0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota 2009 ve sonrası tork konvertörlü Corolla, Mazda 3 (tork konvertör şanzıman vardır)
Mutlu hocam, tork konvertörlüler Corolla'larda sadece benzinlilerde var, o modeller de de aşırı yakıt tüketiminden bahsediliyor ?
Aydın bey hayırlı olsun yazışmıştık. Piyasaya durgun diyorlar. Valla bu kısa zamanda 2 arabayı çok iyi sattınız galiba sizin için hayırlı olmuş. Zaten MMt olayına baştan bilmeden girmeniz ve beklentinizi karşılamamış olması sizi yeni arayışlara itmiş. Zaten beyazdan o renk insanı bayar hocam. Arabanın rengi insanı açaçak.hocam benzinli beyaz güvercin alabilirsiniz. Yada 2013 , 2014 güncel markalara yönelin.Beğendiğiniz araba var mı? Superb bakın derim hocam.
Teşekkür ederim Barış Bey, Beyaz manuel aracımı 54.750'ye sattım, son aracımı ise tanıdık bir arkadaştan ilk sahibi aldım, araç 47bin km deydi, kusursuz bir araçdı buda, bunu da yine kıramayacağım bir arkadaşa 52.250 ye verdim, bende totalde 10gün durdu, renk canımı sıktı, taş atıyor rötuş yapıyorsun olmuyor,yapmasan alttan beyaz vernik sırıtıyor, nihayetinde sevmedim, mmt yi aslında sevdim zaten bilgi birikimim olduğu için kullanmasına da hemen alıştım, fakat otomatik modda vites saçmalıyor, rampa da vites artıyor sonra yok olmadı düşürüyor vs vs, başarısız bir şanzıman, onun için şimdi öyle bir araç alacağım ki içime her konuda sinen ve uzun yıllar binmeyi düşüneceğim bir araç olacak, corolla son kasa ya bakıyorum ama onda da tereddütlerim aşırı fazla.. Nasip, tecrübesi olan arkadaşlardan destek bekliyorum..
Teşekkür ederim Mutlu Bey, şu sıralar aklıma Superb de takılıyor, 1.6tdi olanları..
1.6tdi superb o fiyatlara güzel bir araç tabi ama o dizel motorunun yakıt tüketimi fazla gibime geliyor, belki de lpgci olduğumdandır. Güzel araçlar tabi ama mutlaka D sınıfı almanızı tavsiye ediyorum.
Sınıfına göre, görkemine göre bayağı iyi yakıyor. Bence 1.4 tsilerle kıyaslamak gerekiyor bu araçı.Sizin mazda kadar yakıtı olduğunu dşünüyorum.Hatta uzun yolda daha az. Yeni 1.6tdi 120 bygr daha az yakıyor iddiaları var noterli tescilli. O paraya sınıfında o kalitede ben başka araba tanımıyorum.
Şu sıralar dizel touch'lar geziniyor piyasa da 7bin - 10bin km'de sanırım şirket dönüşlü araçlar bunlar, fiyat olarak da 2015 modeller 65bin tl'ye bırakıyorlar, hatasız-boyasız, touch ile advance arasında pek bir fark yok diye biliyorum, alınır mı sizce ?
Turbo devir aralığında iyileştirme yapmışlar. Turbo daha erken devreye giriyor .Bu yakıtı da etkiliyor performansı da. Siz zaten 1.4d4d kullanıcısınız.Advance orta paket galiba. Yeni kasa eleştirilerini okuyun Aydın Bey. Alacaksanız herşeyiyle okuyup alın.
65 normal piyasası gibi, biraz daha zorlayın derim. MMT kullanmadığım için yorum yapamayacağım, memnun olanlarda var olmayanlarda.
Aytaç Bey, öncelikle teşekkürler, MMT'yi aldığım 2012 model araçta 15 gün kullandım, bir de 1500km'lik bir uzun yol yaptım, açıkcası ben beğendim, sanırım yeni kasalarda daha da geliştirmişler, en son 65 diyor araca, beni içi bej olması çekti, çünkü ben siyah olan içini istemiyorum, %90 da siyah, fiyat olarak son 65 istiyor, ama araç istanbul/bağcılar da bir esnafta, hatasız diyor..
Kaçtan 65'e indi?
İstanbul ve bağcılarsa ben önyargılı yaklaşırdım.