Gönderen Konu: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler  (Okunma sayısı 606350 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ynt: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler
« Yanıtla #3140 : Kasım 22, 2015, 16:50:51 »
215-55-R17 abi bendeki Talat hoca R16 kışlık kullanıyordu
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Kan Grubu: A+
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3141 : Kasım 22, 2015, 16:55:06 »
Kışlıklar için corolla sac jant alıp 205 55 16 lastikle kullanıyor Talat abi. Elinizde lastik varsa bir takım jant alıp kullanabilirsiniz.215 50 17 ye lastik alıp her sene sök tak yapmaktan her türlü daha ucuza gelir. Jant olarak da elegant janlatı dışındaki herhangi bir orjinal toyota jantı kullanırsanız aracın premium havasını bozmayacaktır.
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3142 : Kasım 22, 2015, 18:45:32 »
Eyüp kardeşim Ankara da ki araçlara pazartesi gidip bir bakayım olmadı hafta içi izin alırım  direk yanına gelir seni rahatsız eder beraber çıkar şu avensislere bakarız alırız  sağ ol var ol....
Tamam abi hiç sorun değil hakkında hayırlısı neyse o olsun. Eğer ki yolun bu tarafa düşerse yabancılık çekemezsin aklın kalmasın abi beraber ne gerekirse hallederiz.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 160000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3143 : Kasım 24, 2015, 20:03:57 »
Evet dostlar Avensis diye girdik konuya ama öncelikle bilgi birikimleri ile bana yol gösteren yardımcı olan tüm toyota clup dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim...Avensis almadım alamadım Ankara da aradım taradım satılık konumda ki hemen hemen gidip görüp  1.8-2.0 motor tüm Avensislere baktım baktım baktım kimisi sağdan yemiş soldan yemiş yemediği yer kalmamış adam diyor abi valla hasarsız sadece 4 yerde boyası var ...Ulan öküz dedim dalga mı geçiyorsun neresi hasarsız? Arabaya dört yönden geçirmişler hala hatasız diyor bir diger araç sahibi sadece sağ çamurlukta boyası var diyor bakıyorum görmemek için kör olmak lazım resmen çamurluk değişmiş ve öyle eğreti toplanmış ki çamurlukla tampon far arası çizgide iki parmak boşluk var ve ön tampon dışarı pırtlamış dikkatli arkadaşlar satılık avensislere bakarlar ise resimlerden görürler ben şimdi tam adresi vermeyeyim....Neyse birini beğendim galeride adama diyorum ki arcın fiyatı örnek veriyorum 6.75 kuruş en son ne olur diyorum pazarlığa gireceğim adam diyor ki abi valla ben senin noter masrafın benden olsun plaka masrafın benden olsun istediğin plakayı alalım o masraflar da bana ait ...EEE  diyorum sadede gel ne olur diyorum adam diyor ki abi sen hiç uğraşmayacan her şeyi ben halledeceğim la sanki bağ bağışlıyor toplasan bu işler 200 tl tutmaz ...Dayanamadım la hemşerim dedim artık t ...şak geçmeye başladım her şeyi sen mi halledeceksin dedim he abi dedi o zaman aracın parasını ödeyi ver noter masrafını da plakayı da öde bir zahmet bakanlığın garajına getiriver dedim....Galerici önce bir durdu abimmm benimmm şakacı abim  dedi neyse hayırlı işler diyerek çıktım kafam döndü aynı gün yani bu günün sabahında sabahın köründe telefonla bir devrem aramıştı devrem bir corolla var km 40 bin de otomatik hatasız 2012 comfort extra var müftüden kaçırma dedi ......la devro dedim hanzo devrem dedim ben iki gün önce ne sattım dedim corolla dedi la oğlum ben yeni kasa corollayı sattım niye eski kasa alayım dedim olsun devrem bir bak gerçekten çok  temiz dedi ...Devrem dedim hala kafana düşen mayon sandığının etkisindesin 20 senedir düzelemedin dedim ...Neyse uzatmayayım kaltık gittik diyanete arabayı bir gördüm kir pis içinde  rengi açık gri ama füme olmuş müftü gelmeden iyice bir baktık araba temiz kız gibi hata boya yok çizgiler düzgün ....la iyiymiş devrem dedim müftü ne istiyor ....devrem ...... istiyor dedi piyasa fiyatının iki altı olur devrem dedim müftüm geldi bir pazarlık ne olduğunu anlamadan aldım doğru efe toyotaya ekspertize bir şey çıkmadı orjinal  300 tl verdik noter falan derken aldık bir corolla daha ben hala ne yaptığımı bilmiyorum aldık işte ama beni buna iten yukarıda saydığım sebeblerden ötürü ....Hani diyorlar ya sennnn dennnn  ötüüürüüüü....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3144 : Kasım 24, 2015, 20:16:47 »
Hayırlı olsun abi güle güle kazasız belasız kullan inşallah :) Eeeee şimdi ne oldu EFSANE mi KESTANE mi :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3145 : Kasım 24, 2015, 20:22:41 »
Hayırlı olsun abi güle güle kazasız belasız kullan inşallah :) Eeeee şimdi ne oldu EFSANE mi KESTANE mi :)
Valla hem efsane hem de kestane  :D bir iki güne paylaşacağım resimlerini ....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3146 : Kasım 24, 2015, 20:33:45 »
Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın. :)
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3147 : Kasım 24, 2015, 20:43:11 »
Yahu aklıma gelmişken yazayım Ankara da ki Avesis lerin yüzde 99 devşirme yeni  Ankara plakalı İstanbul arabası...... Tabi ki benim gördüğüm sözüm meclis dışı....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3148 : Kasım 25, 2015, 11:53:09 »
Ben de yazının başını okuyunca aha bi insignia daha alındı dedim [emoji1] Neyseki corollaymış. Hayırlı uğurlu olsun.
Bence Avensis aramaya devam edin. Bulursanız zaten altınızdaki arabayı satmanız 2 gün sürmez. Aldığınızdan daha iyi fiyata satarsınız. Arada kar bile etmiş olursunuz.
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3149 : Kasım 25, 2015, 13:29:13 »
Ben de yazının başını okuyunca aha bi insignia daha alındı dedim [emoji1] Neyseki corollaymış. Hayırlı uğurlu olsun.
Bence Avensis aramaya devam edin. Bulursanız zaten altınızdaki arabayı satmanız 2 gün sürmez. Aldığınızdan daha iyi fiyata satarsınız. Arada kar bile etmiş olursunuz.
Yasin bey insignia alanları tenzih ederim ama  kör adam işi elle yoklarsan opele sarılırsın Allahtan o kadar kör olmadık daha şunu da itiraf edeyim insignia güzel ve donanımlı araba da da işte  temiz kafama yatan bir avensis bulursam ki fiyatta da anlaşırsak corollamın satılmasını beklemeden alırım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3150 : Kasım 27, 2015, 15:54:02 »
Hayırlı olsun tolga abi kazasız belasız iyi günlerde kullan
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3151 : Kasım 29, 2015, 09:23:39 »
Merhaba,
Uzun yıllardır Renault araçlarını kullandıktan sonra Skoda Fabia aldım. Yaş ilerleyince manuel zor gelmeye başladı. Otomatik vitese geçmek istiyorum. Yılda en fazla 4-5000 km anca yapıyorum. Bu nedenle çok yakması pek sorun oluşturmuyor. Araştırmalarım sonucu otomatik şanzımanlı araçlar içerisinde CVC ler en az sorunlu olduğunu öğrendim. Bu nedenle Auris veye Megane CVC otomatik almayı düşünüyorum. EDC leri tercih etmiyorum. Benzinli sıfır bir araç almak istiyorum. Aklıma takılanları size danışmak istedim. Siz gençler otomobil dünyasını daha iyi takip ediyorsunuz. Zaman ayırıp cevap verebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekürler.Selamlarımla Sedat Yalçın

