0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tv de e2 yi acin arkadaslar saffet baba cx 5 i tanitiyor 😄
Saffet amca ise o araba görüp görebileceği en büyük ilgiyi görmüştür . Adam geçenlerde Dacia Duster'ı tanıtıyordu zannedersin Toyota Land Crusier tanıtıyor .
Herkese selamlar,mutlu haftasonları...Geçen 3 taksitim kaldı diye yazmıştım ama 4 taksitmiş.Dün üç'ünü ödedim kaldı bir tane.Araç arayışı içindeyim malum.Mercedes Vano'lar hakkında bilgisi olan var mı? Otomobil ruhsatlı olanlar 1,6 benzinli ticari ruhsatlı olanlar ise 1,7 dizel motorlu.Üstelik otomatik vitesli tam da aradığım gibi.Bu aracın artıları ve eksileri hakkında bilgi sahibi olanlar varsa bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum.Eve gittiğimde Pc'den de ayrıntılı araştırmamı yapacağım (Mercedes forumlarına bakmak gibi).
Donanım konusunda bonkör bir araba.ön park sensörü hız sabitleyicisine kadar her şey var.Ambiante donanımımda arka koltukların yeri de değişebiliyor.Mesela aracın ortasından bağaja da alınabiliyor.Güzel araba da neyin nesi bilmiyoruz.23 binden 28-30 binlere kadar gidiyor fiyatları.
Abi istanbul'da da onları aratmayacak ustalar var. Yetkili servis olarak ; çok sevdiğim ve Mercedes hakkındaki birikimine güvendiğim (Mercedes,Almanya'ya testlere çağırıyor) bir abim , Samandıra Koluman'ı tek geçiyor.Özel olarak da İstanbul Kartal sanayide Türker Mercedes var.
Değerli arkadaşlarım sevgili kardeşlerim malum konu içindeyiz ve sizlerden fikir almak istiyorum. Bilmeyenler olabilir T25 2004 Avensis im vardı yaza girmeden ihtiyaçtan dolayı satmıştım. Hala aracım yok ama 4 5 ay içinde bi araç almayı planlıyorum. Bütçemi kısıtlı tutuyorum. En fazla 18000 tl gibi. Düşündüğüm araçta hidrolik Direksiyon klima ve abs olmalı. Kendi yaptığım incelemelerimde gözümün hep Japonlara gittiğini gördüm = ) özellikle Accord primera carina carisma ve mazda 626. Bakıldığında bu araçlar 97 ve 2001 model araçlar. Bir kısmı otomatik vites. Araçlar ikinci el olunca otomatik vitesin arıza mevzusu beni urkutuyor. Bu araçların bir kısmı Lpg li ve 2000 motor. Carina accord gibi. Aslında accord aklıma yatanlardan. Fakat temiz bulmak mesele. Açılır tavan olmasi da düşündürüyor beni. Sizler ne dersiniz ? Maksimum 18000 liraya ne almalı ?Bu arada aldığım aracı en az 4 sene belki daha fazla kullanırım.
Mazda 626'yı incelemeden kesinlikle karar vermeyin. O fiyata çok güzel şeyler sunabilen bir araç.
euro civic, carisma, almera, accord 1.8, primera.. bunlar aklıma gelenler. accord'un temizi biraz zor ama diğerlerinde şansınız yüksek.