0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mutlu bey Auris Cvt 50 bine temizini zor buluruz gibi geliyor.
@Evren Omcan (31008) Avensis'ten sonra tat vermeyecek. Bu kasayı kullanan arkadaşlarımız varsa daha iyi yorum yapacaktır. Bana fiyatı biraz fazla geldi sanki düşünüyorsanız sıkı pazarlık yapın.
Bu gün aradım 50 binde aşağı inmiyor.Burada arçelik bayisi var orada 10 bin lirayı 9 taksite böleriz dedi. Ne yapsam bilmiyorum acele mi ediyorum ki ?İyide piyasa yükseliyor bizim araçlar yerinde sayıyorOnlara 5 bin ekleniyor eee model düşük olunca benimkine 2 bin ekleniyor.Ya satmayacam devam edecem o zaman ne halleri varsa görsünler diyecem yada bu kazık büyümeden değişecem ki dolar euro artıyor sıfırlara mayısta bir zam daha gelirse bu fırsatçı ikinci elciler+ galeriler kudururlar artık yanlarına yaklaşılmaz.
Aytaç bey haklısınız da insan birkere niyetlenince geride dönmek istemiyor Bakacaz artık Nasip. Dizel araçlari sevsem dizel alacağım tüple uğraşmayacagım ama toyota otomatik dizel kullandım cumartesi günü vites geçişleri bariz hissediliyor. Hiç hoşuma gitmedi.Yıl sonunu beklemek demişsiniz ama üzerlerine %20 eklense bu fiyatlarıda ararız diye korkuyorum Malum memuruz bize çay kaşığı veriyorlar piyasa kepçe ile geri alıyor.
İnanın avensis'in keyfini süremedim;aldığımdan beri sıkıntı-stres-sorun eşim sağolsun o da bi ton laf etti..O yüzden artık bide onun dediği gibi otomatik ucuz yollu bi araç alayım diyorum..Bakalım sahibi ile görüştüm;akşam mesai bitince aracı görmek üzere anlaştık;fiyatta pek inmeyecek gibi..Takasta 21 bine saymışlar vs.. dedi..valla 21500'e yada 21750 ye verse öpüp başıma koyarım kendime de salcona bisiklet alıcam
@MUSTAFA UCA (26138) Bütçe aralığınız nedir? SuperB olabilir.
ben olsam hepsinin içinden superbi seçerdim.
Hepsini birer gün kiralar. Sonra begendigimi alırdım
Bence Mazda6
2 aracımında avensis olması sebebiyle sanırım artık bi değişiklik yapmanın vakti geldi diye düşünüyorum birazda sıkıldım sanırım avensisten yoksa dört dörtlük araç satıp tekrar aynısından almazdım gelelim konumuza yine rahat bir araç almak istiyorum çünkü sürekli uzun yola gidiyorum. bu sefer otomatik olacak nasipse ve yakıtının yine avensis gibi mükemmel olması lazım donanım olarak da bu sefer iyi olsun istiyorum1- honda accord2-skoda superb3-skoda octavia4-mazda 65-mazda 3 bu arabaları gözüme kestirdim. Siz olsanız ne yapardınız?
Dizel yakıtı tercih etmek isterseniz Suberb DSG. Benzinli dersenizde Accord'u öneririm.