0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araç tavsiyelerinin taşındığı tek bir başlık var. o da sabit ve ilgili bölümde en yukarıda.
Mutlu bey yanlız benim otomatik 5 ileri için param yetmiyor su an. 2004 yada 2005 alacak kadar var. Onlar da 4 ileri
demirhan bey. verdiğiniz cesaret için teşekkürler bu tork konvertörü n demek kısaca açıklama şansınız varmı? ayrıca mazda 6 nın yalıtımını ve tokluk hissini mazda 3 le kıyaslarmısınız
Merhaba, 2011-2012 auris almayı düşünüyorum,1.33 Comfort extra paketler filan var ama toyota grubunu pek tanımıyorum bu yüzden yardıma ihtiyacım var.38-42 bin arası bir araç düşünüyorum.önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
selamunaleyküm değerli toyotacı arkadaşlarım. bu foruma üye olurken bende 1999 avensis vardı. sol extra. aracı satıp 2005 mazda 3 almıştım. 7 ay civarı kullandım. ama maallesef pek de memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim. bir defa 2000 motor manuelden 1600 motor otomatik vitese dönünce bayağ bi kağnı gibi geldi. ayrıca mazda 3 ün motor sesi ve yalıtımından da hiç memnun kalmadım. şimdi tekrar 2000 motora geri dönüş yapmak yada bütçeme göre dizel bi araç almak niyetim. aracımı sattım geçen gün. 2000 motor benzinli olarak mazda 6 düşünüyorum ama açıkçası tereddütlerim var. mesela mazda 3 deki tiptronik şanzıman 4 ileri idi. mazda 6 nın 2003-2006 arası olanlarında da otomatik zannediyorum 4 vites.merak ettiğim acaba mazda 6 yüksek hızlarda bağırır mı yalıtımı nasıldır? 4 ileri olması bu manada bi dezavantaj mı? araç 142 bg ama tereddüt ediyorum ister istemez acaba memnun kalır mıyım diye? bilgisai olan arkadaşlar aydınlatırsa bu konuda beni minnettar kalacağım. dizel olarak da bir süredir bravo lar ilgimi çekiyor ama bütçem en fazla 33 civarı olduğundan düşük km bulmam zor. ne tavsiye edersiniz?
baktırarak ve ekspertiz yaptırarak almayı düşündüğüm bi araç var. hiç lpg atılmamış ve 150 bindeki bir mazda 6 efor testine sokulduğunda eğer km orijinalse motor %kaç çıkmalı sizce?
Musa abi doğru söylüyor, ilk olarak benzinli bakıp sonrasında lpg taktırmak daha mantıklı ama tabi fiyat oranını incelemek lazım.
öncelikle iyi forumlar tabiki benzinli olması birinci tercihiniz olması gerekir az km yapmış kazasız olsun. LPG supapların ömrünü kısaltır onun için LPG yi kendiniz taktırırsın.
Olacağı söyleyim. Alacan benzinli 19-21 arası. 3 ay binecen cekecen lpgciye. En az 1500 tl sıralı sistem taktıracan.Arabada turbo yok. Lpgde çok randumanlı motor.O paraya temizbir sıralı sistem bulursun parana yazık etme.
Barış abi bu araç benzinde ne kadar yakar