0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konfor sadece uzun yolculuklarda fark yaratır bence.Aracınız şehir içi trafik için son derece uygun ve otomatik vites gereksiz olur diyorum.
Benim bir öğrencim almış Lpg çelik jant ile birlikte hb versiyonunu 52 500e maletmiş polo ya göre çok menmunum diyordu.
Arkadaşlar nacizane fikirlerinize ihtiyacım var.Şuan hali hazırda 2012 Yaris Cvt Fun aracım var. 21.000 km de. Bu aracımı satıp sıfır 1.6 opel astra edition hb almak niyetindeyim. Liste fiyatı 51.100 Aracı kendi üzerime alırsam 50.000 abimin üzerine alırsam 48.900Aracımı satma sebeplerim C sınıfı daha konforlu bir araca geçip tüp taktırarak binmek. Çocuğum olduğu için Yarise tüp taktırdığım da mevcut bagaj hacminin dahada düşecek olması. Sizce bu macerayı yaşamaya değer mi ? Hb mi almam daha iyi yoksa Sedan mı ? Teşekkürler.
@Selman Yalçın (18649) Teşekkürler. Kasa değişecek biliyorum. Auris bakıyordum oda hem kasa değişecek hemde 1.6 motor seçeneği fiyat olarak yüksek. Hazır kampan ya varken kaçırmamak istiyorum işin aslı. Birde artık firmalar git gide Turbo benzinli motorlara geçiş yapıyorlar. Turbolardaki Gaz uyumu yaygınlaşsada tüpün montaj maliyetide bir o kadar fazla. Sanıyorum ki yeni kasa da 1.6 atmosferik motor olmayacak.
Arkadaşlar ben aurisimi satışa çıkardım clio ıcon paket kia ceed concept plus paket arasında kararsızım megane da alabilirim ama sevmiyorum clio çok güzel bir araç hem teknoloji hem yakıt ekonomisi süper ancak kia ceed e de takıldım kia kullanan insan da çok...araçta cam tavan led farlar 128 bg motor var clionun tek eksisi ufak olması her iki araçta dizel ve tam otomatik şanzıman çok kararsız kaldım