0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neden Mutlu Bey?, (bilmediğim ve bilgi edinmek için soruyorum). Teşekkürler.
Dediğim gibi önyargı. İstanbul aracına hele de yarı otomatikte yaklaşmazdım malum trafiği dur kalkları. Bağcılar ise otomotiv alım satımında iyi şeyler duymadığımdan.
Ön yargılı yaklaşmak doğru değil bence, araca bakıp içini-dışını iyice incelemek lazım, km'si düşük ama yine de yıpranmışlığı km'si ile doğru orantılı olması lazım. SMS sorgulamalarının da tamamlanması şart.
Aydın bey, mazda 3 almadan evvel auris mmt ya da tork konvertörlü araç arıyordum, km.si düşük araç bulsam tramerde kaydında rakam gözükmüyor ya da muayeneleri hiç gözükmüyordu. Dedikleriyle olanlar tutmuyordu vs. Zaten istanbul araçları çok hor kullanılıyor mecburen. İstanbulun trafiği malum. Bazı yerlerde 120 altında gidemiyorsun vs. Bu sebepler yani. Yine de bakın tabi, düzgün araç her yerde çıkabilir. Bu arayışta Allah kolaylık versin. Tanıdıktan almak daha tercih edilesi ama o da her zaman denk gelmiyor.
Haklısınız Mutlu Bey, ben biraz da model yılına güvendim 2015 olunca, düzgündür diye düşündüm, nasip tabi, ama bu araçlar şu sıralarda çok bol şekilde piyasa da var, özellikle touch modeli, büyük ihtimalle bu araçlar şirket dönüşü araçlar gibime geliyor.Mesaj Birleştirildi: Aralık 02, 2015, 18:22:03Avensisci arkadaşlar, 2011 elegant extra zavoli lpgli(lpg işlenik) 50.000 km'de değişen hata boya yok, 50bin tl ye verecek bir arkadaşım, renk füme, lastikler sıfır, sizce nasıl ? Bir fikir
Birde 20 yaşında bir aracın 100000 km olma ihtimali ve Aracın km bilgisi tüv kayıtlarına göre tuttuğu halde km orjinal olup olmadığını anlama ihtimali varmıdır?
skoda oktavya almayı düşünüyorum. 2012 model üstü dizel otomatik boya takıntım yok ama 3 4 parça boyalı olabilir.