Gönderen Konu: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler  (Okunma sayısı 606310 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Ynt: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler
« Yanıtla #2300 : Nisan 28, 2015, 10:30:39 »
Aydın bey ben hatasız araba hastasıyım aslında şu anki aracımda öyle zaten tampon dahil nokta boya yok.
Ama usandım artık aracı korumaktan çocuk gibi bakmaktan yeter insanı yıpratıyor.
Birde zaten eşiminde Aktif olarak kullanması için otomatik alıyorum o zaten mutlaka sürtecek dokındıracak bieyerler kaçış yok yani.
Birde koruyorsun titizleniyorsun adamın değişenli 4-5 boyalı aracıyla neredeyse aynı fiyata gidiyor. Bu duruma çok şahit oldum.
Yaşım neredeyse 40 oldu bir bu kadar daha yaşayacağım muamma yaşasakta sağlık elveririmi bilmem o yüzden artık çok ta bakmıyorum öyle şeylere bakmama kararı aldım diyelim.
Boyasız aracı neden istiyoruz sorunsuz binmek için tabiki . Ama bir o kadarda orjinal aracı var desinler diyede ben bıktın bir iki parça boyalı araçlarda hatta kapısi filan değişen araçları var arkadaşların yıllardır sorunsuzca rahat rahat biniyorlar bende takmıyacağım artık. Direk dediği gibi bir karış bile boya yoksa ne zararı olacak ki sanmıyorum keyfe kederdir bence  yani olaylar böyle işte .

((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 928 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2301 : Nisan 28, 2015, 11:00:23 »
Arkadaşlar E12 Corollam var 2006 model  89 binde gümüş gri kaza boya değişeni olmayan bir araç .Aracımı seviyorum ama yakıt fiyatları gerçekten insana araç kullanmaktan soğutuyor. Malum araç ta benzinli olunca .Geleyim sadete aracımı almak isteyen bir müşteri var fiyatta baya iyi hani dün bir komşu ile konuşurken Dacia dizel alacağını söyledi hem az yakıyor hem de yeni araç 5 sene biner atarım dedi sabah internetten piyasasına baktım 38-40 civarı 2013-2014 modelleri ama marka daci olunca hani insan düşünüyor bir tarafta kendini kanıtlamış bir araç Toyota diğer tarafta dacia pazarda yeni olan bir marka dış tasarımları fena olmasa da hani iç dizaynı pek tatminkar değil.

