0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Yarisimi bugün itibariyle satmış bulunmaktayım. Fiyatı uygun olduğu için Sıfır 1.6 Edition Opel Astra Sedan la ilgileniyorum. Liste fiyatı 51.600 Filo alım muhabbetine 49400 e verecekler. Metalik renk farkı yok. Park sensörü dahil. Temmuz bandrolü de bayiye ait. Nacizare fikirlerinizi tekrardan öğrenmek istiyorum.
alper bey, biraz fikir oluşsun.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2005-emsalsiz-guzellik-boyasiz-ilk-sahibinden-216608161/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-fazla-soze-gerek-yok-214845618/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-volvo-s60-180hp-ihtiyactan-fiyat-dustu-212919935/detay
Mehmet bey hayırlısı olsun inşaallah.Eğer özel değilse kaça sattınız öğrenebilir miyiz?
Hayırlı olsun Mehmet bey. Araç tercihi güzel sizi memnun edeceğini düşünüyorum. Ancak ileride keşke şu özelliğide olsaydı diye düşünmemek için limitinizi 2-3 binlira daha arttırıp bir üst donanımlısını almanızı tavsiye ederim.
Mehmet bey hayırlı olsun. Bu kadar çabuk beklemiyorduk. Fiyat olarak en iyi opel baz donanımda. İndirim + temmuz vergisi ccazip teklif yapmışlar. Piyasalar allak bullak 2. El tam bir karmaşa. 40-50milyar arası bile temiz kmsiz araba yok gibi.
Ben 2008 i beğendim teşekkür ederim özcan bey foto için şehir içinde bu değerleri yakalıyorsa muhteşem
Mehmet bey. Eğer Bu dedikleriniz dışında donanım farkı yoksa 4bin TLye değmez. Ancak benim bildiğim baz donanımlarda hız sabitleyici yok. Hız sabitleyicinin büyük bir nimet olduğunu bu aracımı aldığımda anladım. O yüzden benim için çok önem arz ediyor
@MEHMET AKIN (32918) Anlaşılan yariste kronik direksiyon sorunu var. Garanti olayı insanı çileden çıkartıyor. En iyisini yapmıssınız. İnşallah güzel bir araba alırsınız. 1.6 115bygirde performans şikayeti var çekmiyor diye. Çok arayacağınızı düşünmüyorum. 50-55bin civari 1.4 Tnin piyasası var. Onun gidişi çok deli.imkanınız varsa 2.el düşünün derim.
Sanırsam yeni astrayla birlikte 1.6 atmosferikte tarih olur gibime geliyor.
Mehmet bey hayirli olsun. Astra guzel araba. Renk olarak ne dusunuyorsunuz?
Bayinin elinde 1 adet Neptün Mavi , 1 adet Siyah ve 1 adet Beyaz olarak şuan için 3 renk varmış. Arkadaşla birlikte alacağız o neptün maviyi istiyor bende neptün mavisi istiyordum ancak olmadığı için beyaz alacağım. Bir iki bayiye daha sordum araç yok gibi bişey. Birde en uygun fiyatı arabayı almak istediğim bayi verdi.
Hayırlısı olsun nasip kismet isi bu isler. Bende ilk kırmızı almak istemiştim arabayi ama ellerinde yokmus diye mecbur beyaz aldim. En ucuz fiyati verdikleri icin bEyaz olsun napalim dedik ilk icime sinmedi araba eve geldim acaba dedim biraz beklesemiydim kirmizi renk icin veya biraz fazla borcami girseydim diye cok dusundum ilk zamanlar. Sonradan arabayi kullandikca cok hosuma gitti renk olayıni unuttum bile yaristen sonra size iyi gelir astra genis ic mekan en onemlisi son kasa araba heralde 3 sene degistirmezler kasasini.tekrardan hayirli olsun
Yok be abi nerede J kasa. Malum kasa değişecek. Yeni kasa yeni motor yeni sorunlar demek. Bu bilindik 1,6 düz motor. Bende kırmızıyı sordum işin açıkçası olsa alırdım Opelin güzel yani renk için ilave ücret istemiyorlar.
Arkadaşlar aranızda Nissan Note Dizel motorlu olanını kullanan var mı? Fikirleriniz nedir?