Gönderen Konu: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler  (Okunma sayısı 602704 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Ynt: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler
« Yanıtla #2780 : Temmuz 21, 2015, 03:56:35 »
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız ıyı gunlerde kullan aracını. donanım olarak ambition +  cam tavan ve zenon ıyı olmus. fıyat ne kadar tuttu acaba ? tekrardan hayırlı olsun fotolarını beklıyoruz :D
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2781 : Temmuz 21, 2015, 08:37:02 »
Hayırlı olsun.  A3 C segment premium araçlar arasında V40 ile beraber en iyisi bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2782 : Temmuz 21, 2015, 12:13:00 »
Mahmut Allah kaza bela vermesin. Güle güle bin. Güzel bir tercih :)
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2783 : Temmuz 21, 2015, 12:30:44 »
Hayirli olsun mahmut bey. Allah kazasiz belasiz surusler nasip etsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 29000
  • 529 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2784 : Temmuz 21, 2015, 14:48:04 »
Asx rampada yigilabolir diye dusunuyorum Mutlucum. Bir de turbolu olsa...?60 bin TL butcem....?
Müjdat bey merhaba.Uzun sure kullanacağım derseniz size sadece bir tek araç önerebilirim.
60 bin TL bütçeniz dahilinde Volvo V70 Cross Country öneririm.Bagajda bulunan iki çocuk koltuğu ile dilediğiniz zaman 7 kişi ile kullanabilirsiniz.Pc'ye geçince size bir kaç detaylı aramada bulunurum.
Mevcut aracım Partner'ın taksiti bitince 2000 model V70 2.0 T5 düşünmüyor değilim

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 21, 2015, 14:57:05
Arkadaşlar öncelikle herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun .Sevdiklerinizle daha nice bayramlara .

Bayramdan önce bu konuda 1.16d ve a3 arasında kararsız kaldığımı yazmıştım . Bayramdan önce bu iki aracı test ettim ve kararım bugün netleşti . Bugün siyah renk ambition + xenon plus + cam tavan + advance pk +iç ışık pk bir a3 siparişi verdim . Araç önümüzdeki pazartesi teslim edilir denildi . Tekrardan hepinize teşekkürler . Allah sizlere çok daha iyilerini nasip etsin .

Birde @Özcan Musaoğlu (4716) abime tek diyeceğim bu işi çok iyi biliyor . İki aracı test ettim detaylı inceledim ve sonuçta döndüm dolaştım dediğine geldim .
Hayırlı uğurlu olsun Mahmut.Audi olmasına gerçekten çok sevindim.Müthiş bir zevk armonisi seni bekliyor artık.Garanti ekstra yaptırmayı unutma.Ne olur ne olmaz.Sıkı bir pazarlık ile boya koltuk ve motor korumalarını da yaptır.Senin kadar en az ben de heyecanlıyım en kısa sürede Maşaallah'ı üzerinde fotoğraf bekliyorum.Son olarak okumaktan büyük zevk alacağın bir kullanıcı el kitabı da seni bekliyor ;)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2785 : Temmuz 21, 2015, 18:07:29 »
allah kaza bela vermesin kardes hayirli olsun

Sağ ol abi . Allah cümlemizi kazadan beladan korusun.

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız ıyı gunlerde kullan aracını. donanım olarak ambition +  cam tavan ve zenon ıyı olmus. fıyat ne kadar tuttu acaba ? tekrardan hayırlı olsun fotolarını beklıyoruz :D

Sağ ol abi . Allah cümlemizi kazadan beladan korusun . Aracın ötv li fiyatı 110 000 ₺ ötv muafiyetli 75800 yapıyor . Pazarlıkla 75000 ₺ tl ye aldım üstüne de cam filmi alabildim . 

Hayırlı olsun.  A3 C segment premium araçlar arasında V40 ile beraber en iyisi bence.

Enes v40 ikinci elinden dolayı kaybetti . Yoksa f/p oranı o segment içinde en iyi araç diyebilirim . 95000 ₺ ne ağzına kadar dolu bir v40 alabiliyorsun .

Mahmut Allah kaza bela vermesin. Güle güle bin. Güzel bir tercih :)

Abi sağ ol . Allah cümlemizi kazadan beladan korusun .

Hayirli olsun mahmut bey. Allah kazasiz belasiz surusler nasip etsin.

Sağolun . Allah cümlemize kazasız belasız şürüşler nasip etsin .

