0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
At ile avradin yediğinin hesabı olmazmış alper
Arkadaşlar bu peugeot 2008 ler güzel araca benziyor bir arkadaşımdada 307 var motorun biraz traktör gibi çalışmasının dışında bir sıkıntısı yoktu 2008 crossower tarzı bir araç geniş ferah allure paket oldukça dolu peugeot kullanan varmı ?
Peugeot hakkında bilgisi tecrübesi olan varsa çok sevinirim kronik bir problemi varmı aracı beğendim akşam üzeri konuştuğum bir arkadaşım bakmamı söyledi alternatif olarak değerlendirebilirim yoksa clio alcam ama küçük araç istemiyorum bu araç cam tavana kadar herşeye sahip tüketim mükemmel şanzıman tam otomatik 1.6 ehdi
Kadir abi Mazda 6 güzel yanlız sitede accord baskısı yapıp mazda almam ne kadar iyi karşılanır bilemedim :lol:Bulursam yine excutive donanımından bir 2.0 alırım.Ama olmazsa 2.4 bakıcaz..Vergi olayı da bir alt dilimden ödeniyormuş diye söylüyor.Artık aslan besleyen tarzı bakıcaz olaya
Alper'im Tabi ki de tercih senin biz sadece acizane tavsiyede bulunduk. Her iki araçta seni mutlu edeceğini düşündüğüm araçlar. Nasılsa Accorddan da sıkılacaksın. O zaman bulur bir tane 6 sana
Arkadaşlar Yarisimi bugün itibariyle satmış bulunmaktayım. Fiyatı uygun olduğu için Sıfır 1.6 Edition Opel Astra Sedan la ilgileniyorum. Liste fiyatı 51.600 Filo alım muhabbetine 49400 e verecekler. Metalik renk farkı yok. Park sensörü dahil. Temmuz bandrolü de bayiye ait. Nacizare fikirlerinizi tekrardan öğrenmek istiyorum.