Şimdi net bir soru satıp Dacia mı alayım dizel yoksa LPG taktırıp Toyota ya devam mı edeyim
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2302 : Nisan 28, 2015, 11:01:40 »
@YÜCEL AYDOGAN (13179) Çok yol yapıyorsan Lpg işine gir devam et, Dacia macerasına girme.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 172000
  • Model Yılı: '99
  • 19 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2303 : Nisan 28, 2015, 11:16:55 »
selamunaleyküm değerli toyotacı kardeşlerim. bir süredr işlerimden dolayı siteye giremedim. bayağ bi ayrı kaldık. özlemişim sizi :) bu aralar bir lancer merakı aldı başını gidior. 99 avensis sol ekstramı satıp 1.8 cvt mitsubishi lancer alma nietim var. arabamı da çok seviyorum. sorunsuz araba. yakıtı da çok uygun. uzun yolda 17 kuruş seviiyelerinde değerler görebiliyorum. aracımın performansı da güzel. 2000 cc olması tabiki çok farkettiriyor. ama 99 model olması yani artık yavaş yavaş eskiyor olması, lancer  arabasına olan ilgim ve hayranlığım beni böyle bir niyete doğru sürükledi. ama tabiki tereddütlerim var. birincisi bu 1.8 lere lpg uyumu nasıl olduğu noktasında. randuman veriyor mu yakıtı nasıl oluyor takriben. ayrıca aynı mazda 3 lerdeki gibi subap erime sorunu var mı bu araçlarda. ve performansı nasıl. 2000 cc avensise kıyaslandığı zaman? bunlar hep aklımı kurcalıyor. parçalarının pahalı olduğu söyleniyor. ama temizini bulduktan sonra sorun olmaz deniliyor. acaba almaya değer bir araç mı? ya da daha farklı bi seçeneğe mi yönelsem diyorum. mesela mazda 3 , lancer 1,5 ya da 1,6 ya da d segmentinden 8-10 yaş civarı mazda 6 ya da  accord mondeo tarzı araçlara mı yönelsem. bana bi perspektif kazandırabilirseniz çok memnun olurum arkadaşlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #2304 : Nisan 28, 2015, 11:25:04 »
@Ekrem  Bostanoğlu (26605) Mıtsubishi ile ilgili teknik bilgim yok ama Lancer'in parçası pahalı ve 2. eli zayıf diye biliyorum. 2 bin motordan sonra daha küçük motor sizi performans olarak üzebilir. Mazda 6 Accord ve Mondeo gibi araçlar sanki daha cazip.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 33500
  • Model Yılı: '12
  • 23 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2305 : Nisan 28, 2015, 11:31:07 »
selamunaleyküm değerli toyotacı kardeşlerim. bir süredr işlerimden dolayı siteye giremedim. bayağ bi ayrı kaldık. özlemişim sizi :) bu aralar bir lancer merakı aldı başını gidior. 99 avensis sol ekstramı satıp 1.8 cvt mitsubishi lancer alma nietim var. arabamı da çok seviyorum. sorunsuz araba. yakıtı da çok uygun. uzun yolda 17 kuruş seviiyelerinde değerler görebiliyorum. aracımın performansı da güzel. 2000 cc olması tabiki çok farkettiriyor. ama 99 model olması yani artık yavaş yavaş eskiyor olması, lancer  arabasına olan ilgim ve hayranlığım beni böyle bir niyete doğru sürükledi. ama tabiki tereddütlerim var. birincisi bu 1.8 lere lpg uyumu nasıl olduğu noktasında. randuman veriyor mu yakıtı nasıl oluyor takriben. ayrıca aynı mazda 3 lerdeki gibi subap erime sorunu var mı bu araçlarda. ve performansı nasıl. 2000 cc avensise kıyaslandığı zaman? bunlar hep aklımı kurcalıyor. parçalarının pahalı olduğu söyleniyor. ama temizini bulduktan sonra sorun olmaz deniliyor. acaba almaya değer bir araç mı? ya da daha farklı bi seçeneğe mi yönelsem diyorum. mesela mazda 3 , lancer 1,5 ya da 1,6 ya da d segmentinden 8-10 yaş civarı mazda 6 ya da  accord mondeo tarzı araçlara mı yönelsem. bana bi perspektif kazandırabilirseniz çok memnun olurum arkadaşlar.
  Mitsubishi lancerlar çok güzel araçlar;model yılı da mazda 6-honda accord a göre daha yeni olacaktır;yedek parçalarında ise tek sorunmuadilini bulamazsınız;orjinal parça olarak kullanmanız şart ama  zaten toyota -honda da yeorjinal yedek parçalar aynı düzeyde pahalıdır..2.eli zyfıtır bu yüzden aracı ucuza alabilrisiniz;satarkende temiz-kazasızını illa ki satarsınz;meraklısı olan bi araç..bence kalbiniz sesini dinleyin;beğendiğsenizalın;bende 1.6 otomatik lancer alıyodum 58 bin km de 2009 model;33 bin gibi fiyata o fiyatlara eski kasa toyota corlla otomatikelri veriyolar..ama eşim acemeliğini atacağından kıyamadım arabaya da paraya da -daha ucuz yollu bi corolla otomatik aldım..ama bi daha ki sefere lancer otomatik almayı planlıyorum..

Mesaj Birleştirildi: Nisan 28, 2015, 11:32:39
ha bide LPG de sorun olabiliyor doğru ama zaten artık güncel araçların bi çoğunda subaplar magenzyum yada magnezyum alaşım;kafam rahat etsin diyosanız da sıvı lpg sistemi taktırabilirsiniz..
eski corollacı yeni Hondacı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 172000
  • Model Yılı: '99
  • 19 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2306 : Nisan 28, 2015, 11:34:37 »
aytaç bey teşekkür ederim. önemli şeyler söylediniz, 2000 le 1.8 arasında beni üzecek bir fark olur mu dersiniz :D belki de olabilir aynı aştaki 2010-11  civarı d segmentindekilerin vergisi çok tuzlu geliyor. d segmenti alırsam 8-10 yaş civarı düşünüyorum. yani merak ettiğim bu 1.8 lerden tr de çok az va. çok ilgimi çeken bi araba. almaya değer mi onu anlamaya çalışıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #2307 : Nisan 28, 2015, 11:37:44 »
aytaç bey teşekkür ederim. önemli şeyler söylediniz, 2000 le 1.8 arasında beni üzecek bir fark olur mu dersiniz :D belki de olabilir aynı aştaki 2010-11  civarı d segmentindekilerin vergisi çok tuzlu geliyor. d segmenti alırsam 8-10 yaş civarı düşünüyorum. yani merak ettiğim bu 1.8 lerden tr de çok az va. çok ilgimi çeken bi araba. almaya değer mi onu anlamaya çalışıyorum.

