0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir de Bülent abinin baktığı arabayı biliyorum ben en az bir yıldır falan o kişide. Servise her gittiğimde görüyorum arabayı Altan'ın bahçesinde. Ucuza kapatıp şimdi de satıyor tarzında bir cümle kurmuştu Aydın abi. He olmaz mı olabilir ancak vatandaşı ve malını da körü körüne topa tutmamak lazım diye düşünüyorum.
Arkadaşlar bence değişen yoksa bir yada 2 parça boyama ile araba mındar olmaz. Sonuçta hepimiz arabaya biliyoruz gözümüz gibi baktığımız aracimizi yeri geliyor sokağa park edip gidiyoruz. Oldu ki biri çizdi veya bi yere inceden surttuk ee ne olacak boyamayip öyle çizik halde mi dolaşalım?Bence boya olayını bazıları çok arabartiyor sonuçta teneke parçası boya gerekiyorsa boyanır saygilar ..
Arkadaşlar tartışacak birşey yok herkes fikrini belirtiyor.Dediğim gibi bende kıl bir adamım Ama bıktım artık bu huyumdan.Aracın bana artılarıda olacak benim aracı 34 bine verdimnakit param az 6 binini daha nakit vereceğim 10 binini satan arkadaş karta vade farksız 9 taksite bölecek, bu da benim için çok rahat olacak. Tek sorun renk bu kasada Beyaz hep hoşuma gitti hatta füme bile benim içim 2. rekti gri 3. sırada geliyordu bilmiyorum işte.Adam direği benim için ölçtü telefonuma fotolarını gönderdi boyalı yer 1-1.5 karışı geçmiyor.
2000 model honda crv ler nasil surus zevki ve suspansiyonlar hakkinda bilginiz var mi ? Bir de eksi yönleri ?
selamunaleyküm değerli toyotacı kardeşlerim. bir süredr işlerimden dolayı siteye giremedim. bayağ bi ayrı kaldık. özlemişim sizi bu aralar bir lancer merakı aldı başını gidior. 99 avensis sol ekstramı satıp 1.8 cvt mitsubishi lancer alma nietim var. arabamı da çok seviyorum. sorunsuz araba. yakıtı da çok uygun. uzun yolda 17 kuruş seviiyelerinde değerler görebiliyorum. aracımın performansı da güzel. 2000 cc olması tabiki çok farkettiriyor. ama 99 model olması yani artık yavaş yavaş eskiyor olması, lancer arabasına olan ilgim ve hayranlığım beni böyle bir niyete doğru sürükledi. ama tabiki tereddütlerim var. birincisi bu 1.8 lere lpg uyumu nasıl olduğu noktasında. randuman veriyor mu yakıtı nasıl oluyor takriben. ayrıca aynı mazda 3 lerdeki gibi subap erime sorunu var mı bu araçlarda. ve performansı nasıl. 2000 cc avensise kıyaslandığı zaman? bunlar hep aklımı kurcalıyor. parçalarının pahalı olduğu söyleniyor. ama temizini bulduktan sonra sorun olmaz deniliyor. acaba almaya değer bir araç mı? ya da daha farklı bi seçeneğe mi yönelsem diyorum. mesela mazda 3 , lancer 1,5 ya da 1,6 ya da d segmentinden 8-10 yaş civarı mazda 6 ya da accord mondeo tarzı araçlara mı yönelsem. bana bi perspektif kazandırabilirseniz çok memnun olurum arkadaşlar.
@Kadir Güneş (29236) yakit cok fazlaymis ya o beni tedirgin etti lpg de 50 krs. Ciddi bir rakam... Peki süspansiyonlar yumuşak mi ?
Benim arazi ile hiç işim olmaz yüksek araç kullanmaktan zevk aliyorum arti olarak uzun boylu ve kiloluyum inip binmesi daha rahat oluyor. Gerçi bütçe yetmezse ticari bir araca geçecem ama gönül suv'dan yana. Çok para da bağlamak istemiyorum...
Sorgulama yaptım plakadan çıkan hasarlar belirttiğim gibi.Piyasada 80.000 ne de var kazasız olanı ve hasarlısı, 70000 rakamlarında 3-5 bin liralık hasarlıları var 67-75 arası. 25 bin hasarlısı var cam tavan olmayıp sadece sunroof u var 65.000 gibi rakamlar çok karışık yani.Şasi sorgulamadı fatklımınçıkar?araç ilk sahibinden galeri değil fabrikanın patronunun aracı