Gönderen Konu: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler  (Okunma sayısı 604720 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Ynt: Arşivlenmiş Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler
« Yanıtla #2180 : Nisan 14, 2015, 22:39:20 »
bayi kendi yaptığı toyota protect uygulamasına 5 yıl garanti vermiyor mu? dışarıda yaptırınca garanti oluyor mu? ben satın alırken toyota protect yaptırmıştım. bana "5 yıl boyunca showroom parlaklığını koruma garantisi var" dendi bu sağlanmadığı takdirde işlem ücretsiz olarak tekrarlanıyormuş. aracın üzerindeki su damlacıkları ben fren yapınca tavandan ön cama dökülüyor.  8-) diğer uygulamaları bilmem ama sıfır satın alırken benim gibi ucuza getirebilirseniz (ön-arka park sensörleri ile birlikte 450 tl) mutlaka toyota protect yaptırılmalı bence.

Esat bey, gerekli ama !!!

yapılırken hiç izlediniz mi??
@Bekir Uğur  YAVUZCAN (29160) abi ile aynı yerden aldık araçları , aynı şekilde dışına protect yaptırdık

aracı ilk aldığımızda parlaklık güzel, su iticiliği güzel
yaz geldi sular boncuklanmıyor. enteresan. aracın üzerinde harelenmeler başladı. garip!!
ben geçen ağustosta bakıma gittiğimde sordum, "su iticiliği yok,harelenme var" dedim.
kesinlikle fırçasız yıkama yapıldı ve babam kurutmada hata yapar diye sadece camları sil diye rica ettim bezide eve bıraktım
bakıma kadar ben en fazla 3 kere yıkamışımdır aracı
benim aldığım kurulama bezine kadar var,özel şampuanım eldivenim vs vs vardır
neyse, adam bana dedi ki "hareleri sen yapmışsın fırça kullanılmış"  :o :o imkansız dedim,olamazdı çünkü. hatta babama sordum fırçaladınız mı diye, yıkamacı çok ısrar etmiş kirler çıkmaz abi demiş, bir kaç kere beni aradı yıkama yaptırırken, sakın dedim
neyse adama dedim, "5 yıl garantisi vardı ne oldu?" bu durum garantiye girmiyormuş. neler giriyor acaba dedim, adamın bilgisi sıfır. eyvah dedim
bakımda yardımcı olan temsilci ile görüştüm o araya girdi tamam tekrar yapalım düzeltelim dedi. 2 saat olmadı hazır dediler
normalde seramik kaplama yapılmadan önce boyanın kil hamuru ile temizlenmesi lazım, kalıntılar temizlenmeli sonra boyada olan çizikler varsa düzeltilmeli ,araç hazır hale gelmeli sonra yıkama kurulama , en son uygulamadan sonra kürleşmesi beklenmeli,her bölgeye ELLE uygulanacak ki en az 2 gün. en en en en az!!!
peki sıfır araçta nasıl, boya zaten yeni, özel olarak yıkanması lazım, sonra uygulanmalı

neyse , peki ben bakımda ne gördüm??

lacivert bir Toyota Avensis (makyajsız) , bakımdayken protect uygulanacak. araç pis, ama nasıl pis nasıl pis bir görseniz ağlarsınız.
peki adam ne yaptı?? polisaj makinasına meguiars emzik uçlu şişesinden büyük ihtimal m101 yada 105 sıktı. o haldeki araca allah ne verdiyse girdi
haydi ben bilmiyorum dedim, gittim sordum abi kolay gelsin ne uyguluyorsunuz diye, protect yapıyoruz dedi
o anda jetonum düştü, gözümün önünde aracın bayiye gelebilecek hali geldi (kasım sonu bayiye geldi aralık başı teslim alındı,teslim alındığı akşam bile yağmur yağmıştı) o halde uygulama yapıldığını düşündüm için cıııız etti

