0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sıfır km araçlar çok pahalı seyretmekte. Ülkenin siyasi ve buna paralel olarak da ekonomik parametreleri malum. Tavsiyem corolla ile yolunuza devam etmenizdir. Ancak corollayı da iyi araştırmanızı, motorunda yağ yakma vb. sıkıntılarının olmadığını öğrenmenizde fayda var.120.000km nin iyi kullanılmış bir d4d için herhangi bir sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun.
Araç servis kayıtlı, sorunsuz. Sadece mmt hiç değişmemiş ve geçenlerde 1 kez boşa düşmüş. Mmt mağduru olduğum için bu konuyu servise göstermem gerekebilir. Corollanın kasasını ve mmt vitesi sevmiyorum. Fakat d4d başarılı ve corolla sorunsuz bir model (ailemizde 2 adet mevcut) ayrıca 30 tl var.Diğer yandan Golf çok beğenerek ve uzun incelemeler sonucu sipariş verdiğim araç. Kararsızım ..
30 bin TL büyük bir meblağ, ama ben yerinizde olsam sevmediğim bir arabayı almam. Ayriyeten bir tarafta hiç kullanılmamış, yepyeni bir araba var. Zaten 2 tane varmış hem de 3.'yü ne yapacaksınız? [emoji4]
Sevdiğim araç olsun diyerek yola çıkıp Golf e yönelmiştim ama aradaki fark gitgide gözümde büyüyor. Diğer araçlar kullanılıyor, herkes işe araçla gidiyor.
Arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var;Temmuz sonunda gelmesi beklenen Golf 1.2 Tsi aracımı beklerken gelen zamlar ve hergün duyduğum o kadar para arabaya verilir mi eleştirileri yüzünden kafam karıştı.Bir yakınımda 2009 dizel otomatik corolla var 120 binde ve 38 e bırakıyor. Acaba golf ten vazgeçip corolla mı alsam ve 30 bin tl cebim de mi kalsa?Ne dersiniz ?
Accord çok güzel araç "Temiz" bulabilsem Audi A4 hayalimi gerçekleştirirdim heralde. Malesef ülkemizde o sınıfta temiz bulmak imkansız. O paraya ev alalım diyenlerde var bunun sonu yok. Yeni zamlar ve euro yükselişi yine yeni zamlar derken 75 i bulacak araç
Selman abi dogru yolu buldu.En kral accord 2003-2007 arası max.50 binlira ama arabaya binmiş olursunuz..
Hayırdır abi dolu olayı felan mi ?
Evet Alper 1500 lira istiyorlar göçük düzeltme için. Birde teybi bozuk arabanın cd almıyo içine Teyp bi şekilde hallolurda bu dolu çok bozdu arabayı. Kirli dolaşınca sıkıntı yok ama yıkatınca çok belli oluyor
Abi kasko yapıp oradan hallettirsen daha mantıklı değil mi ? Hem kaskolu olur hem o kadar para ödemezsin sadece onarım sırasında tramere kayıt işlerler.. Teyp olayını da hic orjinalle uğraşma derim onların çok güzel double dinleri var,biraz tuzludur ama uzun vadede değer artı klima panelindeki aygaz kollarinin hepside dijitale dönüyor bi düşün derim aciliyetleri giderdikten sonra..
Selman bey hayırlı olsun.iyi günlerde kullanın.Benim de aklımda olan bir araç.krediye bulasmak.istemem den dolayı sürekli.erteliyorum .Ama ben makyajlı kasa 2011-2012 dusunuyorum.oda suanki verso .nun üstüne bir 30-40 bin lira koymam gerekiyor ki o zaman da şu türkiye şartlarında memur için lux geliyor.
Selman abi cd çalar için ilk aklıma gelen şey içine 2 tane cd vermeleri oldu istersen bir onu kontrol ettir önce.