0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@MUSTAFA UCA (26138) Sıfır düşünüyorsanız Superb'ye bu bütçe yetmez. Listenizde C sınıfı da var D sınıfıda. Önce ona karar vermeniz lazım, Octavia işinizi görecek mi? Mazda tartışmasız iyi arabadır ancak Türkiye'de hak ettiği yeri almış değil 2. elde üzebilir. Accord benzinli çok yakar.
@Kadir Sahin (22254) neden mazda 6 sebebini sorabilir miyim?
Arabayı arkadaşa Toyota servisinden sordurdum 10 binden sonra servis kaydı yok görünüyor. Adam toyota Altan satış müdürü arabayı servise sokmamış neden ki şaştım kaldım.
@Bülent Öztürk (1952) Bu araçta bir katakulli olabilir Bülent Bey. Km si düşük olmasına rağmen yetkili servise girmemiş olması düşündürücü. Ağaç dalından direk boyanması da inandırıcı değil şasi sorgulaması yaptınız mı?
Bülent Bey, ağaç dalı yan direği çizdi boyandi da inandirici değil.
araba kaç kmde? ben aldığımda 76bindeydi ve 51binde sonra bakım yapılmamıştı. nasıl bakım yapmadan kullanıyor bu insanlar arabalarını öyle anlamıyorum. demek ki kolay kazanıyorlar parayı.
Arkadaşlar özür diliyorum aracın 22 bide de kadı var servise girmiş 36 bide servise gitmiş ama dosya açılmış temizlik yapılmış başka yok.TRAMERDE de sadece 17-07-2012de kaza çarpma 223 tl lik tek hasar kaydı var Servis verilerinde 10bin bakımından hemen önce bu kaza ile ilgili servise girmiş serviş expertiz tutmuş seviste sağ direk onarım komple boya yazmışlar expere Şu anki sahibide 1 karış bile değil diyor. Kafam dumanlandı vaz mı geçsem ?Zaten BEYAZ da değil
Teşekkür ederim Aydın bey Ben benzinciyim.Corollanın Dizel otomatikleri beni hiç çekmiyor
Hocam şaka yapmıştım zaten, beyaz meleğimle uzun yıllar beraberiz inşallah, o değil de beni Toyota'nın hiç bir otomatigi çekmiyor etrafımda hiç memnun olan görmedim, çakma otomatik şanzıman gibi bir düşünce yarattı nedense bende, otomatik denjnce söyle adam gibi Honda nın ki gibi yapta otomatik diyelim arizamatik değil[emoji3]
Bu gün zehir zemberek konusacam verirse 48 e alırım yoksa kalsın bakalim