0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Asx rampada yigilabolir diye dusunuyorum Mutlucum. Bir de turbolu olsa...?60 bin TL butcem....?
Arkadaşlar öncelikle herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun .Sevdiklerinizle daha nice bayramlara .Bayramdan önce bu konuda 1.16d ve a3 arasında kararsız kaldığımı yazmıştım . Bayramdan önce bu iki aracı test ettim ve kararım bugün netleşti . Bugün siyah renk ambition + xenon plus + cam tavan + advance pk +iç ışık pk bir a3 siparişi verdim . Araç önümüzdeki pazartesi teslim edilir denildi . Tekrardan hepinize teşekkürler . Allah sizlere çok daha iyilerini nasip etsin .Birde @Özcan Musaoğlu (4716) abime tek diyeceğim bu işi çok iyi biliyor . İki aracı test ettim detaylı inceledim ve sonuçta döndüm dolaştım dediğine geldim .
allah kaza bela vermesin kardes hayirli olsun
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız ıyı gunlerde kullan aracını. donanım olarak ambition + cam tavan ve zenon ıyı olmus. fıyat ne kadar tuttu acaba ? tekrardan hayırlı olsun fotolarını beklıyoruz
Hayırlı olsun. A3 C segment premium araçlar arasında V40 ile beraber en iyisi bence.
Mahmut Allah kaza bela vermesin. Güle güle bin. Güzel bir tercih
Hayirli olsun mahmut bey. Allah kazasiz belasiz surusler nasip etsin.
Hayırlı uğurlu olsun Mahmut.Audi olmasına gerçekten çok sevindim.Müthiş bir zevk armonisi seni bekliyor artık.Garanti ekstra yaptırmayı unutma.Ne olur ne olmaz.Sıkı bir pazarlık ile boya koltuk ve motor korumalarını da yaptır.Senin kadar en az ben de heyecanlıyım en kısa sürede Maşaallah'ı üzerinde fotoğraf bekliyorum.Son olarak okumaktan büyük zevk alacağın bir kullanıcı el kitabı da seni bekliyor
Arkadaşlar merhaba. 2006 corolla sol kullanıcısıyım. Ablam için 2011-2012 model auris almayı düşünüyorum. comfort extra ve elegant modelleri arasında kaldım. Aracı tam otomatik alacağım. malum çevirimiçi ikinciel satış sitelerinde elegant ve comfort extra modelleri için neredeyse aynı fiyatlar yazılmış. Ço temiz bir comfort extra buldum. Sizce elegant modeli aramaya devam mı etmeliyim yoksa hazır temizini bulmuşken comfort extrayı alayım mı?
Sağ ol abi . Allah cümlemizi kazadan beladan korusun. Sağ ol abi . Allah cümlemizi kazadan beladan korusun . Aracın ötv li fiyatı 110 000 ₺ ötv muafiyetli 75800 yapıyor . Pazarlıkla 75000 ₺ tl ye aldım üstüne de cam filmi alabildim . Enes v40 ikinci elinden dolayı kaybetti . Yoksa f/p oranı o segment içinde en iyi araç diyebilirim . 95000 ₺ ne ağzına kadar dolu bir v40 alabiliyorsun . Abi sağ ol . Allah cümlemizi kazadan beladan korusun . Sağolun . Allah cümlemize kazasız belasız şürüşler nasip etsin .Abi sağol .Abi ikisini test etmeden önce bmw daha ağır basıyordu özellikle zf 8 ileri olduğu için . Fakat boş sayılacak bir arabaya 70.500 fiyat verdiler sportplus donanım isteyince fiyat 80000 oldu ve yine araba boştu sadece koltuklar spor , 17 jant gibi eklemeler vardı .Birde 3 silindir dizel motor eklenince tercihimi a3 ten yana kullandım .Garanti konsunda abi şöyle bir şey oldu ben zaten şanzıman için uzatacaktım . Ama ben demeden satıcı bu şanzımanlar da sorun çıkabileceğini söyleyip uzatmamı tavsiye etti doğrusu böyle bir şey dediğine çok şaşırdım ve bu seferki ilgilenen satıcı sağ olsun baya ilgiliydi . Boya , motor ve koltuk koruma için abi hiç konuşmadık ben cam filmi ve hız sabitleyici istiyordum cam filmini zar zor kopara bildik . Hatta ek garanti 1440 ₺ gibi bir şeydi kendisine 2000 ₺ verelim hız sabitleyicisini de ekleyelim dedim onu bile kabul etmedi sabitleyici için 1300 ₺ ayrı istedi bende vazgeçtim . Arkadaşımın gizerler audi yetkili serviste tanıdığı var artık oradan indirimli olursa olur olmazsa çok önemli bir şey değil .Tekrardan herkese teşekkürler . Allah çok daha iyilerini sizlere nasip etsin. Araç fotolarını teslim alınca ayrı bir konuda paylaşacağım .
Mahmut bey senin adına çok sevindim çok iyi bir seçim yapmışsın RAB'bim kaza bela vermesin ailenle güzel günlerde kullanman deliğiyle ( bu arada keşke haber verseydin sotede motorları değişirdik )
Barış bey 35 bin altına vermeyi düşünmüyorum hatta piyasa bakarsak 37-38 felan ediyor görünüyor .Bakalım satılık yazısı yazdığımda piyasa araştırması yapıp yazarım forum üyelerine bilgi veririm zaten .Bilginiz olması adına 2006 -91 binde -toyan bakımlı - kaza boya değişen yok - benzinli - gümüş gri - hafif dolu izleri var .Geleyim benim konuya valla gönlüm efsane kasadan yana hani şöyle fiyatı abartılmamış temiz bulsam benzinli ilk tercihim hiç düşünmem alırım .daha önce 13 yıl bindik tadına doyamadık.Honda olarak 1998 - 2004 arası düşünülebilir ama onlarında fiyatları almış yürümüş ne yazık ki
2009 model 130.000 deki 1.5 prius 45 bin civarı fiyata alınır mı?