1. Megane CVC ler yarı otomatikmış. Manuel olarakta kullanılabiliyormuş. Yokuş kalkış desteği olması da tam otomatik olmadığının bir göstergesi midir? Tam otomatik olmamasının bir eksi tarafı var mıdır? Veya yarı otomatik- manuel kullanmanın- olmasının bir avantajı var mıdır?
Auris lerde CVC şanzımanlı. Onda da yokuş kalkış sistemi var. O da tam otomatik değil herhalde.
'2.Sakin bir kullanıcıyım. Araçtan performans beklentim yok. Megane CVC yi önerir misiniz? Alınca uzun yıllar kullanıyorum . Öyle sık sık araç değiştiremiyorum. Skoda Fabia 8 yıllık daha 45bin km yeni oldu.
3. Mekanik objeler biraz da şans işi. Araçtan tek beklentim. beni üzmesin. Servislere muhtaç etmesin yeter.
4- Fiyat bakımından Megane 63 000TL  Auris 70.000TL
5-İkinci el durumu hakkında da bilgi verebilirseniz sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3152 : Kasım 29, 2015, 10:09:17 »
sedat bey, cvc diye bir şanzıman ilk defa duydum. megane'da edc var biliyorum fakat yarı otomatik ayrıca bir şanzıman varsa bilemeyeceğim. yarı otomatik varsa normal manuel şanzımanlı araç gibi baskı balata olayı da vardır. bu da elbet değişecek anlamına gelir. ayrıca cvt auris'e göre vites geçişlerini hissedersiniz. uzun zaman kullanacaksanız ben cvt'li auris'i tavsiye ederim. 70 bin tl ile active 1.6 lt cvt bahsediliyorsa 3 bin tl takas indirimi var, takasa girip girmemeniz fark etmez. ikinci elde toyota daha avantajlı olacaktır. günümüzde neredeyse bütün şanzımanlar manuel olarak da kullanılabiliyor. bu durum, "yarı otomatik" diye tabir edilen şanzımana sahip olduğunu göstermez. geri kaçırma yapmayan şanzımanlar genellikle tork konvertörlü ve 4 ya da 5 ileri şanzımanlı eski nesil otomatiklerdir. sağlamdırlar fakat ekonomik oldukları söylenemez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3153 : Kasım 29, 2015, 12:25:13 »
sedat bey, cvc diye bir şanzıman ilk defa duydum. megane'da edc var biliyorum fakat yarı otomatik ayrıca bir şanzıman varsa bilemeyeceğim. yarı otomatik varsa normal manuel şanzımanlı araç gibi baskı balata olayı da vardır. bu da elbet değişecek anlamına gelir. ayrıca cvt auris'e göre vites geçişlerini hissedersiniz. uzun zaman kullanacaksanız ben cvt'li auris'i tavsiye ederim. 70 bin tl ile active 1.6 lt cvt bahsediliyorsa 3 bin tl takas indirimi var, takasa girip girmemeniz fark etmez. ikinci elde toyota daha avantajlı olacaktır. günümüzde neredeyse bütün şanzımanlar manuel olarak da kullanılabiliyor. bu durum, "yarı otomatik" diye tabir edilen şanzımana sahip olduğunu göstermez. geri kaçırma yapmayan şanzımanlar genellikle tork konvertörlü ve 4 ya da 5 ileri şanzımanlı eski nesil otomatiklerdir. sağlamdırlar fakat ekonomik oldukları söylenemez.