Hayırlı uğurlu olsun Mahmut.Audi olmasına gerçekten çok sevindim.Müthiş bir zevk armonisi seni bekliyor artık.Garanti ekstra yaptırmayı unutma.Ne olur ne olmaz.Sıkı bir pazarlık ile boya koltuk ve motor korumalarını da yaptır.Senin kadar en az ben de heyecanlıyım en kısa sürede Maşaallah'ı üzerinde fotoğraf bekliyorum.Son olarak okumaktan büyük zevk alacağın bir kullanıcı el kitabı da seni bekliyor ;)

Abi sağol .Abi ikisini test etmeden önce bmw daha ağır basıyordu özellikle zf 8 ileri olduğu için . Fakat boş sayılacak bir arabaya 70.500 fiyat verdiler sportplus donanım isteyince fiyat 80000 oldu ve yine araba boştu sadece koltuklar spor , 17 jant gibi eklemeler vardı .Birde 3 silindir dizel motor eklenince tercihimi a3 ten yana kullandım .

Garanti konsunda abi şöyle bir şey oldu ben zaten şanzıman için uzatacaktım . Ama ben demeden satıcı bu şanzımanlar da sorun çıkabileceğini söyleyip uzatmamı tavsiye etti doğrusu böyle bir şey dediğine çok şaşırdım ve bu seferki ilgilenen satıcı sağ olsun baya ilgiliydi .

Boya , motor ve koltuk koruma için abi hiç konuşmadık ben cam filmi ve hız sabitleyici istiyordum cam filmini zar zor kopara bildik . Hatta ek garanti 1440 ₺ gibi bir şeydi kendisine 2000 ₺ verelim hız sabitleyicisini de ekleyelim dedim onu bile kabul etmedi sabitleyici için 1300 ₺ ayrı istedi bende vazgeçtim . Arkadaşımın gizerler audi yetkili serviste tanıdığı var artık oradan indirimli olursa olur olmazsa çok önemli bir şey değil .

Tekrardan herkese teşekkürler . Allah çok daha iyilerini sizlere nasip etsin. Araç fotolarını teslim alınca ayrı bir konuda paylaşacağım .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • uykuya doyamıyorum arkadaş!
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2786 : Temmuz 22, 2015, 13:59:12 »
Arkadaşlar merhaba. 2006 corolla sol kullanıcısıyım. Ablam için 2011-2012 model auris almayı düşünüyorum. comfort extra ve elegant modelleri arasında kaldım. Aracı tam otomatik alacağım. malum çevirimiçi ikinciel satış sitelerinde elegant ve comfort extra modelleri için neredeyse aynı fiyatlar yazılmış. Ço temiz bir comfort extra buldum. Sizce elegant modeli aramaya devam mı etmeliyim yoksa hazır temizini bulmuşken comfort extrayı alayım mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Kilometre: 1000
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2787 : Temmuz 23, 2015, 23:46:43 »
Arkadaşlar merhaba. 2006 corolla sol kullanıcısıyım. Ablam için 2011-2012 model auris almayı düşünüyorum. comfort extra ve elegant modelleri arasında kaldım. Aracı tam otomatik alacağım. malum çevirimiçi ikinciel satış sitelerinde elegant ve comfort extra modelleri için neredeyse aynı fiyatlar yazılmış. Ço temiz bir comfort extra buldum. Sizce elegant modeli aramaya devam mı etmeliyim yoksa hazır temizini bulmuşken comfort extrayı alayım mı?
Comfort extrayı tercih edebilirsiniz tek farkı alaşımlı jant ve far ve yağmur sensörü.
2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2788 : Temmuz 23, 2015, 23:54:23 »
2011 2012 değil ama forum üyesi olan arkadaşımızın aracı.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2789 : Temmuz 24, 2015, 00:00:31 »
Sağ ol abi . Allah cümlemizi kazadan beladan korusun.

Sağ ol abi . Allah cümlemizi kazadan beladan korusun . Aracın ötv li fiyatı 110 000 ₺ ötv muafiyetli 75800 yapıyor . Pazarlıkla 75000 ₺ tl ye aldım üstüne de cam filmi alabildim . 

Enes v40 ikinci elinden dolayı kaybetti . Yoksa f/p oranı o segment içinde en iyi araç diyebilirim . 95000 ₺ ne ağzına kadar dolu bir v40 alabiliyorsun .

Abi sağ ol . Allah cümlemizi kazadan beladan korusun .

Sağolun . Allah cümlemize kazasız belasız şürüşler nasip etsin .

Abi sağol .Abi ikisini test etmeden önce bmw daha ağır basıyordu özellikle zf 8 ileri olduğu için . Fakat boş sayılacak bir arabaya 70.500 fiyat verdiler sportplus donanım isteyince fiyat 80000 oldu ve yine araba boştu sadece koltuklar spor , 17 jant gibi eklemeler vardı .Birde 3 silindir dizel motor eklenince tercihimi a3 ten yana kullandım .

