0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar TCT,mevcut 2008 45 bin km'de ki otomatik 1.5 awd lpgli imprezami otomatik,triptronik minimum 2.0 ve en alt 2003 ve 2007 model üstü olmamak şartıyla(vergiden ötürü) kafa kafaya veya üste para alabileceğim şekilde takas etmek istiyorum.Aslında aklımda hep bi 2.4 accord yatıyor ama vergisi çok yüksek giremiyorum.Alt dilime giriyor mu ondan emin değilim. Hyundai sonatada olabilir 2004-2007 arası.. Bir yandanda 1.6 2007 üstü mondeolara bakmaya başladım, yalnız amacım zaten performans düşüklüğünden ve 2.0 bir araç gibi yakit parası vermekten sıkıldım.Ayrica alacagim arabalar her halükarda nerden baksaniz 100 bin km ve üstü birde bu sıkıntı var.Mondeonun 1.6 si beni ne derece tatmin eder onuda kestiremiyorum.Gönül 2007 üstü 2.0 TDCİ istiyor ama mk3 mondeomda bir sürü talihsizlikler yaşadığımdan yanasmaya korkuyorum.Kocaelide tdci lari hicbir usta sevmiyor ve bakmak istemiyorlar.Aracimin piyasa değeri max.33-35 arası sizlerin önerilerini bekliyorum.Minimum c ve d segmenti bakıyorum.Mondiden sonra ciddi yol tutuş ihtiyacı hissediyorum. Not:focus,corolla felan düşünmüyorum.. Teşekkürler
@Selman Yalçın (18649) abi accord Türkiye grubu çok pasif soru soruyoz cevap yok binen kitle farkından kaynaklanıyor sanırım.. Vergi olayına baktım senelik 1069 lira yanı 6 aylık vergisi benim senelikten 100 lira daha fazla valla şaşırdım napsam diye kimsede 2.0 önermiyor..çok güzel makinalar varda millet uçmuş 36-40 bin almış başını gidiyor fiyatlar..
Skoda rapid dsg sanzuman var dizel tam otomatik bildiginiz vw arac herparcasina kadar ne dersiniz bu arac icin kia ceed e gore donanim zengini degil ancak motor sanzuman genislik tuketimi daha ii diye dusunuyorum
Clio 62000 tl ceed 72800 rapid 64 65 arasi bn otv odemicem icin 40 48 arasi degisen bir rakamla alacagim bu seceneklerden birini hicbiri 100 bin tl degil skoda kullanan varmi
Yakıt açısından ekonomik olması tabikide çok önemli ancak bunun yanında donanımlı ve şık olmasıda önemli clio bu dediklerimi karşılıyor ancak ufak ceed de saydıklarımın hepsi var donanım açısından çok zengin bu kadar özellikli oluncada diğerlerinden 1-2 ltre fazla yakmasını tolere edebilirim rapid de vw gurubundan bir araç donanım açısından zengin değil ama geniş ferah güvenlikli ve bence şanzıman olarakta diğerlerinden daha sağlam bir araç beni tek düşündüren kia nın uzun kullanımda dayanıklılığını koruması çünkü en az 100 bin km kullanacağım belki daha fazla 6-7 sene bineceğim alacağım arabaya bugünkü sıfır km fiyatı 73000 tl olan kia ceed in ötv aynı kalırsa 5 sene sonra ikinci el değerinin 45-50 bin tl edeceğini tahmn ediyorum 5 senedir auris kullanan biri olarak kia ceed den üstün bir araç olduğuna inanmıyorumMesaj Birleştirildi: Haziran 17, 2015, 16:15:48Şu sorularıma yanıt verebilecek olan varsa sevinirim kia ceed yol sesi yalıtım açısından nasıldır otomatik viteslerde "kronik"bir sorun varmı toyotamda beş yıldır radyo direksiyon kumanda tuşları olsun hiçbiri deforme olmadı kia da böyle bir problem olurmu kronik dikkat etmem gerekn bir sorununu bilen barmı kiaların yoksa adam gidip 250 bin tl verio sorun yaşıyor aracında bundan bahsetmiyorum
Hakan bey bende onu soracaktım ceed foruma denk geldim internette herkesin dilinde yeni motor yeni kasa lafı var bu son kasa yeni değilmi zaten ben 2013 te çıktı diye biliyorum kasada motorda yenilikmi olacak yakın zamanda bilginiz varmı ?
Herkese yorumları için teşekkür ederim. 2.4 accorda karar kıldık, şimdi araba bulma zamanı
@Alper DEMİR (10940) Mazda 6'lara bakmanı tavsiye ederim. Performans ve yatkıt yönünden seni üzmez. Hem konforlu hemde problemsiz araçtır. Ayrıca Koceli bölgesinde çok iyi mazda ustaları ve servisleri var. km olarak istediğin gibi bulabilir misin burası ?
Açıkçası güzel bir karar, vergisi biraz yüksek ama öyle çok abartılı bir tüketimi yok diye biliyorum.