0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Osman bey 98-99model nissan primera yida düşünün. Cok saglam masrafsiz konforlu arac.Ozelliklen 2.0 special lerini bulursanız mukemmel olur.Bizde sifir aldigimiz 97 primera vardi.Sonra 2010 yilinda tanidiga verdik.Hala onda kullaniyor.Arac 160 binde baski balatasi yeni degisti.Inanirmisiniz hala disk leri.orjinal amortisör veya yuruyenden herhangi birsey degismedi.Gecenlerde bir termostatini degisti. Baski balata.degisirkende.debriyaj halati.değişmiş. Akraba da oldugu için sürekli gözümüzün onunde.Satmayada niyeti yok vergisi 100 lira kaskosu yok iviri ziviri yok.Nissan ida düşünün derim
Bahsettiğiniz araçların hepsiyle ben de ilgilendim.Özellikleri ön plana aldığımız zaman Accord ilk sırayı alıyor.Ama arkadaşlarında belirttiği gibi dediğiniz rakamlara temiz Accord bulmak çok zor.Nissan Primera donanım bakamımdan uygun bir araba.Fiyatları bana göre Accord veya Carina'ya göre uygun(otomatik vites baktım hep) Ama Sadık usta ile yaptığım görüşmede yedek parça çokluğu ve edinim kolaylığı bakımından Carina daha uygundur demişti.Ankara'da Lacivert bir Primera bulmuştum.Sunroof dahil herşey vardı.Bana göre Carina E, Mazda 626 ve Primera'lara bakabilirsiniz...Bu arada yaptığım araştırmalar sonunda Mercedes Vaneo almaktan vazgeçtim arkadaşlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2007-camyr-2.0g-ful-plusful-deri-koltuk-sanruf-tam-otomatik.65000km-225333681/detay Bu araca lpg taksak nasıl olur çok yakar mı randuman olur mu
Abi bu arabanın 2.2 olması imkansız , bu kasada bu motor yok çünkü. 16 valf olduğuna göre büyük ihtimal bu araba 2.4 motordur. Ara bir görüş, gerçekten niyetin varsa git gör arabayı , bu km'de bir araba kaçmaz ben sana söyleyeyim. Bütçen el veriyorsa kaçırma derim , lpgye de uyumludur hiç sıkıntı olmaz. Zaten 2.0 motor gibi yakar bu araba.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-oner-otomotiv-den-2.4-camry-231161368/detayEğer alacaksan , bu kasaya da bakmanı öneririm.Biz kullandık.
mustafa bey ilândaki 2.0 lt camry benim favorilerimde ekli uzun zamandır. ilk başta 75 bin tl civarı fiyatı vardı. şimdi buralara kadar inmiş. bence orjinal ve güzel bir araç. mutlaka daha da inecektir. ekonomim el verse ne yakarsa yaksın diyip ben bile talip olurum.
ederi nedir
aynısından başka bir tane daha tr sınırında görmeniz çok zor. bu yüzden uzman birisinin ederini belirlemesi iyi olur.
Herkese merhaba, Arkadaşlar kısmetse yeni kasa 1.4d corolla almayı düşünüyorum.Bu motor geçmişte 2010-2013 aralığı yağ eksiltme sorunu yaşatmış araçların motorları yenilenmişti..Yeni corollalarda bu motorlarla satıldığına göre sorun çözülmüş gözüküyor.Bu dizel üniteyi tavsiye edermisiniz kısacası bu araç bu motorla alınırmı e160 1.4dizel kullanan arkadaşların yorumları benim için önemlidir.. şimdiden teşekkürler..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-orjinal,kazasiz,degisensiz,otomatik,klimali,tertemiz-221384029/detay/Araba bu. Satmaya karar verdim. Sıfır alacaktım ama karar değiştirdim ve bütçem 35-40 arası otomatik araç olacak. Tavsiye lütfen.