Garanti konsunda abi şöyle bir şey oldu ben zaten şanzıman için uzatacaktım . Ama ben demeden satıcı bu şanzımanlar da sorun çıkabileceğini söyleyip uzatmamı tavsiye etti doğrusu böyle bir şey dediğine çok şaşırdım ve bu seferki ilgilenen satıcı sağ olsun baya ilgiliydi .

Boya , motor ve koltuk koruma için abi hiç konuşmadık ben cam filmi ve hız sabitleyici istiyordum cam filmini zar zor kopara bildik . Hatta ek garanti 1440 ₺ gibi bir şeydi kendisine 2000 ₺ verelim hız sabitleyicisini de ekleyelim dedim onu bile kabul etmedi sabitleyici için 1300 ₺ ayrı istedi bende vazgeçtim . Arkadaşımın gizerler audi yetkili serviste tanıdığı var artık oradan indirimli olursa olur olmazsa çok önemli bir şey değil .

Tekrardan herkese teşekkürler . Allah çok daha iyilerini sizlere nasip etsin. Araç fotolarını teslim alınca ayrı bir konuda paylaşacağım .
V40 ve A3'ün bir kaç nüans dışında çok büyük bir farklılığa sahip olduğunu düşünmüyorum ben de. Sanırım sizin için 2. el önemli, o zaman A3 doğru karar. Artık MMI ekranının yuvasından çıkışını video olarak atarsınız. [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '11
  • 92 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2790 : Temmuz 27, 2015, 22:22:24 »
Arkadaşlar öncelikle herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun .Sevdiklerinizle daha nice bayramlara .

Bayramdan önce bu konuda 1.16d ve a3 arasında kararsız kaldığımı yazmıştım . Bayramdan önce bu iki aracı test ettim ve kararım bugün netleşti . Bugün siyah renk ambition + xenon plus + cam tavan + advance pk +iç ışık pk bir a3 siparişi verdim . Araç önümüzdeki pazartesi teslim edilir denildi . Tekrardan hepinize teşekkürler . Allah sizlere çok daha iyilerini nasip etsin .

Birde @Özcan Musaoğlu (4716) abime tek diyeceğim bu işi çok iyi biliyor . İki aracı test ettim detaylı inceledim ve sonuçta döndüm dolaştım dediğine geldim .

Mahmut bey senin adına çok sevindim çok iyi bir seçim yapmışsın RAB'bim kaza bela vermesin ailenle güzel günlerde kullanman deliğiyle ( bu arada keşke haber verseydin sotede motorları değişirdik  :islik:  :rofl: )
<3 Sen Benim Her Gece Efkarım.... <3
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2791 : Temmuz 30, 2015, 12:26:54 »
Mahmut bey senin adına çok sevindim çok iyi bir seçim yapmışsın RAB'bim kaza bela vermesin ailenle güzel günlerde kullanman deliğiyle ( bu arada keşke haber verseydin sotede motorları değişirdik  :islik:  :rofl: )

Gökhan bey teşekkürler . Allah cümlemizi kazadan beladan korusun . Motor değişme hiç aklıma gelmedi . Daha önce haber verseydiniz olabilirdi aslında . :D

Bu arada isteyenler için aracımın fotoları aşağıdaki linkte .

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=69040.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2792 : Temmuz 30, 2015, 12:52:59 »
Kesinlikle iyi fikir :daghan: :dans3: :polis: :rofl:
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 928 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2793 : Temmuz 31, 2015, 10:37:09 »
Arkadaşlar 2-3 ay içerisinde mütehite verdiğimiz binamız için bir ödeme söz konusu ondan dolayı aracımı satmam gerekecek tabi bundan  dolayı da bütçeme göre bir araç almam gerekiyor 15-16 bin civarı .

Bir akrabamızda 1997 model Opel Astra 1.6 16 valf gls araç var . 180 bin km de Brc marka lpg var araçta .Kendisi Aselsan da çalışıyor aracoda oradan bir mühendis arkadaşından almış 2-3 yıldır araç onda.Genel olarak aracın kasası çok düzgün kaporta çizgileri yaşına göre hayli iyi durumda içinde sökük yırtık kopuk bir yer yok . Klima -2 airbag  - Otamatik cam var Abs var dedi ama ben 2 defa ani fren yaptım araç kızakladı ama abs devreye girmedi . Ya abs yok yada arızalı olabilir diye düşündüm malum 18 yaşında araç .

Benim araç gördüğüm ve beni düşündüren eksileri sizden de filir almak istedim.

