0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Selman Yalçın (18649) Ahmet'in dediğine katılıyorum Selman. 2.0 macera olabilir. Avensis yerine corolla da düşünebilirsin.
Abi tekrar corolla almak istemiyorum. 2001den tut 2006 modeline olanını 10 sene kullandım bıkkınlık geldi. Diğer 2007-2012 kasalarıda hiç sevemedim. Geriye 2013 üstü kalıyor onada maddi durumum el vermez Lakin bir alternartif olarak Honda Accord için ne düşünürsünüz. Misalhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bakimli-saglam-yipranmamis-ve-karizma-209906502/detay/
Volvo s40
Evet sevgili beyler. Maksimum 60.000 tl ye 1.6 otomatik dizel ve km si çok yuksek olmayan bir araç lazım arkadasa. Aslına bakarsanız seçenek var. Ama karar vermesi zor. Kendisi Toyota düşünmüyor ve sedan olmalı diyor. Buradaki değerli fikirleri merak ediyorum.
Tam otomatik şanzımanı Japon üretimi olan diğer bir güzel seçenek @Enes Duman (27075)http://en.wikipedia.org/wiki/AWTF-80_SC
Osman bey, cem yılmazın dediği gibi bir arkadaşa diyorsunuz Bende araştırıyorum şu an o fiyatlara,opel astra sedan var o fiyatlara bayağı beğeniliyor aldığı puanlar olumlu.
@Cenk Yiğit (34813) İ20 ile mukayase edilecek olursa kesinlikle Yaris derim. Yaris hakkında detaylı paylaşımlara Yaris bölümünden ulaşabilirsiniz, ayrıca kullanan arkadaşlarda yorum yapacaktır.
Arkadaşlar benzinli otomatik vites bir araç arayışı içerisindeyim . Bu serüvende çok kafam karıştı bir sürü gel gitler yaşıyorum sonunda seçeneklerimi 2'ye indirgedim. Hyundai i20 elite+panoromik cam tavan ve yaris cool skypack . 2 aracın birbirine karşı avantajlı yönleri var . hyundai'deki panoramik tavan'ın açılabilir olması iç ve dış olarak görünüşü daha hoş, yüksek bagaj hacmi amma velakin eski tip 4 ileri şanzıman buna istinaden yüksek yakıt tüketimi ve 1350 civarı bir ağırlığa sahip olması. Yaris'in ön görüşünü mükemmel olmuş ama arka taraf için aynı şeyi söylemek mümkün değil iç tasarımda kabul edilebilir. Multidrive S yada diğer adıyla cvt şanzıman'ın kusursuzluğu 1100 kg civarı bir ağırlığı olması tüketimin olarak ta lpg ye ihtiyaç bile duyulmaması gibi yönleri ilgimi çekiyor. Olumsuz olarak ta söylenenler iç malzeme kalitesizliğinden bahsediliyor , cam tavan'ın sabit olması , düşük bagaj hacmi gibi olumsuz yönleri var .Yaris hakkında çok detaylı bilgilerede ulaşamadım kullananlar veya fikir verebilecek arkadaşların yardımını rica ediyorum
Hyundai'nin motorları genellikle Toyota'dan çok daha fazla yakmaktadır. i20 ve yüksek bagaj hacmi? 301 lt imiş. Yaris'inki ise 280 küsür bir şey. Arada çok bir fark olmasa gerek. Panaromik tavan ya da açılır tavan sürücülerin yararlanabildikleri donanımlardan görülmüyor genelde. Arka yolcuların tamamıyla faydalanabildiği bir donanım. CVT şanzıman Toyota'nın kusursuz, sorunsuz bir şanzımanı. Şehiriçindeki yakıtı belirli durumlarda kullanmak şartıyla çok aşağıya çekmek mümkün bu şanzımanla. LPG de taktırırsanız araç yakıtı koklar zaten, lpg uyumludur motoru da. İç malzeme kalitesizliği b sınıfı araçların genelinde hakim bir sorun, bütçeden başka türlü nasıl kıssınlar? Fakat ben Yaris 2'ye göre Yaris 3'ün kalitesinin artmış olduğunu görüyorum, hissediyorum. Yaris'te olmayan ama i20'de olan donanımlar mevcut, bunlara ihtiyaç duyup duymamanız sizin kriterlerinize bağlı. Yine de içinizde ukte kalmaması için gidin 2 aracı da kendiniz test edin.