Gönderen Konu: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler  (Okunma sayısı 604726 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
Ynt: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler
« Yanıtla #2560 : Haziran 19, 2015, 00:56:23 »
Arkadaşlar Yarisimi bugün itibariyle satmış bulunmaktayım. Fiyatı uygun olduğu için Sıfır 1.6 Edition Opel Astra Sedan la ilgileniyorum. Liste fiyatı 51.600 Filo alım muhabbetine 49400 e verecekler. Metalik renk farkı yok. Park sensörü dahil. Temmuz bandrolü de bayiye ait. Nacizare fikirlerinizi tekrardan öğrenmek istiyorum.
Mehmet bey hayırlı olsun. Bu kadar çabuk beklemiyorduk. Fiyat olarak en iyi opel baz donanımda. İndirim + temmuz vergisi ccazip teklif yapmışlar. Piyasalar allak bullak 2. El tam bir karmaşa. 40-50milyar arası bile temiz kmsiz araba yok gibi.   
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2561 : Haziran 19, 2015, 01:25:30 »
alper bey, biraz fikir oluşsun.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2005-emsalsiz-guzellik-boyasiz-ilk-sahibinden-216608161/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-fazla-soze-gerek-yok-214845618/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-volvo-s60-180hp-ihtiyactan-fiyat-dustu-212919935/detay

Hakan abi ilgin için teşekkür ederim. Yalnız volvolarin çok kronik problemleri var ve parça servis durumları çok sıkıntılı, forumdan @Alper  Binbir (21845) abide vardı 2.0 T s40 o resmen kitabını yazmıştı.Memura gidecek bir araç değil diyordu..Bugün şansa bi mazda 6 inceleme firsatim oldu.Donanım vs.olarak tam istediğim gibi dolu bir araç yalnız accord kadar yakışıklı olmaması ve piyasasının çok ağır olması + kocaelkocaelide nerdeyse hiç satılık olmaması beni itiyor..Birde 4 ileri tam otomatik gereksiz yüksek devir bandı ve bağırıyor.. Ama bugün incelediğim çok temiz daha 94 binde 2004 modeldi LPG bile yoktu.Sahibinin yalanciyim 100 lira benzine 300 km s.içi gittiğini söyledi şok oldum..

Mesaj Birleştirildi: Haziran 19, 2015, 01:27:55
Arkadaşlar Yarisimi bugün itibariyle satmış bulunmaktayım. Fiyatı uygun olduğu için Sıfır 1.6 Edition Opel Astra Sedan la ilgileniyorum. Liste fiyatı 51.600 Filo alım muhabbetine 49400 e verecekler. Metalik renk farkı yok. Park sensörü dahil. Temmuz bandrolü de bayiye ait. Nacizare fikirlerinizi tekrardan öğrenmek istiyorum.
Bu arada fiyat çok iyi hele ki şu amaçsız piyasada en mantıklı karar olmuş, Selman abinin dediği iki uç bin farkla opsiyonlar daha iyi olabilirdi.Hayırlı uğurlu olsun..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2562 : Haziran 19, 2015, 03:32:49 »
Mehmet bey hayırlısı olsun inşaallah.Eğer özel değilse kaça sattınız öğrenebilir miyiz?

@ahmet börkan (7459) abi 39400 e sattım. Aslında 2 hafta önce 39750 ye müşterisini bulmuştum lakin son dk satmaktan vazgeçmiştim. Ondan sonra arayan eden bir anda kesildi ( Gerçi 1 ayda 10 kişi ya aradı ya aramadı ) :islik: ilan tarihini doping alıp güncelledim bu seferde ilk arayana sattım.  :rofl:

