0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aurisin bunlardan üstün ne yanı var yada bunların eksi yönü ne sizce
Merhabalar TCT,mevcut 2008 45 bin km'de ki otomatik 1.5 awd lpgli imprezami otomatik,triptronik minimum 2.0 ve en alt 2003 ve 2007 model üstü olmamak şartıyla(vergiden ötürü) kafa kafaya veya üste para alabileceğim şekilde takas etmek istiyorum.Aslında aklımda hep bi 2.4 accord yatıyor ama vergisi çok yüksek giremiyorum.Alt dilime giriyor mu ondan emin değilim. Hyundai sonatada olabilir 2004-2007 arası.. Bir yandanda 1.6 2007 üstü mondeolara bakmaya başladım, yalnız amacım zaten performans düşüklüğünden ve 2.0 bir araç gibi yakit parası vermekten sıkıldım.Ayrica alacagim arabalar her halükarda nerden baksaniz 100 bin km ve üstü birde bu sıkıntı var.Mondeonun 1.6 si beni ne derece tatmin eder onuda kestiremiyorum.Gönül 2007 üstü 2.0 TDCİ istiyor ama mk3 mondeomda bir sürü talihsizlikler yaşadığımdan yanasmaya korkuyorum.Kocaelide tdci lari hicbir usta sevmiyor ve bakmak istemiyorlar.Aracimin piyasa değeri max.33-35 arası sizlerin önerilerini bekliyorum.Minimum c ve d segmenti bakıyorum.Mondiden sonra ciddi yol tutuş ihtiyacı hissediyorum. Not:focus,corolla felan düşünmüyorum.. Teşekkürler
Enesim 1.9 CDTİ vectralar çok güzel evet,ama opelin elektrik olayı biraz sıkıntılı tam binilecek araç ama ister istemez acaba sorusu sorduruyor..
Arkadaşlar ben ne alayım o zaman yardım edin lütfen octavia için param yetmiyor skoda rapid var octavianın kısası dsg şanzımanlı alıp beş sene bincem rapid inde ikinci eli çok zayıf Mesaj Birleştirildi: Haziran 17, 2015, 09:45:27Focusta dizel otomatik yok tekrar toyota almak istemiyorum leon güzel gelmiyor clio alsam beni üzermi uzun yıllar dayanıklılığını korurmu bu son cliolar keşke daha uzun olsa
selman bey bayı neye gore o fıyata alırtız demıs? bayıden araba almak sartı ıle mı ? zaten bu son 2 aydır kur nedenıyle fıyatlar arttı.
Dün kayseri skodayı aradık. 50milyarlık octavia başlangıç oaket dün zamla 57.950 olmuş arkadaş alacaktı zamanında ben caydırdım nasıl sövüyor:-)))))