0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlısı ne ise o olsun Mahmut.Baban için Allah'tan şifa dilerim...Ama Audi bakasın
Sağol abi .
Mahmut kardeşim vallahi senin adına sevindim yeni bir makine almaya niyetlenmişsin. İnşallah istediğin olur. Önceleri Superb bakıyordun. Baya bir ilgin vardı. Şimdi segmenti biraz düşürmüssun. Nedenini merak ettim açıkçası.
Bende az önce abimle muhabbet ettim. Kafaya koymuş araba alırsam Superb alacağım diye. Passatın boşuna fazla para vereceğime Superb min en fulüne daha az para veririm diyor. İkinci eli düşünerek araba alırsak genelde çoğu zaman hep donanımsız arabaya biniyoruz.
Mahmut. A3 ikinci eli.superb kadar. Iyi olmayabilir,Superb suanki kasa ile.iyi satti,Bence don cikan kasa. Cok daha güzel olmus,Listenden çıkarma,
Abi inan bana kalsa suberpten başka arabaya bakmam bile . Ama işte sadece bana kalmış bir durum değil . Yenisini bende çok beğendim hatta babamda beğendi ama gel gör ki istemiyorlar . Haftaya audi ve bmw ye uğrayacağız skoda bayi aykanın karşısında bir yerde . Oldu bittiye getirip sokacağım bayiye çok umutlu değilim ama bir ihtimal aracı gördüler mi fikirleri değişebilir . Gerçi haftaya yeni superb gelir mi bilmiyorum ama eskisi de kötü araba değil .
İkinci elde çoğu D segment araçların fiyatları çok düşüyor. Ama Süper B gerçekten alınıp uzun yıllar binilebilecek adı gibi süper bir araba. Bundan 6 ay kadar önce 70 kmlik kısa bir yolculuğum olmuştu arka koltuğunda. Onda hissettiğim rahatlığı daha önce bizim 79 taunusumuz vardı onda hissetmiştim. Ama konfor yönünden mükemmel bir şey. Arka diz mesafesinin geniş olmasını geçtim arka koltukların bile ısıtmalı olması, kullanılan malzeme görsellik gerçekten muhteşem. Eğer kandırabilirsen süper b yi kesin aldır. bu arada aradaki segment farkı çok değil mi sanki ?
Bence SuperB'ü kesinlikle alın. Skoda son yıllarda bu araçla güzel bir pazar payı yakaladı. Satarken zorlanmazsınız bence.
A3 sedan mi olcak
Mahmutcum ben ispanya ya gittim. Orada ticari araclarin cogu superb ve beyaz renkteydi. Cok konforlu bir arac bence. ..? Bence passattan cok daha iyi
Tekrar selam arkadaşlar. Arkadaşım tekrar " YETİ" dedi. Son kararını verdi. 69.700 liraya işi bağladı. 300 lira daha indirim yaptılar. Araç şu anda Isparta'da showroomdaymış. Cumaya gelecek. Beyaz renk 1.6 tdi- dsg beyaz renk araç.