Mesaj Birleştirildi: Haziran 19, 2015, 03:40:48
Hayırlı olsun Mehmet bey. Araç tercihi güzel sizi memnun edeceğini düşünüyorum. Ancak ileride keşke şu özelliğide olsaydı diye düşünmemek için limitinizi 2-3 binlira daha arttırıp bir üst donanımlısını almanızı tavsiye ederim.
Bende aslın tam bu noktada kararsızım. Şuan için 1.6 motorların edition ve busines versiyonları var. Fark olarak busines de ilave 17" alaşım jant, 6 haporlör 1 üst model cd çalar, bluetoot, şark anten var. Liste fiyatı olarak edition ile busines arasındaki fark 4 bin tl. İşin aslı 2014 ikinci el olarak 1 tane busines buldum 2015 sayılır fiyat olarak 49.500 + ötv . Tabi bu donanımlar için bu fark verilirmi tam emin olmamakla birlikte 2014 ler Euro 5 , 2015 ler Euro 6 motor.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 19, 2015, 03:55:16
Mehmet bey hayırlı olsun. Bu kadar çabuk beklemiyorduk. Fiyat olarak en iyi opel baz donanımda. İndirim + temmuz vergisi ccazip teklif yapmışlar. Piyasalar allak bullak 2. El tam bir karmaşa. 40-50milyar arası bile temiz kmsiz araba yok gibi.

İşin aslı bende istemiyordum. Hatta satmaktan vazgeçtiğim için forumdan ilanı kaldırmıştım. Ama gel gelelim servis 2 ay önce direksiyondan gelen ses için ses artarsa gel değiştiririz demesine karşı daha sonra gittiğim de sesi duymadı. Hava yağmurlu dedi normal hava da gel dedi. Ses kaydettim video çektim normal vakitte tekrar gittim. Bu seferde sizin kulağınız çok hassas sökersek bu seferde torpidodan ses gelir vs dedi. Israr ettim Çağatay abinin yarisin dede aynı sorun vardı direksiyon kolonu değişmişti onu söyledim plakadan baktı tamam dedi. Telefon numaramı alıp garanti uzmanıyla görüşüp sizi arayacağım dedi. Bekle Allah bekle arayan yok tekrar aradım , işte arayacaktık gecikme oldu felan dedi. Eee dedim sonuç ne, garanti uzmanı onay vermedi bu ses bi arıza değil dedi araba hafif dedi ondan yapabilir dedi. Parça arızalı çıkmazsa servis öder bunun parasını 2000 tl bir bedeli var dedi. Bende garantim bitince geldiğimde bu parayı benden alıp işlemi yaparsınız ama dedim. Onaylar şekilde konuştu bende bunu genel merkeze bildireceğim ilerde garanti bitince bu ses ten dolayı masraf çıkarsa karşılarsınız inşallah dedim. Ne derse beyenirsiniz kayıt altına alınan bir başvurunuz yok dedi. Ben de arabayı kafam dan tamamen sildim.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '12
  • 529 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2563 : Haziran 19, 2015, 04:27:07 »
Ben 2008 i beğendim teşekkür ederim özcan bey foto için şehir içinde bu değerleri yakalıyorsa muhteşem
@erman deniz (12414) bey merhaba.Aşağıda ki linke bir göz gezdirin derim

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=68468.0
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 205 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2564 : Haziran 19, 2015, 08:48:42 »
@MEHMET AKIN (32918)  Anlaşılan yariste kronik  direksiyon sorunu var. Garanti olayı insanı çileden çıkartıyor. En iyisini yapmıssınız. İnşallah güzel bir araba alırsınız. 1.6 115bygirde performans şikayeti var çekmiyor diye. Çok arayacağınızı düşünmüyorum. 50-55bin civari 1.4 Tnin piyasası var. Onun gidişi çok deli.imkanınız varsa 2.el düşünün derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2565 : Haziran 19, 2015, 09:05:39 »
Mehmet bey. Eğer Bu dedikleriniz dışında donanım farkı yoksa 4bin TLye değmez. Ancak benim bildiğim baz donanımlarda hız sabitleyici yok. Hız sabitleyicinin büyük bir nimet olduğunu bu aracımı aldığımda anladım. O yüzden benim için çok önem arz ediyor :)
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2566 : Haziran 19, 2015, 10:35:58 »
Mehmet bey. Eğer Bu dedikleriniz dışında donanım farkı yoksa 4bin TLye değmez. Ancak benim bildiğim baz donanımlarda hız sabitleyici yok. Hız sabitleyicinin büyük bir nimet olduğunu bu aracımı aldığımda anladım. O yüzden benim için çok önem arz ediyor :)

