8.5-9 lt ş.içi verisi, 5.5 ş.dışı verisi. Otomatikte 12 ş.içi, 6 ş.dışı.Fakat otomatikleri daha pahalıdır. 40bin altına bulabilirsin 2.nesil (09-12 arası) kasasını.Şahsen otomatik alacağım için mazda o fiyata en fazla donanımı ve kaliteyi bulduğuma inandım ve daha önceden de hayalimdeydi. Fakat manuel alacak olsaydım yeni kasa 1.33 alacaktım.
Seçkin 1.3 dizel astradan sonra benzinli auris kalkışlarda seri olabilir ancak tork yüzünden rampalarda 1.3dizeli ararsın.
Seçkin Elmadağ yokuşunda yarisle 80 in altına inmez, ne D sınıfı araçları sollardım. 130 ile girer 110-120 gibi 4. Vitese alırdım öyle çıkardım.Fakat 1.6 nın da tadı güzel, mazdayla oradan 120 nin altına düşmedim Mazda otomatik 5 vites uzun yolda bağırır. 3000 devir 100 km hız. Auris ise 6 vites. Öğrencisin auris az da yakıyor. Görüntü de şekil, satarken daha az beklersin. Aynı parayla modeli düşük mazda alabilecen çünkü. İlla otomatik istiyorsan yaris cvt önereceğim de Astra sonrası mutlu olmazsın.
1.33 aurisi piyasa ortalamasına verirsen 1 haftaya kalmaz datarsın. Ha benim gibi inatlaşırsan 2 ay satmak için bekler daha sonra inatlaştığın fiyata satarsın aracı Toyota honda volkswagen her modeli çabucak elden çıkarılabilecek araçlar.
Arkadaşım 1.6 motordan dan aşağısı alınmaz.He sakin kullanım beni götürsün ekonomi ve fiyat az olsun derdin varsa al ,ama rahatlık ve biraz da ekonomi istiyorsan 1.6 al,(1.33 çekmiyor gitmez gibi tartışmalara girmeyin lütfen).Daha geçen yaz elmadağı tırmandım araba kanatları olsa uçacak 160 180 bana mısın demiyor, artistlik yapan connect de kaybolmuştu bu arada.
dizel araçlarda otomatik nasıl randuman verir? C5 dizel otomatik nasıldır? Yada dizel otomatik önereceğiniz iyi araç var mı?
Mutlu abi yaris bana küçük gelir 1.85 boy 120 kiloyum Şu an mazda 3 ve 1.6 auris üzerine yoğunlaştım :)Civici ilana koymadan sattık yeni kasa olmamak şartıyla 1.33 ü eledim şu an
Ekonomi düşünenin 160-180 le işi olmaz o yokuştan 80-90 ile çıkar
mcp şanzıman kötü. c5'te kullandıkları yine bir nebze iyi ama c4'tekiler fiyasko. fiyat olarak ne düşünüyorsunuz bilemem ancak tam otomatik olarak i30 ve c'eed var. i30'un ilk modelleri bence daha iyi ve daha makul fiyatlarla sahip olabilirsiniz. bunun dışında alacağınız şanzıman türleri, düşük hacimli motor uyarlamalarında robotize ya da çift kavrama olacaktır.
Bugün 2011 model 33.000 km de auris sport aldım yardımlarınız için teşekkür ederim