0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamunaleyküm değerli toyotacı kardeşlerim. bir süredr işlerimden dolayı siteye giremedim. bayağ bi ayrı kaldık. özlemişim sizi bu aralar bir lancer merakı aldı başını gidior. 99 avensis sol ekstramı satıp 1.8 cvt mitsubishi lancer alma nietim var. arabamı da çok seviyorum. sorunsuz araba. yakıtı da çok uygun. uzun yolda 17 kuruş seviiyelerinde değerler görebiliyorum. aracımın performansı da güzel. 2000 cc olması tabiki çok farkettiriyor. ama 99 model olması yani artık yavaş yavaş eskiyor olması, lancer arabasına olan ilgim ve hayranlığım beni böyle bir niyete doğru sürükledi. ama tabiki tereddütlerim var. birincisi bu 1.8 lere lpg uyumu nasıl olduğu noktasında. randuman veriyor mu yakıtı nasıl oluyor takriben. ayrıca aynı mazda 3 lerdeki gibi subap erime sorunu var mı bu araçlarda. ve performansı nasıl. 2000 cc avensise kıyaslandığı zaman? bunlar hep aklımı kurcalıyor. parçalarının pahalı olduğu söyleniyor. ama temizini bulduktan sonra sorun olmaz deniliyor. acaba almaya değer bir araç mı? ya da daha farklı bi seçeneğe mi yönelsem diyorum. mesela mazda 3 , lancer 1,5 ya da 1,6 ya da d segmentinden 8-10 yaş civarı mazda 6 ya da accord mondeo tarzı araçlara mı yönelsem. bana bi perspektif kazandırabilirseniz çok memnun olurum arkadaşlar.
aytaç bey teşekkür ederim. önemli şeyler söylediniz, 2000 le 1.8 arasında beni üzecek bir fark olur mu dersiniz belki de olabilir aynı aştaki 2010-11 civarı d segmentindekilerin vergisi çok tuzlu geliyor. d segmenti alırsam 8-10 yaş civarı düşünüyorum. yani merak ettiğim bu 1.8 lerden tr de çok az va. çok ilgimi çeken bi araba. almaya değer mi onu anlamaya çalışıyorum.
@Mustafa Aksay (29708) bey accord u da alsam 2000 motor araca tüpsüz binemem çok yakar sanırım o da bizi üzer
Arkadaşlar E12 Corollam var 2006 model 89 binde gümüş gri kaza boya değişeni olmayan bir araç .Aracımı seviyorum ama yakıt fiyatları gerçekten insana araç kullanmaktan soğutuyor. Malum araç ta benzinli olunca .Geleyim sadete aracımı almak isteyen bir müşteri var fiyatta baya iyi hani dün bir komşu ile konuşurken Dacia dizel alacağını söyledi hem az yakıyor hem de yeni araç 5 sene biner atarım dedi sabah internetten piyasasına baktım 38-40 civarı 2013-2014 modelleri ama marka daci olunca hani insan düşünüyor bir tarafta kendini kanıtlamış bir araç Toyota diğer tarafta dacia pazarda yeni olan bir marka dış tasarımları fena olmasa da hani iç dizaynı pek tatminkar değil.Şimdi net bir soru satıp Dacia mı alayım dizel yoksa LPG taktırıp Toyota ya devam mı edeyim
@Selman Yalçın (18649) Lpg yok galiba. 2.0 motor Lpg takarsan sıkıntı olabilir, takmazsan çok yakar. Dışarıdan fena durmuyor.
Evet abi lpg yok, lpgyi Kerem Karip abiye danışarak ben taktıracağım. Sıkıntı olursada çıkacak sorunları göze aldım zaten. Bu fiyatada full avensise biniyor olabilmek imkansız gibi birşey.
Valla hocam daha 4 yaşında ki araba da direk de boya olması iyi içine siniyor, ben sindiremezdim bırakın direği çamurlukda olsa bile sindiremezdim, hayırlısı olsun inşallah adınıza..
Ereğlide biz arabayı almadan önceki gün sıfır km corolla bayiden müşteriye teslim ediliyor. Hemen 200 m aşağıda ışıklı kavşak var. Adam arkadan gelip güm diye geçiriyor. daha 10 km bile olmamış araç. Arka tampon ve bagaj kapağı değişecekti. Biz arabayı teslim alırken gösterdiler. Adam kaskodan yapın binicem ben demiş. Şimdi bu arabayı satmaya kalksa da aynı şeyi mi söyleyeceksin Aydın abi? Pek mantıklı değil söylediğin şey bana göre