bu hikayeden sonra uygulamak ne kadar mantıklıdır düşünün. karar sizin. bence üşenmeden DetailTurkey.com a girip biraz bakın, uygulama yerleri bölümlerine bakın. sıfır araç uygulamalarına bakın. sonra tekrar yorum yapalım beraber :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2181 : Nisan 14, 2015, 22:43:45 »
Aracı ilk aldığımda ben de düşünmüştüm sonra vazgeçtim. Para tuzağı kokusu almaya başladım.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '14
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2182 : Nisan 15, 2015, 10:04:11 »
Ben yine aynı şeyi söylemek istiyorum.Toyota Protect gayet kaliteli bir ürün.(Made İn USA)Ancak bunu uygulayaak kaliteli iş gücü toyota plazalarında

malesef ben göremiyorum.Çünkü o kadar fazla araç satışı varki bir düşünün aynı gün içinde 8-10 tane araç teslmi yapılacak ve bunların hepsine toyota

protect yapılıyor.size inandırıcı geliyormu bu?

bence ürün şişelerini size versinler.gidin dışarda profosyonel  bu işi yapan yerlere işçilik parasını verip kendiniz yaptırın.

ayrıca hiç bir boya korumanın 5yıl garantisi olur diye bir şey yok!satış politikası gereği söylenmiş bir söz başka bir şey değil.

Bir aracın boya korumasında kullanılan ürün marka ne olursa olsun en az 1 günü hatta bazen 3 günü bulabilir.

Hadi bizler bu konuda acemiyiz ancak işin uzmanı @Ahmet Güve (8047) var.

Kendisininde fikirlerinide alalım isterseniz!
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2183 : Nisan 15, 2015, 10:15:25 »
Valla o su kabarcıkları eğer araba tozlanmamışken yağmur yağıp ıslanmışsa oluşuyor. Ama arabayı yıkattın ve araban 15 gün boyunca yıkanmadı. Tozlandı, pislendi ve yağmur yağdı. İşte o zaman su kabarcıkları olmaz toz ile birleşip tabaka gibi bir şey oluşur.

Symbol'ü ilk aldığım da MALCO ürünleri kullanan bir yere gidip boya koruma yaptırdım. 2006 yılında iş yerinin önünde bir arkadaşım arabasını benim ön sağ çamurluğuna sürttü. Çamurluk beyaz çizik oldu. Dedim bu boyanır herhalde. Gittim MALCO'ya ve baktılar ve gülerek şimdi boya korumanın faydasını göreceksin dediler. Ön sağ çamurluğun korumasını yenilediler ve o sinir bozucu çizikten eser kalmadı ve komple korumayı yeniledim o gün. Ateş kırmızıydı Symbol ve parlardı. EN son 2010 yılında yenilemiştim korumayı ve 2014 Kasıma kadar parlaklığını ilk gün ki gibi olmasa da korudu. Geçen gün Bostancı da arabayı yıkattığım yer Meguiarz ürünleri kullanıyor. Abi boya koruma yapalım mı dedi. Dedim gerek yok, alırken arabayı seramik yaptılar dedim ve o zaman tamam abi seramik varsa boya korumaya gerek yok dedi.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '17
  • 108 kere teşekkür etti
  • 148 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2184 : Nisan 15, 2015, 10:50:42 »
Esat bey, gerekli ama !!!

yapılırken hiç izlediniz mi??
@Bekir Uğur  YAVUZCAN (29160) abi ile aynı yerden aldık araçları , aynı şekilde dışına protect yaptırdık

aracı ilk aldığımızda parlaklık güzel, su iticiliği güzel
yaz geldi sular boncuklanmıyor. enteresan. aracın üzerinde harelenmeler başladı. garip!!
ben geçen ağustosta bakıma gittiğimde sordum, "su iticiliği yok,harelenme var" dedim.
kesinlikle fırçasız yıkama yapıldı ve babam kurutmada hata yapar diye sadece camları sil diye rica ettim bezide eve bıraktım
bakıma kadar ben en fazla 3 kere yıkamışımdır aracı
benim aldığım kurulama bezine kadar var,özel şampuanım eldivenim vs vs vardır
neyse, adam bana dedi ki "hareleri sen yapmışsın fırça kullanılmış"  :o :o imkansız dedim,olamazdı çünkü. hatta babama sordum fırçaladınız mı diye, yıkamacı çok ısrar etmiş kirler çıkmaz abi demiş, bir kaç kere beni aradı yıkama yaptırırken, sakın dedim
neyse adama dedim, "5 yıl garantisi vardı ne oldu?" bu durum garantiye girmiyormuş. neler giriyor acaba dedim, adamın bilgisi sıfır. eyvah dedim
bakımda yardımcı olan temsilci ile görüştüm o araya girdi tamam tekrar yapalım düzeltelim dedi. 2 saat olmadı hazır dediler
normalde seramik kaplama yapılmadan önce boyanın kil hamuru ile temizlenmesi lazım, kalıntılar temizlenmeli sonra boyada olan çizikler varsa düzeltilmeli ,araç hazır hale gelmeli sonra yıkama kurulama , en son uygulamadan sonra kürleşmesi beklenmeli,her bölgeye ELLE uygulanacak ki en az 2 gün. en en en en az!!!
peki sıfır araçta nasıl, boya zaten yeni, özel olarak yıkanması lazım, sonra uygulanmalı

