0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevgili Toyotaclubtr ailesi uzun bir aradan sonra hepinize tekrardan merhaba Efsanenin satılmasından sonra 3 yıllık bir peugeot pişmanlığının ardından eşiminde otomatik ısrarıyla birlikte yeniden toyotaya dönmeye karar verdim. 2003-2007 model avensis 2.0 otomatik nasıl bilirsiniz? Yakıt durumu nedir, kronik arızaları varmıdır nedir ne değildi bu konu hakkında yardımcı olabilecek hertürlü detaylı bilgi verebilecek tecrübeli abilerim kardeşlerim yorumlarınızı alabilirmiyim... şimdiden hepinizie sonsuz teşekkürler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-orjinal,kazasiz,degisensiz,otomatik,klimali,tertemiz-221384029/detay/Araba bu. Satmaya karar verdim. Sıfır alacaktım ama karar değiştirdim ve bütçem 35-40 arası otomatik araç olacak. Tavsiye lütfen.
@EREN DUMAN (24349) 0 km araç olarak fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. illâ ki alacaksanız ve aceleniz yoksa yıl sonunu ve ocak aylarındaki kampanyaları takip etmenizi öneririm. hatchback araç düşünürseniz kasım ayında opel astra gelecek, incelemenizi tavsiye ederim. bu arada dizel araç alırken motorun euro 6 emisyon standartlarını karşıladığından emin olun. @Serhat Hatinoğlu (30184) mazda 3, mitsubishi lancer, toyota corolla - bunlar 4 ileri otomatik sizin aracınızdaki gibi tork konvertörlü sıkıntısız şanzımanlı araçlar. tek sıkıntıları yakıt. öte yandan 5 ileri civic tercih edilebilir fakat sedan olarak ancak 2002-2006 arasındaki kasadan bulabilirsiniz. fiyatları uçuktur. euro civic nispeten makul fiyatlıdır. 1.6 lt benzinli golf, a3, octavia da tavsiye edebilirim.
Araba satıldı. 20.000 TL ye verdim bu arada. Mitsubishi lancer ler hoşuma gidiyor aslında ama açık konuşmak gerekirse gönlümden geçen corolla almak. A3 ya da octavia hiç düşünmedim ama onlara da bakıcam.Adapazarına 2012 comfort extra dizel otomatik bakmaya gittim. Sahibinin demesine göre araba bayiye gelince tırdan inerken tavan hasar almış ve komple boyalı. Problem değil dedim boya ve gerçektende araba boyası çok iyi bir işçilikle boyanmış. Fakat arabanın içine binince sağ tarafta paspas olmadığının farkına vardım ve elimi kontrol amaçlı yer döşemesine bastırdım.Resmen şok oldum elimi sıkıca bastırınca elim suya gömüldü. Arabanın tabanı olduğu gibi su dolu. Muhtemelen araba tavan hasarı alınca direklerin oralardan bi yerden su alıyor. Bagaja bakınca paspasın orada ıslak veziyette olduğunu gördüm. Bagaj döşemesini kaldırınca hep rutubet ve stepnenin pas yapıp çürümeye başladığıda görünüyordu. Sahibine kalsa hala bana arabayı methediyor. Millette allah korkusu kalmamış.
2007 Model Ford Fiesta comfort donanım otomatik vites (tam otomatik) nasıl bir araçtır arkadaşlar? Özellikle Ford'ların tam otomatik şanzumanları nasıldır?
2003 model opel corsa tam otomatik ile 2005-2008 arası tam otomatik honda jazz ve 2012 model tam otomatik honda jazz. Bunların özellikle şanzıman olarak sağlamlık, kronik sorun yönünden değerlendirmesini yapabilir misiniz? Hatta buna tiptironik jazzı da ekleyebiliriz.
i-shift ile mmt şanzımanın çalışma mantığı aynı. uzak durulması gereken mekanizmalar.
Jazz üzerinde özellikle durmaya başladım. Kasa değişikliğinden sonra jazz ın sadece 2012 modellerinde tam otomatik vites mevcut gerisi tiptronik (I-Shift).