0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu linkini verdiğim 14 diyor. bilemedim valla ikilemdeyim. Muayenesi de var. 56binde.
Gidip yakından bir incele, fotodan göründüğünden çok farklı çıkabiliyor araçlar.
Aynen abi körü körüne olmaz zaten. Sadece gitmeye değer bir araç mı diye fikir edinmek istiyorum. Ufuk Sönmez Bey'e gösteririm zaten.
Mutlu o araç 5 ileri blue. Digital klima vs. yok. Sana tavsiyem 2009 hazirandan sonra Comfort extra ls veya elegant diye çıkan modellere bakman. 6 ileri 132 beygir dediğim araçlar M/M.
@YUNUS EMRE ANDAÇ (31887) Bu arkadaşın sorgulama sisteminden haber yok herhalde. Sadece çamurlukta lokal boya var demiş.
Bu fiyatta çok yüksek bence. O fiyata dedigim araclardan bulabilirsin. Ben bedavaya vermisim bu fiyata gore :-):-):-)
Valla delirecem bu adam 14 dedi, kocaelide bir yaris 1.33 cvt fun buldum 15 dedi. Değişmeyim mi aracımı Yunus Emre, adamı bilgilendirmek için aradım gelmeyeceğim diye. Niye dedi. Hava yastığı bile açmış dedim. Nerede yazıyor, detayda mı diyor bir de
@Mutlu Tekir (30216) Arabada airbag yokmuş ki zaten açılsın 8 AGİRBAK varmış öyle yazıyor
Kardesim acele etme bence. Fiyatlar ciddi yuksek aracinda sikinti yoksa degistirmek mantikli degil bu donemde.
207451087 Arkadaşlar yukarıdaki ilan icin neler soylersiniz. Arac irjinal ingiliz yapimiymis. Direksiyon sagdan sola alinmis ve km bilgisi orjinal deniyor. Araca onlar 29 dedi bende 27 bin param var dedim. 27 kurtaramaz felan dedi ancak biraz zorlarsam iyi bir indirimi olacak gibi. Ayrica aracin sahibi beni aradi ben mesaj atmistim. Bu arac hakkinda neler soylersiniz?
Direksiyonun sağdan sola alınması o kadar basit bir işlem mi? gümrükte ne kadar süre beklemiş? bu araç için sorulması gereken epey soru var gibi Selman.