0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mazda 3 degilde mazda 6 toyota avensis opel insignia renault lattitude sinifindaki arabalardan alicam sagol onerin icin
Selam arkadaslar,2005 model 1.6 benzinli corolla kullaniyorum ,aracimda uzun yola ciktigimda artik baya yuksek bir motor sesi geliyor ve kamyon otobus yanindan gecince inanilmaz arabayi savuruyor. malum baya uzun zaman oldu ve artik bunu degistirmek isitiyorum , maksimum 50.000TL ye kadar benzinli bir araba almak istiyorum. Aklimda olan araclar Opel Insignia 1.6 Turbo ,Toyota Avensis 1.6 , Volvo s60 2.0 turbo .Bu araclari daha once kullanmis olan veya bilgisi olan arkadaslarin dusuncelerini rica ederim, yakit tuketimi ,hizlanmasi, yol tutusu, iceriye verdigi motor sesi gibi.
Sahibinden.com'da çok uygun fiyatlı, sorunsuz, yakıt tüketimi düşük, mükemmel Priuslar var.
Priuslar 0 km. Fiyatlarına nazaran ikinci el fiyatları neden görece düşük.Bakım parça v.b. temin ve maliyetinin yüksekliği nedeniyle mi?
volkan bey, kendi favori listemde araç uzun zamandır. sanırım ihtiyaçlarınızı karşılar. 6 ileri manuel.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-siyah-mazda6-2.0-dynamic-42000km-2009-model-kazasiz-ve-hasarsiz-220411344/detayilân eski gibi ama halâ güncel. 50 bin tl küsürlerden buralara geriledi.
araba otomatık olsaymıs tam benlıkmıs. bu mazdalar lpg uyumlu mu acaba?