0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet. 1.6 astra sedan edition aldım. 2015 Temmuzda. Hatta aynı anda 2 arkadaşımada aldık. Astra hb alabilirsiniz. Kasası değişti belki ama eski kasa astrada efsane gibi piyasası hızlı.Test ederseniz B sınıfı ile C sınıfı arasında dünya kadar fark var.
Hocam yarıs ı alyoduk pazarlık yaptık son dk.astra yı gorunce aklım gıttı astra abı sonucta baba araba.ama manuel 1.6 atmosferık olması ve turbo olmaması endıselendırıyor.ist.içi 10-11lt.den bahsetyolar bundan cekınyorum.bu noktada sızın tecrubelerınız ve tavsiyelerınız nedır.saygılar
aklımdaki 1,33 multıdrıve fun specıal s cvt 2 ay önce 54bin civarındaydı suan 50 küsür de baya cezbediyor.daha bekleyın derken yıl sonu kampanyalarını kastediyorsunuz.
ikinci ellerin sıfırları geçmesi ve sonuçta başka birinin kullanmasından dolayı 2.elden vazgectik,astra yıda s.içiş 9-10lt.yakmasından dolayı eledik büyük ihtimal otomatik yaris alıcaz kısmtse peki arkadaslar bakımı vs.masrafları nasıldır acaba ? yıllık vergisi 951 tl civarıymıs sanırsam.
MerhabaSıfır Otomatik Yaris veya Auris almayı düşünüyorum. Arada kaldım. Yaşlandıkça manuel vites zor gelmeye başladı. İki kişiyiz, Bağaj sorunumuz yok. Yılda 4 bin km anca yapıyoruz. O nedenle aracın fazla yakması önemli olmuyor benim için. Auris daha ağır, lastikleri daha büyük, sanki daha bir güvenli gibi geliyor bana. Araçtan performans beklentim yok. Otomatiğe alışamazsak elden çıkardığımız saman hangisinden daha az zarar ederim. Yaris le Auris arasındaki fiyat farkı yaklaşık 15bin lira. Bu fark değer mi sizce ? Otomatiğe alışırsak uzun yıllar kullanacağız demektir. Siz gençler otomobil dünyasını daha iyi biliyorsunuz. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Sevgilerimle.İletiyi düzenle
Hakkında hayırlısı olsun abi avensis güzel araba.Bu olanda ki araç da iyi duruyor ama.km biraz yüksek geldi.