merhaba Hakan Bey,
CVC diye yanlış yazmışım. CVT doğrusu.Cehaletimi mazur görün lütfen. Cevabınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Aşağıda benzinli ve dizel seçeneğiyle ilgili yazıları kopyaladım. Yokuş Kalkış Desteği sadece Dizel EDC otomatikte varmış. Bu durumda Benzinli olan CVT tam otomatik oluyor herhalde. " günümüzde neredeyse bütün şanzımanlar manuel olarak da kullanılabiliyor. bu durum, "yarı otomatik" diye tabir edilen şanzımana sahip olduğunu göstermez." demişsiniz." Öğrendiğime sevindim. İkinci el konusu göreceli sanırım. Belki değiştirmeye ömrümüz yetmez. Ama dünya hali bu satmak icap ederse fazla zarar etmemeyi düşünüyor insanoğlu genede.
Yarın Show room a gidip Megane HB inceleyeceğim. Ne kadar bakarsam bakayım, bilgi açısından yetersiz kalıyorum ne yazık ki. İşte o nedenle siz gençlerin düşüncelerine başvurdum. Benim için çok değerli fikirleriniz. İlginize tekrar teşekkür ederim.
MEGANE HB BENZİNLİ 1.6 16V CVT 115 bg
Touch Plus-GT Line

AKTARMA ORGANLARI
Benzinli seçeneği Tipi Manuel CVT (Sürekli Değişen
Aktarmalı Otomatik)

Dizel seçeneği  1.5 dCi EDC 110 bg
Touch Plus-GT Line  EDC (Çift Kavramalı
Otomatik)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2114 kere teşekkür etti
  • 3160 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3154 : Kasım 29, 2015, 12:58:53 »
merhaba Hakan Bey,
CVC diye yanlış yazmışım. CVT doğrusu.Cehaletimi mazur görün lütfen. Cevabınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Aşağıda benzinli ve dizel seçeneğiyle ilgili yazıları kopyaladım. Yokuş Kalkış Desteği sadece Dizel EDC otomatikte varmış. Bu durumda Benzinli olan CVT tam otomatik oluyor herhalde. " günümüzde neredeyse bütün şanzımanlar manuel olarak da kullanılabiliyor. bu durum, "yarı otomatik" diye tabir edilen şanzımana sahip olduğunu göstermez." demişsiniz." Öğrendiğime sevindim. İkinci el konusu göreceli sanırım. Belki değiştirmeye ömrümüz yetmez. Ama dünya hali bu satmak icap ederse fazla zarar etmemeyi düşünüyor insanoğlu genede.
Yarın Show room a gidip Megane HB inceleyeceğim. Ne kadar bakarsam bakayım, bilgi açısından yetersiz kalıyorum ne yazık ki. İşte o nedenle siz gençlerin düşüncelerine başvurdum. Benim için çok değerli fikirleriniz. İlginize tekrar teşekkür ederim.
MEGANE HB BENZİNLİ 1.6 16V CVT 115 bg
Touch Plus-GT Line

