0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler . A3 güzel araba bende ciddi ciddi a3 düşünüyordum bmw hiç aklımda bile yoktu ama bayinin tavrı hiç hoşuma gitmedi ondan bmw düşünmeye başladım bakalım 15 güne seçimim belli olacak umarım hayırlısı olur . Tavsiyeleriniz için tekrardan teşekkürler .
Karıştırın kafamı Zaten çorba oldu o mu bu mu derken sizde tuz biber dökün . Arkadaşlar inanın o kadar kararsızım ki başka bir şey düşünemez oldum sürekli 2 aracın artıklarını ve eksilerini düşünüyorum . Bmw dediğiniz gibi arkadan itiş ama alacağım araç 100-110 beygir dizel bir araç olduğu için çokta önemi kalmıyor . Diğer yandan bmw de 8 ileri başarılı bir otomatik şanzıman var audi deki şanzıman da çok kötü değil hatta çoğu şanzımandan belki bmw nin 8 ileri şanzımanından da iyi fakat dsg oluşu acaba sorun yaşarmıyım diye düşündürüyor . İç malzeme kalitesi olarak zaten tartışmaya gerek yok audi bu sınıfta en iyisi . Ya benim kafa yine iyice karıştı şu bmw 3 silindir motor kullanmamış olsa veya audi a3 1-2 senelik bir araba olsa hiç düşünmücem .
A6 2.0 TDI S-LİNE sürdüm uzun yolda halen sürüş zevkini hayal edebiliyorum.
1.4 Tsı Dsg araca binipde hayran kalmamak elde değil. Şahsen ben Yeti kullanmadım ama Yarisim varken 2 ay önce test ettiğim Yeni Fabia 1.2tsı 100 bg dsg de bana aynen sizin anlattıklarınızı yaşatmıştı. Tabi Kasa olarak skoda grubunda beni Yeti değil de Octiva daha fazla cezbediyor. Mesaj Birleştirildi: Temmuz 05, 2015, 12:40:00Birde eğer almaya karar verirseniz tek bir bayiye takılı kalmayın. Tüm bayilerden fiyat alın. Diğer bayi bu fiyata veriyor siz ilave ne veriyorsunuz diye. Skoda forum adminleriyle görüşün. Sponsor bir bayi varsa daha uygun fiyat verebilir. Yada sizi forumla ilgili bir temsilciye tanıdığa yönlendirebilir.
Arkadaşlar, arkadaşım aracı almaktan vazgeçti. Akşam aklını çelmişler. 2. eli çok gitmiyor diye caydırmışlar.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 05, 2015, 14:06:412 . eli gerçekten yavaş mı gidiyor, tutulmuyor mu?
3 silindirli dizellere hiç alışmış değilim. 4 silindirlilere nazaran daha sarsıntılı ve sesli gibi geliyor bana. Mercedec c180 tarzı bi arabada hiç fena olmaz
BMW Mercedes ve Audi'yi de kullandım.Ama Audi'den aldığım zevki diğer iki markadan alamadım hiç.Hele BMW donanım olarak çok çekici bırak Audi'yi Mercedes'i bana gel diyor.2012 yılında son anda 5 serisinin satışından döndük A6'ya...Audi'yi anlamak için gerçekten yaşamak gerek.Öyle işkembeden sallamalara atmalara gerek yok.Yaşa ve gör ki sen de tadına bakmış unutamamışsın hala...Mahmut bayinin tavrına takılma.Satış danışmanı her ne yaptıysa boş ver ya da canını sıkan bir şey yaptıysa direkt satış müdürüne git konuş onlar gereken ilgiyi sana gösterirler Ya da G.Antep bayiine git-gideceğini söyle
Telefonda en son rakam vermez hiç bir bayi.Her markada gizli müşteri uygulaması olduğu için CRM puanlaması ve ciddi cezalar nedeniyle kimse telefonda yardımcı olmaz sana.İstersen sana Ankara Audi'den bilgi verebilecek birilerini bulayım Ankara'dan alabilirsen tabii ki?