0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Honda kampanya yapmış. Japon olan 1.6 honda bu fiyatken 1.33 Corolla nasıl 57 -58 oluyor anlamıyorum.http://karbonatapps.com/sendy/w/lmeg9ofSZJpWBTRKqOYcQA/mzJbKYsUKmdnLdkifHaINg/763t4LUQRHPt4JhrihOrljOg
Toyota forumunda Toyota'dan nefret ettiğinizi söyleyip başka marka araç tavsiyesi mi istediniz?
neden göremiyorum açtığımkonuyuMesaj Birleştirildi: Eylül 11, 2015, 22:46:25evet arkadaşlar toyota forumda toyotadan nefret ettiğimi söyleyip fikir istiyorum.Çünkü burayı dostane bir yer olarak görüyorum.ama siz diyorsanız "toytadan nefret ediyorsun ve toyotan yok seni forumda istemiyoruz" ozaman ayrılırım tabiki.Ne pahasına olursa olsun toyotaya dönmeyi düşünmüyorum.tofaş alırım toyota almam.
2015 ocak ayında aynı kampanya yapılmıştı. derhal telefon açmıştım bayiye. otomobilleri görmeden bitirdik demişlerdi. eğer bulunursa kesinlikle kaçırılmaz fırsat.
Sat kurtul!
Ya ben de diyorum kısa ve öz bir kurtuluş vardı ama ne? Ünlü düşünür Kemal Aksuyek'in herkese önerisiydi Arabanın üç taksiti kaldı bitince hemen satacağım Kadir
Vay be bir kia bile 90000 ne dayanmış .
Kia olan özelliklerin çoğu piyasadaki araçlarda yok gel gorki çelik motor gibi beş para etmez bir distribütör u var bir Kia kullanan olarak söylüyorum
Mahir bey mesele sadece özellikte bitmiyor . Kia kötü bir marka değil bende biliyorum ama bu fiyatlarla ben şahsen almam .
Sıfır mı? almıştınız Özcan bey aracınız Partner mi? A4 mü? Corolla mı? Yanlış anlamadıysam partnerse sat gitsin demiş Kadir..,neyinden memnun değilsiniz.?
Benim aracım Partner,Babamın CorollaA4 ise mazide kalan arabamız...Partner'dan konfor olarak çok memnunum.Uzun yolda fazla yoran bir araba değil.Lakin çok arıza çıkarıyor.En son sol torsiyon arıza yaptı 550 TL masraf çıkardı.Silecekler araç çalıştığında kendi kendine çalışıyor.Son iki günden buyana sol sinyal sürekli açık konundayken üç defa çalışıp duruyor.Perşembe günü akşam anahtarı kontaktan çıkardım ama kontak hala aksesuar modundaydı ve ayrıca kapılar kilitlenmedi,tavan lambaları sinyal gibi fasılalı yanıp sönmeye başladı.Bununla beraber bilgi ekranı ve gösterge panelinde ki kontağın aksesuar modunda olduğunu gösteren akü işareti de tavan lambaları ile birlikte fasılalı olarak yanıp sönüyordu.Bu arada arabam 2006 model ve galeriden senetle aldımDurum bundan ibaret Mustafa bey...Aracı aldığım galeriye Carina E ya da ilk kasa Avensis aldırabilirsem Partner'ı hemen vereceğim.Uğraşma arabayla getir başka araba verelim diyor Tayfun abi
Özcan abi bu elektriksel arızalar motor yıkamaktan kaynaklanıyor olabilir mi?