Gönlünüzde Lancer var belli ki. Mıtsubishi forumlarına da göz atarasanız faydalı olabilir, 1.8 2.0 farkına gelince bu araçtan araca değişebilir işin içine tork ve hp de girer çünkü. Çok yol yapacağım illaki Lpg olmalı derseniz de alacağınız aracın Lpg uyumu da önem arz ediyor. Acele etmeden araştırmaya devam edin farklı fikirler de mutlaka gelecektir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2114 kere teşekkür etti
  • 3160 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2308 : Nisan 28, 2015, 14:14:44 »
Ekrem bey, abilerim gerekli cevapları vermişler ben de ekleme yapayım. Uyumlu denilen Toyotalar en az 100bin km. götürüyorken uyumsuz denilen Mazda 3 veya Mitsubishi Lancerları da en az 100bin km. götürüyor. Bu tamamen subap malzemesinden kaynaklı varılan kanılar. Günümüz teknolojisiyle üretilmiş her araç bir gün subap değişimini tadacaktır.  :lol: Fakat kaç km. olduğu tamamen o kitin kalitesi ve hava-yakıt karışımının tutturulabilmesine bağlıdır. Ayarları düzgün bir lpg kiti ile ve de sürücü sakin, 4bin devri geçmeden kullanırsa en az 100-150 bin km. götürecektir. Subap sorunu çıktığında da zaten siz yapacağınız masrafın kat kat fazlasını kar etmiş olacaksınız.
Mitsubishiler Aytaç abinin de dediği gibi 2. elleri birazcık sıkıntılı ve de yedek parça imkanı yok ülkemizde. Yetkili servisinden orijinal parça almanız gerekecek, bu da cebinizi yorabilir.
1.8 cvt için performansı çok törpülüyor diyorlar Mitsu forumlarında. Fakat memnun olan da var. Araçtan beklentinize bağlı. Konfor istiyorsanız cvt çok güzel, ama performans istiyorsanız manuel. Aslında bu performans konusu da tam belirli değil. Düz yolda ilk kalkışta evet cvt şanzıman geç kalacak, fakat yokuşlarda devri kendi ayarlayarak hızın daha az azalmasını sağlıyor. Aslında yüksek devirde kullanımda performans da sunuyor. Bir diğer Japon araçları gibi Mitsunun motorları da yüksek devri seviyor, düşük devirlerde ekonomi sunuyor. Hız sabitleyici gibi diğer lancerlarda olmayan donanımlar 1.8 de mevcut. Yol sesi klasik Japon araçlar gibidir. Taş gibi arabadır ama genellikle 2. el kaygısı düşündürüyor.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2309 : Nisan 28, 2015, 14:30:21 »
@Mustafa Aksay (29708) bey accord u da alsam 2000 motor araca tüpsüz binemem çok yakar sanırım o da bizi üzer  :argh:

@MUSTAFA UCA (26138) Bey, bu durumda hemen akla lpg sistemi geliyor. Ancak hem D sınıfı hem az yaksın derseniz de başlangıçta fazlaca bir meblayı gözden çıkartmanız gerekir. Uzun yol kullanımına en uygun motor seçeneği bence dizeldir. Otomatik ısrarınız yoksa dizel superb çok ideal bir tercih. Geçtiğimiz hafta Kayseri Skoda bayisinde 81000tl ye sıfır km. 1.6 dizel suberb satıldı. Çok ideal bir otomobil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2310 : Nisan 28, 2015, 14:36:36 »
Arkadaşlar E12 Corollam var 2006 model  89 binde gümüş gri kaza boya değişeni olmayan bir araç .Aracımı seviyorum ama yakıt fiyatları gerçekten insana araç kullanmaktan soğutuyor. Malum araç ta benzinli olunca .Geleyim sadete aracımı almak isteyen bir müşteri var fiyatta baya iyi hani dün bir komşu ile konuşurken Dacia dizel alacağını söyledi hem az yakıyor hem de yeni araç 5 sene biner atarım dedi sabah internetten piyasasına baktım 38-40 civarı 2013-2014 modelleri ama marka daci olunca hani insan düşünüyor bir tarafta kendini kanıtlamış bir araç Toyota diğer tarafta dacia pazarda yeni olan bir marka dış tasarımları fena olmasa da hani iç dizaynı pek tatminkar değil.