AKTARMA ORGANLARI
Benzinli seçeneği Tipi Manuel CVT (Sürekli Değişen
Aktarmalı Otomatik)

Dizel seçeneği  1.5 dCi EDC 110 bg
Touch Plus-GT Line  EDC (Çift Kavramalı
Otomatik)

Toyota'dan ve Honda'nın son modellerindeki cvt ler haricinde başka markaların cvt lerine bulaşmamanızı tavsiye edirim.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3155 : Kasım 29, 2015, 13:40:43 »
sedat bey, megane yakında kasa değiştiriyor. auris ise yeni makyajlandı. bunları göz önünde bulundurmanızda fayda vardır. gt-line gibi donanımlar gerekli mi tartışılır, renault gibi araçlarda fazla elektroniğe bulaşmamak gerekir. donanım seviyesi ne kadar önemli sizin için bilmiyorum ancak honda civic de şu aralar kampanyalı, otomatik başlangıç versiyonu 62-63 bin tl civarı olması gerek. başlangıça göre iyi donanımı var. arzu ederseniz bir göz atarsınız ancak alacağınız araç muhtemelen beyaz olacaktır; bu donanımdaki aracın da şu anda böyle bir dezavantajı var. yardımcı olabildiysek ne mutlu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3156 : Kasım 29, 2015, 14:10:51 »
Merhaba Hakan Bey,
Hem honda civic hem de auriisin fiyatı 70 bin in üzerinde. Meganın  fiyatı 63000 (Megan da En baz modelindeki donanımlar standart olarak sunuluyor ki Auristen daha iyi) . Kasa değişince eskiyor değeri azalıyor sanırım. O zaman bende bir sene daha beklerim. Renault Nissan işbirliğiyle çıkarıyorlarmış meganı. Yarın soracağım Meganı sanırım 60 a inerler. Diğerleriyle arada 10 bin liradan fazla fark var. Gerçekten kasa değişecekse, bir sene sonra alma planlarımı devreye sokarım. acelem yok nasıl olsa.
Yaris i incelemiştim ama ikinci eli çok zayıf dediler. Birde o da 1300CC nin üzerinde vergi diliminde. Sora sora öğreniyorum. Donanım ve performans benim için önemli değil, sadece farları açık unutuyorum. stop edince sönen far olursa iyi olur. hepsi bu
Tekrar teşekkür ederim hakan Bey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3157 : Kasım 29, 2015, 16:13:17 »
sedat bey, araçlarda farı açık unutunca sesli ikaz veriyor.

gelelim fiyat mevzusuna. honda civic dream 1.6 lt manuel > 59 bin tl küsür. otomatik için 3 bin tl civarı fark alıyorlar. auris de 1.6 lt active cvt indirimli > 67 bin tl. bunlar liste fiyatları.

megane yeni kasada muhtemelle 1.6 lt atmosferik motor olmaz. bu da 1.2 lt turbo almanız gerekecek demektir. fiyatı da daha yüksek olacaktır. şimdiki megane donanımı ile yukarıdaki auris ve civic'ten üstün. hız sabitleyici falan var. yine de ben olsam o şanzımanı iyi araştırırım. tercih size kalmış. 3-4 bin tl ucuza kaçıp ileride sorun çıkartacaksa pek hesaplı olmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '15
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3158 : Kasım 29, 2015, 20:03:04 »
Arkadaşlar beni forumda aktif olan arkadaşlar tanırlar, 2 d4d E150 Manuel'den sonra, yine E150 MMT aldım (aşağıda fotosu olan araç), fakat totalde bende 15 gün kaldı ve sattım, (araç darbeli olduğu için değil, kullandığım tüm araçlar hatasızdı, boyasız) iyi para verdiler bende dayanamadım, fakat şuna da şahit oldum ki, MMT çok iyi bir tercih değil gibi görülüyor (ilk defa kullandım), şimdi artık sizden bir öneri bekliyorum, Toyota olması şart değil fakat öncelik yine Toyotada, şimdiden teşekkürler..

2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2114 kere teşekkür etti
  • 3160 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3159 : Kasım 29, 2015, 20:05:28 »
Toyota 2009 ve sonrası tork konvertörlü Corolla, Mazda 3 (tork konvertör şanzıman vardır)
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.