Selman bey ona özellikle dikkat ettim. Hem hız sabitleyici hemde sınırlayıcı mevcut baz donanım da. Kapak jantlar da 17 " ve alaşım jant görünümünde. Şark anten zaten kendim yapabileceğim birşey. Bluetoot da lazım olurmu bilmiyorum. Bu zamana kadar hiç ihtiyaç duymadım. En kötü onuda harici alıp kullanırım diye düşünüyorum bende.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 19, 2015, 10:40:05
@MEHMET AKIN (32918)  Anlaşılan yariste kronik  direksiyon sorunu var. Garanti olayı insanı çileden çıkartıyor. En iyisini yapmıssınız. İnşallah güzel bir araba alırsınız. 1.6 115bygirde performans şikayeti var çekmiyor diye. Çok arayacağınızı düşünmüyorum. 50-55bin civari 1.4 Tnin piyasası var. Onun gidişi çok deli.imkanınız varsa 2.el düşünün derim.

Turbolara da baktım güzel arabalar. Ancak belli bir zaman kullanıp akabinde tüp taktırmayı düşünüyorum o nedenle 1.6 düz motor tercih ediyorum. Yoksa Tsı motor almayı daha çok istiyordum. Bir de malum yeni şeylerin ilk etapta arızası vs. Çok oluyor. Bu kasa ve motor artık verdiği ve vereceği sıkıntılar belli olduğu için problem çıktığında acaba neden diye fazla düşündürmez diye düşündüm. Sanırsam yeni astrayla birlikte 1.6 atmosferikte tarih olur gibime geliyor.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2567 : Haziran 19, 2015, 13:10:52 »
Sanırsam yeni astrayla birlikte 1.6 atmosferikte tarih olur gibime geliyor.

türkiye için büyük olasılıkla oldu bile. almanya'da 1.4 lt 100 hp versiyonu satılacak, corsa'da kullanılan motor. sanırım araç hafiflediği için böyle bir tercih yapıldı. business donanıma gerçekten gerek yok 4 bin tl fazla. benzinli alıyor olmanızın avantajı, aracınızda watt bağlantılı süspansiyon var. yalnız aracı alırken dikkat edin, üzerinde gelen lastikler çok farklı markalarda olabiliyor. bridgestone, continental, hankook vs.

hız sabitleycinin olması güzel, esp falan da tr'de zorunlu olmadığında edition donanımda standarttı. tek sıkıntısı sabitlediğiniz hızı göstermiyor. tekrar hayırlı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2568 : Haziran 19, 2015, 13:38:12 »
Evet, bu sabitlenen hızı göstermeme olayı Vectra'da da var. Astra J'de de aynı durumun olmasına şaşırdım doğrusu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2569 : Haziran 19, 2015, 14:42:19 »
Mehmet bey o halde bahsettiğiniz özellikler için o kadar fark ödemenize hiç gerek yok. Görsel açıdan çelik jant anten vs. zmanla yaptırırsınız isterseniz. Ama şu camların kenarındaki nikelaj çok güzel duruyor onu imkan ölçüsünde yaptırın bence :) Hadi hayırlı olsun şimdiden.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2570 : Haziran 19, 2015, 23:13:52 »
Mehmet bey hayirli olsun. Astra guzel araba. Renk olarak ne dusunuyorsunuz?
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 205 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2571 : Haziran 20, 2015, 00:24:13 »
1.4 turbolu motorda tüp sıkıntısı yok. Sıkıntılı olan seri 1.6 T oda sonradan düzeltildi. Elinizi çabuk tutun sıfır alacaksanız. Bugün forda da zam gelmiş. Niyetiniz varsa beklemeyin pişman olursunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2572 : Haziran 20, 2015, 13:44:37 »
Mehmet bey hayirli olsun. Astra guzel araba. Renk olarak ne dusunuyorsunuz?

