Gönderen Konu: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler  (Okunma sayısı 607055 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 112000
  • Model Yılı: '09
  • 15 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Ynt: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler
« Yanıtla #2940 : Eylül 22, 2015, 01:36:57 »
Şimdi aklıma geldi , bu para değerine göre bulunur mu bilmem ama Camry bakabilirsiniz. Tadı damağınızda kalacaktır.
Camry 3.5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2941 : Eylül 22, 2015, 07:59:21 »
Osman bey 98-99model nissan primera yida düşünün. Cok saglam masrafsiz konforlu arac.Ozelliklen 2.0 special lerini bulursanız mukemmel olur.
Bizde sifir aldigimiz 97 primera vardi.Sonra 2010 yilinda  tanidiga verdik.Hala onda kullaniyor.Arac 160 binde baski balatasi yeni degisti.Inanirmisiniz hala disk leri.orjinal amortisör veya yuruyenden herhangi birsey degismedi.Gecenlerde bir termostatini degisti. Baski balata.degisirkende.debriyaj halati.değişmiş.
Akraba da oldugu için sürekli  gözümüzün onunde.
Satmayada niyeti yok vergisi 100 lira kaskosu yok iviri ziviri yok.
Nissan ida düşünün derim
+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Araç: Avensis
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2942 : Eylül 22, 2015, 10:07:13 »
Osman bey 98-99model nissan primera yida düşünün. Cok saglam masrafsiz konforlu arac.Ozelliklen 2.0 special lerini bulursanız mukemmel olur.
Bizde sifir aldigimiz 97 primera vardi.Sonra 2010 yilinda  tanidiga verdik.Hala onda kullaniyor.Arac 160 binde baski balatasi yeni degisti.Inanirmisiniz hala disk leri.orjinal amortisör veya yuruyenden herhangi birsey degismedi.Gecenlerde bir termostatini degisti. Baski balata.degisirkende.debriyaj halati.değişmiş.
Akraba da oldugu için sürekli  gözümüzün onunde.
Satmayada niyeti yok vergisi 100 lira kaskosu yok iviri ziviri yok.
Nissan ida düşünün derim

Primeraların 2.0 Elegance ları var. Fiyatları biraz daha yüksek. 20 000 ve üstü gibi. Onlar da hoş duruyor. Tercih edilebilir mi acaba uygun fiyata bulunabilirse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2943 : Eylül 22, 2015, 20:51:45 »
osman bey.evet lpg li.suan 160 bin km de göğüs malzemesi yumuşak. Hiç birbyerinde hala bozulma yok,Fitiller.sapa sağlam. Dedigim.gibi akü lastik balata ve termostat suana kadar değişen  parçaları.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '12
  • 529 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2944 : Eylül 22, 2015, 21:18:19 »
Bahsettiğiniz araçların hepsiyle ben de ilgilendim.Özellikleri ön plana aldığımız zaman Accord ilk sırayı alıyor.Ama arkadaşlarında belirttiği gibi dediğiniz rakamlara temiz Accord bulmak çok zor.
Nissan Primera donanım bakamımdan uygun bir araba.Fiyatları bana göre Accord veya Carina'ya göre uygun(otomatik vites baktım hep) Ama Sadık usta ile yaptığım görüşmede yedek parça çokluğu ve edinim kolaylığı bakımından Carina daha uygundur demişti.
Ankara'da Lacivert bir Primera bulmuştum.Sunroof  dahil herşey vardı.Bana göre Carina E, Mazda 626 ve Primera'lara bakabilirsiniz...

Bu arada yaptığım araştırmalar sonunda Mercedes Vaneo almaktan vazgeçtim arkadaşlar.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Araç: Avensis
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2945 : Eylül 22, 2015, 22:59:40 »
Bahsettiğiniz araçların hepsiyle ben de ilgilendim.Özellikleri ön plana aldığımız zaman Accord ilk sırayı alıyor.Ama arkadaşlarında belirttiği gibi dediğiniz rakamlara temiz Accord bulmak çok zor.
Nissan Primera donanım bakamımdan uygun bir araba.Fiyatları bana göre Accord veya Carina'ya göre uygun(otomatik vites baktım hep) Ama Sadık usta ile yaptığım görüşmede yedek parça çokluğu ve edinim kolaylığı bakımından Carina daha uygundur demişti.
Ankara'da Lacivert bir Primera bulmuştum.Sunroof  dahil herşey vardı.Bana göre Carina E, Mazda 626 ve Primera'lara bakabilirsiniz...

