0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Accordu alamdim cunku atmosferik bir araba almak istemiyorum Yazilim cip intercooler kafasina girmenin vakti geldi artik avensisi de sadece toyota oldugu icin ekledim listeye
mübarek o zaman 2.4 Accord al yazılıma felan gerekte kalmaz. Vergiside bir alt dilimden ödeniyor diye biliyorum
Sizin baktığınız blue degil class donanım, en boşu olup direksiyonu deri degildir, arka camları da manueldir. Ayrıca soylenildigi gibi blue diye bir donanım Corolla'da yoktur. Class hem Corolla'da hem Auris'te vardı. Class donanıma sahip olan Corolla ve Aurislerde kapı kolları da siyahtır.
Yorum için teşekkürler dikkate alıcam fakat 6 ilerilerde olan bir sorunmudur bu yağ yakma sorunu yoksa kilometreden dolayımı böyle bir şey söylediniz ? Birde ben donanım olarak hepsine bir göz attım öyle aralarında pek bir fark göremedim birinde dijital klima var birinde yok mesela neredeyse hepsi çelik jantlı felan yani aralarında uçurum farklar yok..Birde arkadaşlar bakıyorum 2012 model 70 binde peugeot 301 teknoloji olarak 2008 aurise göre daha iyidir motor olsun vites kutusu olsun aralarında fiyat farkı yok nerdeyse kafam atıyor tekrar peugeot alcam diyorum sonra içimden bir ses boş ver yaa diyor ) Birde herkezin abarttığı gibi kötü ve leş bir araba değil ben 1 sene kullandım bir kez tık demedi her sabah hava soğuk da olsa tek marş çalıştı aracım birkez arıza ışığı yanmadı insanımızda biraz ön yargı var.. Örneğin chevrolet camaro 77.000 USD bu aracın şu an baktım fiyatları tereddüt eden varmı parası olan ve bu araçlara ilgi duyan bir kişi düşünmeden alır bu aracı lakin chevrolet Aveo oldumu araç piyasada gitmiyor satılmıyor ve hep bir ön yargı ile yaklaşılıyor ben bun çok yanlış buluyorum kullanmadığı araba hakkında bir sürü yorum yapan insan var malesef bu da araştırma yapan kişileri olumsuz yönde etkiliyor bir arkadaşım hep derdi biz de sürü mantığı ile araba alıyor insanlar biri önden gidince arkadan takip ediliyor hesabı
Selam arkadaşlar kısmetse aşağıdaki linkteki aracı almaya karar vedim hem Toyota dan vaz geçmeyeceğim hem modeli düşürmeyeceğim hem de dizel araca kavuşmuş olacağım .Araca bizzat baktım genel kasa durumu 10 üzerinde 8-9 yaşının verdiği bir takım şeyler var fakat genel manada iyi bir araç . Aracı kullandım gidişi çekişi gayet hoşuma gitti ne yalan söyleyim dizel olup bu kadar sessiz araç ilk defa kullandım .Aracın 90 bin bakımları Dörtnal da yapılmış .Kışlık lastikleri yeni- muayenesi yeni sahibi efendi bir abimiz .Aracın ilk sahibi .Fiyatı en son 35 bine bıraktı bana aşağıda düşmüyor. Araçta gördüğüm tek sorun ise tabi benim gördüğüm direksiyon kutusunda boşluk var sanırım sabit yerinde sag sol yapınca lırk lırk gibi ses geliyor yolda kullanırken bir sorun yok fakat kasislerde ve bozuk yolda o meşur direksiyon kutusu boşluk sesi alenen var ve hissediliyor .Sahibine de bunu söyledim fiyattan düşelim dedim ama yanaşmadı. Ben üşeceğimi düştüm dedi .Genel olarak baktığımda bu km de araç yok yada çok fazla boya ve değişen var .Üst modellere de benim maddi durumum yetmiyor zira elimde aracı satıp onun parasına bunu alacam .Tek takıldığım nokta bu aracın fiyatı piyasaya bakarsak normal gibi ama 35 bin de kötü para değil hani fikirlerinize açığım. Yalnız Toyota dan başka araçlara pek sıcak bakmıyorum bilginize http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2006-corolla-terra-1.4-dizel-255231648/detay/
İkiside dizel birisi ilk sahibinden (2008 78 binde 5 ileri olanı ) diğeri de bizim arkadasın bir akrabasından (2009 102 binde 6 ileri olan ) o aracın ne olduğunu bilmiyorum daha göremedim bakalım bu gün gidip 2009 olana bakıcam içime sinerse bir servise gösterip alıcam sanırım yeter artık iki hafta oldu bak bak nereye kadar )
herkese merhababuaralar yeni citroen ds5 dikkatimi çekiyor daha yakından görme imkanım olmadı malesef bu aracı kullanan veya bilen var mı? artıları eksileri nelerdir?
2013 yaris multirdriveS lpg li hız sabitleyicili aracım var. araçtan memnunum ama ailemiz büyüdü araç değiştirmeyi düşünüyorum. 2014 ++ auris touring.. SW cvt ,,, 2011-2012 1.8 avensis cvt ve ,,, 2013 ++ corolla cvt almayı düşünüyorum. en ideal hangisi olur acaba ?
Piyasada cok yok ama oldukca dikkat cekici birbir model diyleyebilirim. DS4 icin bilgi verebilirim. Ic kalitesi sinifinda iyi duzeydedir. Icte de spor bir tasarimi var ama konfor da iyi. Arka taraf tipik coupe tasarimli tavan ve yan cam. Bu alani arkada biraz kisitliyor ama dista da spor duruyor. Surus ozellikleri de iyidir genel anlamda.