0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Otomatikden vaz geçtim çünkü anladım ki en iyi otomatik 0 km olanı alıp 5 sene 6 sene binip satmak lazım herhalde 15 senedir manuel kullanıyoruz aynen devam yapcak bişe yok..
Blue lar en düşük donanımdır. 40bin tl altı Mazda 3 otomatik bakabilirsiniz. Şanzımanı daha sorunsuzdur MMT'ye göre.
Auris 1.4 D-4D Blue bir araç var 78.000 de 37.500 istiyor (pazarlık payı var 36.000 gibi) araçda ve üç parça boya varmış 5 ileri ilk sahibinden bu araç.. Birde benim arkadasın bir akrabasında 2009 6 ileri olanı varmış bu aracın donanımı nedir onu tam öğrenemedim 6 ileri ve 102.000 de oldugunu biliyorum 3 parca boya varmış değişen yok oda 37.000 e bırakıcak sanırım..peugeot 307 aracımı satıp otomatik araba almak hayalindeydim fakat düzgün bir otomatik aracın 40.000 TL üstünde bir rakam gerektirdiğini hiç araştırmamışım malesef bu rakamın altında doğru dürüst arac yok bende de o rakamlara ulaşıcak durum yok şimdilik neyse yaklaşık iki hafdadır o araba senin bu araba benim en son boyut olarak ve marka olarak Aurisi beğendim gibi ama bu iki araç arasında kaldım şimdi km olarak düşük olan mı olsun 5 ileri yoksa 6 ileri olsun 20 bin fazla olanımı olsun karar veremedim 2009 olanını görmedim 2008 olanını siteden inceledim onu da yakından görmedim karar veremiyorum 6 ileri mi yok sa kilometresi az olanımı seçmeliyim birde bu rakamlar bu araçlar için normalmidir onu sormak istedim yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler..
Fiyatları gerçekten bu ise ve eğer söylediğiniz gibiyse düşünmeyin bile.6 ileri olan Dizel mi benzinli mi ?Donanımı nedir ?Benim tercihim km si az olan olurdu
Blue en boş donanım diye biliyorum. Direksiyon simidi bile plastik. Haberiniz olsun.
Ben auris ararken baktığım blue ların hepsi (corolla dahil) plastik dreksiyondu. Ve satanlar en duşuk donanım diye satıyordu.
Kararimi verdim,Bulabilirsem tabi ;Temiz 2007-2008 volvo s60 2.0 turbo ilk tercihim, 2010 opel insignia 1.6 turbo ikinci tercihim , ucuncu ve son olarakta 2011 -2012 Toyota Avensis 1.6 .
Accordu seçenekler arasına bile almamışsın
serkan bey, 6 ileri araçta yağ yakma sorunu olabilir. iyi araştırın. 5 ileri daha garanti bir tercih. kilometresi de güzel. blue donanım en boş değildir. toyota'da o yıllarda bulabileceğiniz donanım seviyeleri şu şekildedir;linea < comfort < blue < comfort extra < elegantblue'da kendine has alaşım jant vardır. rengi de genellikle açık mavidir (auris için).