Bu arada yaptığım araştırmalar sonunda Mercedes Vaneo almaktan vazgeçtim arkadaşlar.

626 ve Primera şuan yakın duruyor. Primera dış görsellik ve iç tasarım bakımından daha yeni ve modern duruyor. Daha önce kısa bi yolculuk etme şansım oldu ve ilk izlenimim olumlu oldu. 626 ya daha yabanciyim. Daha az görüyorum.  Kasa biraz eski duruyor.  Lakin konfor ve kalite alt düzey olamaz. Nihayetinde Mazda kalitesi var. Donanım bakımından da dolu.  Biraz vaktim var. Bu süre zarfında özellike bu iki araç hakkında araştırmalara devam edeceğim.

Görüşleriniz için teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '12
  • 529 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2946 : Eylül 22, 2015, 23:30:57 »
Osman bey merhaba...
Bu araştırmalar içinde dikkatimi çeken araçların döşemelerinde ki seçim.O dönemde de şimdi de bir türlü benimseyemedim.Çok itici geliyor bana.Özellikle Carina'nın döşemeleri çok kötü.Uygun fiyatlı olan bir Carina almış olursam komple değiştiririm

Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 137000
  • Model Yılı: '06
  • 134 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
Birgün gelecek,bir gün kalacak...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2948 : Eylül 24, 2015, 01:42:12 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2007-camyr-2.0g-ful-plusful-deri-koltuk-sanruf-tam-otomatik.65000km-225333681/detay   Bu araca lpg taksak nasıl olur çok yakar mı randuman olur mu

Abi bu arabanın 2.2 olması imkansız , bu kasada bu motor yok çünkü. 16 valf olduğuna göre büyük ihtimal bu araba 2.4 motordur. Ara bir görüş, gerçekten niyetin varsa git gör arabayı , bu km'de bir araba kaçmaz ben sana söyleyeyim. Bütçen el veriyorsa kaçırma derim , lpgye de uyumludur hiç sıkıntı olmaz. Zaten 2.0 motor gibi yakar bu araba.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-oner-otomotiv-den-2.4-camry-231161368/detay

Eğer alacaksan , bu kasaya da bakmanı öneririm.Biz kullandık.
Camry 3.5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 134 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2949 : Eylül 24, 2015, 08:34:19 »
Abi bu arabanın 2.2 olması imkansız , bu kasada bu motor yok çünkü. 16 valf olduğuna göre büyük ihtimal bu araba 2.4 motordur. Ara bir görüş, gerçekten niyetin varsa git gör arabayı , bu km'de bir araba kaçmaz ben sana söyleyeyim. Bütçen el veriyorsa kaçırma derim , lpgye de uyumludur hiç sıkıntı olmaz. Zaten 2.0 motor gibi yakar bu araba.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-oner-otomotiv-den-2.4-camry-231161368/detay

araç 2.0 motormuş açıklamalarda yazıyor onu bulamadığından 2.2 işaretlemiş

Mesaj Birleştirildi: Eylül 24, 2015, 08:36:11

hocam bu araç komple boyalı kazası var büyük ihtimal kaput değişik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 42000
  • Model Yılı: '20
  • 284 kere teşekkür etti
  • 309 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2950 : Eylül 24, 2015, 12:05:10 »
Osman Bey, japon şart degilse Laguna, Laguna 2 bakabilirsiniz.

@Osman Banzar (19531)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2951 : Eylül 24, 2015, 16:40:22 »
Kaza varsa hiç yanaşma. Ayrıca bu araç Laguna ile kıyaslanacak bir araba değil.
Camry 3.5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2952 : Eylül 24, 2015, 17:11:44 »
mustafa bey ilândaki 2.0 lt camry benim favorilerimde ekli uzun zamandır. ilk başta 75 bin tl civarı fiyatı vardı. şimdi buralara kadar inmiş. bence orjinal ve güzel bir araç. mutlaka daha da inecektir. ekonomim el verse ne yakarsa yaksın diyip ben bile talip olurum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 134 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2953 : Eylül 24, 2015, 20:38:20 »
mustafa bey ilândaki 2.0 lt camry benim favorilerimde ekli uzun zamandır. ilk başta 75 bin tl civarı fiyatı vardı. şimdi buralara kadar inmiş. bence orjinal ve güzel bir araç. mutlaka daha da inecektir. ekonomim el verse ne yakarsa yaksın diyip ben bile talip olurum.
ederi nedir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2954 : Eylül 24, 2015, 22:09:13 »
ederi nedir

