0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neden cok az zamanki o na verilen parayla millet passat veya baska bir arac aliyor du muhtemelen.simdi avensis en full manuel dizeli 1.6 da 114 bin passat highline 119 bin siz olsaniz hangisini alirdiniz
Tuncay abi arkadaş sıfır almayacak ki.yanlış anlaşılma mı oldu acaba? 1.6 dizel premiuma kadar konu genişlemiş...Üstelik arkadaşın alacağı araba 28-35bin tllik araba bu paralara pasat 2.0tdi bulamaz. Bu sınıfın lideri passat 2.0 tdii. Bu arada Tarık bey,2.0 dizel avensis şehiriçi 35krş şehirdışı 25 kş yakıyor. Burda çok büyük bir yakıt tasarrufu yok. Bu değerleri benzin yakıyor.40-45krs benzin yakar. Mantıklı bir olay değil 200-300bin km araba.
arkadaşlar selam biliyorsunuz araç alma arefesindeydim 2 ay önce liste fiyatı 79600 olan corolla dizel advance mm bugün 1 eylül itibari ile 87150 tl ben de sıfır corolla için anlaşmıştım bir ay önce zam geldi alamadım bugün bayiye gttim gene zam geldi 2 ayda 8 bin tl zam geldi ben ötv siz alcam 2 ay önce 52000 tl istedikleri arabaya şimdi 57500 diyorlar!!! Zam gelecek diye araba yetiştiremedik diyor bayi 20 eylüle veriyor istediğim renkte aracı
Iyi aksamlar, Cuma gunu 2012 corolla comfort extra aldim. Sag on camurlukta yaklasik 1 cm^2'lik boya atmis. Biraz da tamponlarda park cizikleri var. sizce arabaya motor ve boya koruma yaptirmali miyim?
foto göürüsek daha iyi yorumlar yapılabilir, aracın genel boya durumu nasıl? rötuş veya pasta-cila yapılabilir. Bu arada http://www.toyotaclubtr.com/index.php?board=72.0 bölümümüzü incelemenizde fayda var.
İmdaaaaaat kurtarın beni bu arabadan!!!!!! (Partner)Yahu bu Partner'da yaşadığım sorunları kuş serisi arabalarımızda bile yaşamadım