Şimdi net bir soru satıp Dacia mı alayım dizel yoksa LPG taktırıp Toyota ya devam mı edeyim

Aytaç abinin yorumuna katılıyorum. Dacia alıp memnun kalacağınız muamma. İç dış tasarım bir yana yolculuklarınızda rahat edebileceğinizi pek zannetmiyorum.  Aracınızdan memnunsanız lpg taktırıp yola devam edin dizelden daha az yakar emin olun.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 28, 2015, 14:39:41
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-kisa-sureligine-bu-fiyat.2004-full-plusfull-en-dolusu-209234906/detay/

Arkadaşlar bu araç hakkında ne düşünürsünüz. 2300 liralık hasar kaydı var, şanzımanı yürürü felan sıkıntısız. Tek sıkıntısı 6-7 parça boyası var. Bende boyayı çok dert eden biri değilim. Fiyatı da uygun geldi.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #2311 : Nisan 28, 2015, 14:44:20 »
@Selman Yalçın (18649) Lpg yok galiba. 2.0 motor Lpg takarsan sıkıntı olabilir, takmazsan çok yakar. Dışarıdan fena durmuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2312 : Nisan 28, 2015, 15:14:57 »
@Selman Yalçın (18649) Lpg yok galiba. 2.0 motor Lpg takarsan sıkıntı olabilir, takmazsan çok yakar. Dışarıdan fena durmuyor.

Evet abi lpg yok, lpgyi Kerem Karip abiye danışarak ben taktıracağım. Sıkıntı olursada çıkacak sorunları göze aldım zaten. Bu fiyatada full avensise biniyor olabilmek imkansız gibi birşey.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2313 : Nisan 28, 2015, 15:21:07 »

yucel bey 3 yıl boyunca 2008 model dızel logan kullanan bırı olarak dıyorum kı dacıa 5 para etmez.  ne kaportası kaporta ne koltugu koltuk. tek avantajı allah var cok az yakıyordu. bende acarınızdan memnunsanız uzun sure bınmeyı dusunuyorsanız lpg takıp devam edın. toyotadan sonra dacıa attan ınıp essege bınmeye benzer.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2314 : Nisan 28, 2015, 17:15:05 »
Yücel bey E12 den inip dacia ya binilir mi E12 nin ölüsü bile daciayı 3 kez eskitir. Tak tüpü keyfine bak.
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2315 : Nisan 28, 2015, 17:29:21 »

LPG taktırıp devam edin, Dacia=Facia.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2114 kere teşekkür etti
  • 3160 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2316 : Nisan 28, 2015, 17:54:36 »

Evet abi lpg yok, lpgyi Kerem Karip abiye danışarak ben taktıracağım. Sıkıntı olursada çıkacak sorunları göze aldım zaten. Bu fiyatada full avensise biniyor olabilmek imkansız gibi birşey.

Karbüratörlü sistemler için yapılan lpg kitini takıyorlar. Fakat D4 motor olduğundan enjektörler aşırı ısındığından yanıyormuş 50bin km. civarında. Ayrıca da motorun ısınmasını beklemiyor bu sistem, belirli bir devirin üstüne çıktığınızda lpg ye geçiyor. tekrar benzine geçmek isterseniz motor istop ediyor. Sıkıntılı gözüküyor bu gibi şeyler. Yeni direk enjeksiyonlu sistemler için sıvı lpg ler var, keşke uygulanabilse, teorik olarak bir engel yok ama kime sorsam uygulanmıyor 2.0 d4 lere diyor.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2317 : Nisan 28, 2015, 19:03:53 »
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2318 : Nisan 28, 2015, 19:14:28 »
Valla hocam daha 4 yaşında ki araba da direk de boya olması iyi içine siniyor, ben sindiremezdim bırakın direği çamurlukda olsa bile sindiremezdim, hayırlısı olsun inşallah adınıza..
Ereğlide biz arabayı almadan önceki gün sıfır km corolla bayiden müşteriye teslim ediliyor. Hemen 200 m aşağıda ışıklı kavşak var. Adam arkadan gelip güm diye geçiriyor. daha 10 km bile olmamış araç. Arka tampon ve bagaj kapağı değişecekti. Biz arabayı teslim alırken gösterdiler. Adam kaskodan yapın binicem ben demiş. Şimdi bu arabayı satmaya kalksa da aynı şeyi mi söyleyeceksin Aydın abi? Pek mantıklı değil söylediğin şey bana göre
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2319 : Nisan 28, 2015, 19:32:07 »
Ereğlide biz arabayı almadan önceki gün sıfır km corolla bayiden müşteriye teslim ediliyor. Hemen 200 m aşağıda ışıklı kavşak var. Adam arkadan gelip güm diye geçiriyor. daha 10 km bile olmamış araç. Arka tampon ve bagaj kapağı değişecekti. Biz arabayı teslim alırken gösterdiler. Adam kaskodan yapın binicem ben demiş. Şimdi bu arabayı satmaya kalksa da aynı şeyi mi söyleyeceksin Aydın abi? Pek mantıklı değil söylediğin şey bana göre

Sana katılıyorum Yasin. Misal benim arkadaş sıfır dolu hasarlı civic almış. Hasar ön cam direğin de öyle ufak bir göçük servis demiş isterseniz onaralım tamam demiş komple ön direği boyamışlar. Şimdi bu araba alınmaz mı.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."