aynısından başka bir tane daha tr sınırında görmeniz çok zor. bu yüzden uzman birisinin ederini belirlemesi iyi olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2955 : Eylül 25, 2015, 00:15:47 »
aynısından başka bir tane daha tr sınırında görmeniz çok zor. bu yüzden uzman birisinin ederini belirlemesi iyi olur.

Bu arabanın ederini belirlemek bu yüzden çok zor. Çünkü özellikle Rusya ve bazı ülkelerde satıldı bu araba. Yani aynı model yılında 2 ayrı kasa olarak üretildi Camry. Biri meşhur olan bizim de kullandığımız Amerikan Camry biri de ilandaki. Ama ben size Amerikan olanı almanızı tavsiye ederim ; parça bulmanız kolay olacaktır ve ilandakine göre fiyatları ucuzdur. İlandaki aracı ben olsam 65'ten aşağı vermezdim , Jetta gibi bir arabanın bile hangi fiyatlara satıldığını görüyoruz , kaldı ki bu araba ile Passat'ı bile bir tutamayız. Bile dememin sebebi, milletimizin çok abartılı bir araba olarak lanse etmesi ; yanlış anlaşılmasın  :D
Camry 3.5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Ne Mutlu Türküm Diyene
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: '13
  • 5 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2956 : Ekim 06, 2015, 17:47:46 »
 Herkese merhaba,

Arkadaşlar kısmetse yeni kasa 1.4d corolla almayı düşünüyorum.Bu motor geçmişte  2010-2013 aralığı yağ eksiltme sorunu yaşatmış araçların motorları yenilenmişti..Yeni corollalarda bu motorlarla satıldığına göre sorun çözülmüş gözüküyor.Bu dizel üniteyi tavsiye edermisiniz kısacası bu araç bu motorla alınırmı  e160 1.4dizel kullanan arkadaşların yorumları benim için önemlidir.. şimdiden teşekkürler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2957 : Ekim 06, 2015, 18:04:28 »
Herkese merhaba,

Arkadaşlar kısmetse yeni kasa 1.4d corolla almayı düşünüyorum.Bu motor geçmişte  2010-2013 aralığı yağ eksiltme sorunu yaşatmış araçların motorları yenilenmişti..Yeni corollalarda bu motorlarla satıldığına göre sorun çözülmüş gözüküyor.Bu dizel üniteyi tavsiye edermisiniz kısacası bu araç bu motorla alınırmı  e160 1.4dizel kullanan arkadaşların yorumları benim için önemlidir.. şimdiden teşekkürler..
O sorun ve başka sorunlar giderildi.Sıfır alacaksanız çok daha performanslı araçlar var. Şehir içi 6-6.5 civarı yakar.Tabii tercih sizin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '13
  • 114 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2958 : Ekim 06, 2015, 20:59:26 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-orjinal,kazasiz,degisensiz,otomatik,klimali,tertemiz-221384029/detay/

Araba bu. Satmaya karar verdim. Sıfır alacaktım ama karar değiştirdim ve bütçem 35-40 arası otomatik araç olacak. Tavsiye lütfen.
196.000 de yenilendik.
195 binde geldin 201 binde gittin. 1996 corolla GLİ
2013 Hyundai İ20 kusura bakma sana ısınamadım.
2013 Fluence 1.5 dci EDC hoşgeldin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2114 kere teşekkür etti
  • 3160 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2959 : Ekim 06, 2015, 21:47:48 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-orjinal,kazasiz,degisensiz,otomatik,klimali,tertemiz-221384029/detay/

Araba bu. Satmaya karar verdim. Sıfır alacaktım ama karar değiştirdim ve bütçem 35-40 arası otomatik araç olacak. Tavsiye lütfen.

Yine corolla alabilirsiniz, ama mazda 3 ü de araştırmanızı tavsiye ederim.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.