0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.6 lt corolla alacağınıza avensis alın, en azından arabaya binin.
Hangisi olursa olsun sonucta en iyisi olacak o Eyup, simdiden hayirli olsun.
gonul ıster kı avensıs olsun ama alacagım arac otomatık en fazla 3 yasında olur o model avensıslerın fıyatı cok ucuk bakalım nasıp. Mesaj Birleştirildi: Aralık 30, 2015, 21:23:37evet abı ımkanlar dahılınde en ıyısı hangısı ıse onu almaya calısacam bakalım nasıp. gonul ısterkı yenı kasa otomatık vıtes avensıs olsun ama fıyatlar baya bı ıyı
mutlu alacagım aracı uzun sure kullanacam o yuzden modellı ve fazla yorulmamıs kurcalanmamıs bı sey olsun ıstıyorum.yada dıyorum cıtır hasarlı bı tane bulursam hıc dusunmeden alayım toplayayım jant lastık muzık sıstemı vs doldurayım arabayı.
2010 üretimde de yağ yakma var diye okumuştum forumda.
Yok abi bence 100bin km ağır bakımı yapılmış 1.8 ya da 2.0 2009 ve üstü avensis bak derim. Bakım derdin olmaz hem. 100bin km.ler japonlar için hiç bir şey. corolla alasıya kadar aynı paraya otomatik daha iyi bir aracın olur. 45-50 arasında ilanlar var ne kadar temizdir bilemem. ama 55bin tl ye kadar bulunabilir sanırsam.
Hakan çok haklisin kullanıcıdan kullanıcıya fark eder ama kmsi çok olunca genelde metal yorgunluğu da oluyor ister istemez.
Dün aracımı satmak üzere 31.500'e anlaştım ve çarşamba günü Allahtan bir mani çıkmazsa satışını vereceğim. Yine araba bakma maceralarım başladı. bütçem max 40.000 tl. benim istediğim araç ise makyajlı kasa 1.6 auris. buna alternatif olarak mazda 3. ama temizlerinin fiyatları 43-44 bin tl civarında. önceliğim manuel ama belki daha ucuza bulurum düşüncesiyle otomatiklerinede bakmaya başladım yine 40 bin civarlarına bulamıyorum. dolayısıyla 1.33 aurislere bakmaya başladım ama onlar hakkında bilgiye sahip değilim. sizin öneriniz ne olurdu auris önerir misiniz ya da başka ne önerirsiniz? japon arabası düşünüyorum alman önermeyin lütfen
Hayırlısı olsun Seçkin. 40 bin TL civarına 2013 denk gelirse 2014 auris 1.33 bulabilirsin. Son makyajlı kasa değil ama. Motor kötüleniyor ama ben aynı fikirde değilim, performansı seni tatmin eder mi bilmiyorum deneme sürüşü yapmalısın.