0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni corolla mi alayım yoksa 2011 eski corollami
Gerçekten corolla çok güzel bi araba ama baya sahibinden .com da 1000 ,10000 km gibi çok yeni corolla gördüm satılık insanlar memnun değiller mi acaba diye sormuştum
Ben daha farklı bir yaklaşım getirmek istedim Benim zaten 2008 model bir corollam var daha 65000 de.. Bu aralar yeni Corolla alsam mı diye düşünüüyorum. Ama bir yandan da ne fark eder ki arabamdan zaten cok menunum diyorum Sadece düşünüyorum almak mantıklı mı ? Bana ne faydası olur ki ?
Bir soruda benden.. Kışa doğru bir ev almak için aracımı elden çıkarmayı planlıyorum.. arabasız kalmamak adına bana çok sorun çıkarmayacak bir araç alacağım..tek kriterim otomatik vites olması.. fiyat konusu esnek ancak ne kadar düşük fiyata bir araç bulursam ev için çekeceğim kredi o kadar düşecek.. 25-35 bin TL bandı olabilir diye düşünüyorum.. satarken elden çıkarmak kolay olsun diye suzuki, mitsubushi gibi markalara çok yönelmedim..Yaris : Aslında niyetim toyotaya geri dönmekti ancak bu fiyat aralığında eski kasalar var,onlarında iç-dış dizaynını beğenmedim..Auris: bu fiyata sorunsuzunu bulamam gibi anladım internet fiyatlarındanFiesta: içi çok dar diyorlar, biz ailecek uzun boyluyuz 2 metrelik adam sıkıntı çeker diyorlar( hoş tüm arabalarda çekiyoruz ama neyse )Jazz & corsa : bence iyi alternatifler ancak pek fikrim yok bu araçlarla ilgili.jazz iç hacim olarak geniş olduğunu biliyorumPeugeot 207 : Aslında bu favori gibi sanki.. özellikle donanım ve duruş olarak bence diğer adaylardan bi tık üstte..yorum ve önerilerinizi bekliyorum..
mazda 3, lancer, civic, astra, corolla.. bunların 2004-2005 civarı yıllarındaki üretimlerinin çoğunu alabilirsiniz.