0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mevcut sirket yapilarini bilmiyorum Ozcan ama DS versiyonlar gercekten albenili duruyor. Dizaynlari kendine has. 206 bir ara sinifinin en cok satan araciydi herhalde, cok fazla gorulurdu trafikte. Tasariminda bir Turk de calismisti bildigim kadari ile. Doneminde gercekten cok tutmustu. O donemlerde Corolla ise tutmamisti(98-00). Bu birini daha iyi, digerini daha kotu yapmaz ki; Corolla'nin sonraki motor versiyonlarinda sorunlar yasanmisti ama cikan kasasi tuttu. Zaten iki senede kasa degismek zorunda kalmisti. Yani bazi genellemeler yeterli olmuyor bir aracin iyi ya da olumsuz diye yorumlanmasinda, bakis acisina gore degisebiliyor. Or; bir cok D sinifi aracin ikinci el satis fiyatlari ile C sinifi karsilastirilabilir(ulkemiz icin).
Serkan bey, 5 yıl 100.000 km Peugeot 206 hdi kullanmış biri olarak, her ne kadar yakit tuketimi çok düşük olsa da sorunlarından ve sanayiye gitmekten bıktığım için Fransız arabalarina ozellikle pejoya tovbe ederek Corolla aldım. 5 yil 100.000 km oldu Corollayi da alali, memnunum. Belki 301 iyidir, belki sorun cikarmayacaktir ama benim tecrubem tam tersi. Ayrıca genel tecrubemden şunu söyleyebilirim, bir Fransiz ve bir Japon arasindaki fark yıllar ve km.ler gectikce ortaya çıkar. Yil ve km.ler gectikce Fransizin sorun cikarma ihtimali hizla artarken 2. El degeri hizla dusmeye başlar, Japonda bu ikisi de daha düşük oranda gerçekleşir.
arkadaslar abıler bu ılandakı arac kafama yattı gorunurde pek bı hasarı yok sadece pert kaydı var sanırsam ters donmus ama tavanda bı ezıklık goremedım. fıyatı makul geldı sıkı bı pazarlıkla bın veya ıkı bın tl daha dusururum herhalde. alıp uzun sure bınmeyı ve bıraz da aksesuar yapmayı dusunuyorum. jant lastık vs.sızce 35 bın tl pert kayıtlı bı araca verılır mı ılerıde satma durumum ne olur. satmak ıstesem pıyasa ederının altında satabılırmıyım. yorumlarınızı beklıyorum saygılar.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-ar-me-den-2012-avensis-1.6-lpg-li-start-stop-full-bin-git-256132533/detay
2010 Auris 1.6 Comfort Extra Bir araç var 87.000 Km de LPG li ve otomatik olanlarından yarı otomatik değil.. Yarı otomatik olanları sorunlu onlardan uzak duruyorum da bu tam otomatikleri nasıl kullanan arkadaslarım varmı ?? Birde Lpg li araç daha doğrusu benzinli araç nerdeyse hiç kullanmadım hep dizel hep dizel çekingem var biraz geçende bizim ışıklarda otobüs bekliyorum aracın tankım patladı bosurumu anlamadım arkasından gaz çıkıyor ) yani iyice soğumaya basladım ama lpg kulanıp çok memnun olanlar da var.. Birde aracın ömrünü kullanımını ikinci elini ne ölçüde etkiliyor bu LPG takılı olan araçlar bunlar hakkında bilgisi olan arkadaslarımın güzel yorumlarını merakla bekliyorum..Son olarak bu araç temiz ise nekadar bir değeri var 38 bin verilirmi mesela ??
Bir de yerli uretim arac yok zannedilir.
Beyler karar verdim sayılır son bir kez daha size danışmak istedim Ben hiç benzinli LPG li araç kullanmadım bu durumu göz önüne alırsak...Auris 1.6 Comfort Extra 2010 ( 87.000 Km 37.500 TL tam anlaşamadık 38.000 istiyor) Tam otomatik LPG li olanımı yoksa 1.4 Dizel 6 ileri 2009 ( 102.000 Km 37.000 TL anlaştık gibi ) olanımı seceyim bu aracın donanımını bilmiyorum gidip bakıcam.. Bir secenek daha var bu iki araçdan 1000- 1500 daha palı olan 2010 ( 81.000 Km 38.500 aşşağı bırakmıyor.. ) Focus 1.6 TDCi Trend X mi almalıyım önerilerinizi bekliyorum herkeze yorumları için şimdiden teşekkürler..
Uzun kmler yapacak ilerde de sattıgımda zarar etmİyeyim Diyorsan lpgli olanı seç
Kısa ve öz HİÇ BULAŞMA derim Eyüp.