0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Otomatik ve. LPG li kullanılmak üzere araç bakıyorum 2009_2010 mitsuishi lancer 1.8 , mazda 3impressive ve Honda civic premium_ elegance gözüme kestirdiği araçlar...en mantiklisi hangisi???goruslerinizi alabilir miyim?
1.4 D-4D Elegant 2009 Model olanını almış bulunmaktayım 108.000 Km 37 bine satışı tamamladık.yanlız kaporta kusursuz değil bir iki dolu yağdıgı için ufak göçükler vardı düzeltiliyormuş diye duymuştum sağ tarafta da boya var değişen yok ustaya da baktırdım motor orjinal sıkıntı yok dedi bakalım hayırlısı olsun artık umarım sıkıntı yaşamayız..Bir saat bile kullanmadıgım halde gözlemlediğim araç çok konforlu ve güzel geldi bana benim 307 biraz daha seriydi sanki ama hızlandıkdan sonra 307 yi aratmıyor gidiyor ama seri bir araç değil biraz sakin kullananlar için gibi geldi bana seri atik bir araba değil.. Deposuda küçük geldi bana son bir küp kalmıştı bilemedim nekadar mazot var son küp de yanıp sönüyordu gittim mazot aldım 100 liralık normalde 8 küp var 6 küp doldu nerdeyse full oldu kaça doluyor acaba deposu birde dijital oldugu için pek anlayamadım kalan mazotu.. Genel olarak memnun kaldım bakalım ilerleyen zamanlarda kullandıkça yorum atarım..
Hepsi Japon hepsi sorunsuzdur. Mitsu iyidir hoştur ama 1.8 ile MTV si sıkıntı.Mazda 3 ise japonlar arasında iç kalitesi en iyi araçtır. Trim sesi yoktur.Tüm japonlarda yol sesi malesef mevcut. F/p açısından mazda 3 donanım olarak da tatmin eder.
teşekkürler;benim içimden de mazda 3 geçiyor ama LPG uyumu kafamı kurcalıyor;LPG de biraz nazlı diyolar;sorun çıkartabiliyormuş;ama duruşu karizması konsolu çok hoş araçlar..Honda lara içten içe bi gıcık olma durumum var fiyatları çok abartıyolar 100 K devirmiş 2008 -2009 az boyalı hondalara 45- 46 binler çekiyolar....bence HOnda Fiyat/performans aracı değil..
Honda konusunda sana katılıyorum, gereksiz bir şekilde piyasayı yükseltme politikaları var. Ben Accord almadan önce facebooktan Accord klübüne üye oldum ve orada grubun kurucusu milleti gaza getirerek araçlarını satanlar 40bin tlnin altında ilana çıkarmasın aracını satmak isteyen hemen satar diye mesajlar yayınladı. Bende karşı çıktım biraz atıştık sonra beni gruptan sildi tosbağa Belki eş değer bir örnek olmadı ancak civicler içinde bu durum geçerli. Sondan bir önceki kasa çok tuttuğu için millet şişirdi iyice fiyatları. Ancak civicin ön göğsünü hiç beğenmiyorum. Acil durumda satma gibi bir derdin yoksa mazda daha güzel bir seçim. Sonuçta her araç satılır. Lpg konusunda da @Mutlu Tekir (30216) bahsetmişti sanırım, sübapları çelik subapla değiştirdikten sonra sorunsuz kullanılıyor diye biliyorum.
bende diyorum bu ACCORDların fiyatlar neden uçuyor geçen sene çok rahat 34 -35 'e temiz 100 -150 bin km lerde accord bulabiliyoken bu sene 41 -42nin altında araç yok...hem ki araçlar 250 bin km lerde...el insaf dedim hiç bakmıyorum bile....
eyup bey arabanin toplanmis hali bu.dedigin gibi yapmislar.Icerdn fotolara bak teybin etrafina gecmelere hepsi ayri birbirinden farkli.Diz hava yastığının oldugu yerde öyle.Bu araba yi alip hergun bir yerinden masraf cikacagina temizine fazla ver.Bunu alirsin sanayiden cikmaz bir sürü para harcarsin.
Seni yıldız paklar artık Eyüp. Başka arabaya bakma artık Aklıma gelmişken sorayım sana. Katar'da Volvo kullanımı ne durumda. Etrafında fazla görüyor musun hiç?