0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba. Uzunca süredir kendime araba arıyorum. Boy ve kiloda dolayı hep yüksek ve geniş araçlara baktım (caddy-doblo-c-max vb.) Onlra bakarken 2004 model opel vectra 1.6 elegance buldum ic dis asiri temiz 145 binde iki yanda yuzeysel boyali sunroof full arac en son 28.500 diyor. Sizce alinir mi yorumunuz nedir (ama arac piyasa da kullanilmis en titiz vectra ic dis) Yarin gidip bakacam ama onemli olan sizin yorumunuz...Sahibinden ilan no : 220961822
Binmek için alıyorum. Arabanın bütün huyunu suyunu biliriM. 2004 comfort vardı bende lakin bunun iki tarafta etek altı boyalı zaten bu araca binecem bu fiyat uygunsa da alacam. Boyalar önemsiz sürtmeden dolay diyOr. Tabi ki gosterecem...
O zaman sıkıntı yok. Temiz çıkarsa alıp binersiniz, ki temiz gözüküyor. Biliyorsunuz ilerleyen km'lerde yağ yakma problemi çıkabiliyor, klima tuşları biraz hassastır. Bunlara da baktırın bence. Bir de Design Edition stopları ile harika olur.
Mustafa Uca.. dizel otomatik olarak dün ikindinden beri bir araç düşünüyorum ... dizel otomatik kia ceed... fiyat olarakda 74bin tl... giriş versiyonu da 65bin... hatta burda müdür arkadaşımda iki araba var. birisi yeni corolla 2015 ve kia... müdürün dediği alırsam kia dan başka araç almam hatta bu ikisini satıp jip mi alsam falan deyip duruyor. ve dünden bu yana kia nın sitesine saplanıp kaldım hatta hanıma satıp kia dizel otomatik alalım mı çok fazla fark ödemeyiz dediğimdeilk defa hadi resimlerini koy internete dedi.. şaka mı dedim ciddiyim alalım uygun hemde dizel dedi... az önce tlf da tekrar sordu:))) KAAN kardeş var mı ceed ler hakkında bilgin ve dizel otomatik hakkında???
hyundai ve kianın dizel otomatik araçlarının normalin üzerinde yaktığına (+2 litre) dair forumlarda okumuştum.
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bana az yakan, yayla rampalarini full dolu olsa bile rahat cikacak, dizel olacak, arka koltukları yatabilen yakışıklı ve sorunsuz araçlar onerir misiniz?
Ahmet abi sanki böyle bir konu açmıştın ve ben de asx demiştim. mazda cx5 de düşünülebilir eğer bütçe varsa.
Asx rampada yigilabolir diye dusunuyorum Mutlucum. Bir de turbolu olsa...?60 bin TL butcem....?