Bayinin elinde 1 adet Neptün Mavi , 1 adet Siyah ve 1 adet Beyaz olarak şuan için 3 renk varmış. Arkadaşla birlikte alacağız o neptün maviyi istiyor bende neptün mavisi istiyordum ancak olmadığı için beyaz alacağım. Bir iki bayiye daha sordum araç yok gibi bişey. Birde en uygun fiyatı arabayı almak istediğim bayi verdi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Doğa Fotoğrafçısı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 83000
  • Model Yılı: '11
  • 149 kere teşekkür etti
  • 51 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2573 : Haziran 20, 2015, 14:07:58 »
Bayinin elinde 1 adet Neptün Mavi , 1 adet Siyah ve 1 adet Beyaz olarak şuan için 3 renk varmış. Arkadaşla birlikte alacağız o neptün maviyi istiyor bende neptün mavisi istiyordum ancak olmadığı için beyaz alacağım. Bir iki bayiye daha sordum araç yok gibi bişey. Birde en uygun fiyatı arabayı almak istediğim bayi verdi.

hadi hayırlısı inşallah.
2011 MODEL TOYOTA COROLLA 1,6 COMFORT EXTRA TAM OTOMATİK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2574 : Haziran 20, 2015, 14:29:56 »
Hayırlısı olsun nasip kismet isi bu isler. Bende ilk kırmızı almak istemiştim arabayi ama ellerinde yokmus diye mecbur beyaz aldim. En ucuz fiyati verdikleri icin bEyaz olsun napalim dedik  :D  ilk icime sinmedi araba eve geldim acaba dedim  biraz beklesemiydim kirmizi renk icin veya biraz fazla borcami girseydim diye cok dusundum ilk zamanlar. Sonradan arabayi kullandikca cok hosuma gitti renk olayıni unuttum bile  :)
yaristen sonra size iyi gelir astra genis ic mekan en onemlisi son kasa araba heralde 3 sene degistirmezler kasasini.
tekrardan hayirli olsun
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2575 : Haziran 20, 2015, 14:44:04 »
Hayırlısı olsun nasip kismet isi bu isler. Bende ilk kırmızı almak istemiştim arabayi ama ellerinde yokmus diye mecbur beyaz aldim. En ucuz fiyati verdikleri icin bEyaz olsun napalim dedik  :D  ilk icime sinmedi araba eve geldim acaba dedim  biraz beklesemiydim kirmizi renk icin veya biraz fazla borcami girseydim diye cok dusundum ilk zamanlar. Sonradan arabayi kullandikca cok hosuma gitti renk olayıni unuttum bile  :)
yaristen sonra size iyi gelir astra genis ic mekan en onemlisi son kasa araba heralde 3 sene degistirmezler kasasini.
tekrardan hayirli olsun

Yok be abi nerede J kasa. Malum kasa değişecek. Yeni kasa yeni motor yeni sorunlar demek. Bu bilindik 1,6 düz motor. Bende kırmızıyı sordum işin açıkçası olsa alırdım :D Opelin güzel yani renk için ilave ücret istemiyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2576 : Haziran 20, 2015, 14:47:53 »
J kasada iyidir yakisikli araba cam filmi jant yaptın mi şekli acaip değişiyor cok albenili oluyor.
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2577 : Haziran 20, 2015, 14:49:15 »
Yok be abi nerede J kasa. Malum kasa değişecek. Yeni kasa yeni motor yeni sorunlar demek. Bu bilindik 1,6 düz motor. Bende kırmızıyı sordum işin açıkçası olsa alırdım :D Opelin güzel yani renk için ilave ücret istemiyorlar.

neptün mavi en güzeli aslında, ikinci tercihim nehir gri. kırmızısı kötü, kötü derken düz kırmızı opak.

bir de tamamen yeni bir motor yok aslında. 1.0 lt turbo corsa'da kullanılıyor. 1.4 lt turbo zaten uzun zamandır mevcut, biraz elden geçti. tamamen alüminyumdan üretildiği söyleniyor. 1.6 cdti zaten birkaç yıldır var.

paylaşımları mutlaka bekliyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2578 : Haziran 20, 2015, 15:16:12 »
Arkadaşlar aranızda Nissan Note Dizel motorlu olanını kullanan var mı? Fikirleriniz nedir?
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2579 : Haziran 20, 2015, 17:07:46 »
Arkadaşlar aranızda Nissan Note Dizel motorlu olanını kullanan var mı? Fikirleriniz nedir?
Yeni kasadan mı bahsediyorsunuz yoksa eskisi mi?