1 -  Araç güneş yanığından dolayı komple boyanmış ( Ama kasa çok diri ve düzgün )Renk - şampanya
2 -  Debriyaj ve fren pedalı hayli sert geldi .Kendi aracımdan sonra vites geçişleri iyi frenler çok güven vermedi
3 -  Aracın çekiş gidiş anlamında orta düzeyde ne çok seri ne çok hantal
4 -  Motoru her 2000 km de 500-600 gram yağ eksiltiyormuş akrabam ben alırken çok yere gösterdim babası da sanayide kaportacıdır motorunda en ufak bir şey yok bu motorlar hep eksiltir zaten dedi .Tabi biz alışkın değiliz bu duruma biraz tırstım bir tamirciye danıştım hemen abi o motor segman istiyordur dedi eksiltmez dedi .Dayımlar da 1996 Vectra var ona danıştım yeğenim aldığımızdan beri eksiltiyor ama aldığımızda çok fazla eksiltmiyordu şimdi 300 bine geldi baya eksiltiyor dedi ama mavi duman falan atma yok dedi .Forum sitelerinde genelde eksiltiyor şeklinde yorumlar .Tabi herkes farklı bir şey yazmış.

Bu arada akrabam 178 binde triger ön takım falan bakımları nı hepsini yaptırmış yağı filtreleri değişmiş aracın .15,500 fiyat konuştuk ama işte takıldığım yerler var.E12 gibi bir araçtan inince opel  baya garipseniyor. Efsane kasalara baktım parama göre ne alayım diye temiz binilir bir araç 18 den başlıyor .
Yorumlarını düşünceleriniz bekliyorum
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2794 : Temmuz 31, 2015, 11:08:03 »
Yücel bey, arabanızı ne kadar satmayı düşünüyorsunuz. Bu arabaları alıpta 3-4 milyar masraf yapmayın. Yazdığınız sorunlar iç acıcı değil. 1.3 xl bakımlı alın bunların yüzüne bakmayın derim.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2795 : Temmuz 31, 2015, 11:25:38 »
euro civic'ler var honda'da. bilmem düşünür müsünüz bahsettiğiniz fiyatlara yakın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 928 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2796 : Temmuz 31, 2015, 15:09:03 »
Barış bey 35 bin altına vermeyi düşünmüyorum hatta piyasa bakarsak 37-38 felan ediyor görünüyor .Bakalım satılık yazısı yazdığımda piyasa araştırması yapıp yazarım forum üyelerine bilgi veririm zaten .Bilginiz olması adına 2006 -91 binde -toyan bakımlı  - kaza boya değişen yok  -  benzinli  -  gümüş gri - hafif dolu izleri var .

Geleyim benim konuya valla gönlüm efsane kasadan yana hani şöyle fiyatı abartılmamış temiz bulsam benzinli ilk tercihim hiç düşünmem alırım .daha önce 13 yıl bindik tadına doyamadık.

Honda olarak 1998 - 2004 arası düşünülebilir ama onlarında fiyatları almış yürümüş ne yazık ki
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2797 : Temmuz 31, 2015, 15:23:25 »
Barış bey 35 bin altına vermeyi düşünmüyorum hatta piyasa bakarsak 37-38 felan ediyor görünüyor .Bakalım satılık yazısı yazdığımda piyasa araştırması yapıp yazarım forum üyelerine bilgi veririm zaten .Bilginiz olması adına 2006 -91 binde -toyan bakımlı  - kaza boya değişen yok  -  benzinli  -  gümüş gri - hafif dolu izleri var .

Geleyim benim konuya valla gönlüm efsane kasadan yana hani şöyle fiyatı abartılmamış temiz bulsam benzinli ilk tercihim hiç düşünmem alırım .daha önce 13 yıl bindik tadına doyamadık.

Honda olarak 1998 - 2004 arası düşünülebilir ama onlarında fiyatları almış yürümüş ne yazık ki

euro civic ucuz olduğu için yazdım ben de yoksa sedan civic o yıllar için hem pahalı hem de donanım yok. euro civic'te 96 bile alsanız klima abs çift havayastığı hatta açılır tavan bile var. 16-18 bin tl civarı piyasası var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2798 : Ağustos 05, 2015, 21:02:10 »
2009 model 130.000 deki 1.5 prius 45 bin civarı fiyata alınır mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2799 : Ağustos 06, 2015, 00:45:13 »
2009 model 130.000 deki 1.5 prius 45 bin civarı fiyata alınır mı?
Neden bilmiyorum ama ben almazfım galiba. Yaris hybiritin daha modelli ve düşük km li olanını aynı fiyata bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."