neyse , peki ben bakımda ne gördüm??

lacivert bir Toyota Avensis (makyajsız) , bakımdayken protect uygulanacak. araç pis, ama nasıl pis nasıl pis bir görseniz ağlarsınız.
peki adam ne yaptı?? polisaj makinasına meguiars emzik uçlu şişesinden büyük ihtimal m101 yada 105 sıktı. o haldeki araca allah ne verdiyse girdi
haydi ben bilmiyorum dedim, gittim sordum abi kolay gelsin ne uyguluyorsunuz diye, protect yapıyoruz dedi
o anda jetonum düştü, gözümün önünde aracın bayiye gelebilecek hali geldi (kasım sonu bayiye geldi aralık başı teslim alındı,teslim alındığı akşam bile yağmur yağmıştı) o halde uygulama yapıldığını düşündüm için cıııız etti

bu hikayeden sonra uygulamak ne kadar mantıklıdır düşünün. karar sizin. bence üşenmeden DetailTurkey.com a girip biraz bakın, uygulama yerleri bölümlerine bakın. sıfır araç uygulamalarına bakın. sonra tekrar yorum yapalım beraber :)
Açıklama için teşekkür ederim. Uygulama hakkında bu kadar detaylı bilgi sahibi değilim ben ocak sonunda satın alırken bayide yaptırıp teslim almıştım ki açıklamamda da belirtiğim gibi ben gerçekten ucuza yaptırdım. biz hanımla pazarlığı yaparken "ne hediye vereceksiniz?" diye sıkıştırırken bagaj havuzu, paspas gibi piyasa malı ucuz şeyler (kendi adıma konuşuyorum)hediye almaktansa ihtiyacımız olan park sensörleri ve satış temsilcisinin çok övmesi sonucunda protect uygulamasını 450 tl farkla yaptırdık o zaman biliyor olsam protect yerine davlumbaz alırdım. bayi sensörler için 450, protect için ise yanlış hatırlamıyorsam 650 tl istemişti. ben aracı ocak sonunda teslim aldım, 3-4 seferdir de yıkatıyorum çoğu zaman çok kaba olmayan kirler basınçlı su ile bile kolayca temizleniyor. su tutma hala yok. zamanla dediğiniz gibi olursa servisin yakasına yapışırım. sonuç olarak ben garantili bir işlemi piyasada boya koruma adı altında yapılan ucuz uygulamalarla aynı fiyata yaptırmış olduğum için içim rahat. en azından muhatabım belli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2185 : Nisan 15, 2015, 11:57:31 »
Bekir abinin dediği gibi Toyota Protect her ürününde ayrı şişeleri var, boya korumada böyle birşey malesef yok, bayiler ucuza kaçıyorlar
Boya koruma 5 yıl nasıl kalır? Yıkaması, kurulaması, bakımı düzenli ve bilinen kişilerce yapılırsa, buna kullanılan şampuan dahi etkili, 5 yıl garantiyi sağlar
Araçlarınıza boya korumada ucuza kaçmak boyanın vernik tabasına bilinçsiz müdahale olur ve zamanla bunun kötü yanlarını görürsünüz, 3-5 ayda değil ilerleyen yıllarda
Sıkıntı bu zaten, bir aracın ilk yıkaması dahi çok önemliyken siz o yeni boyaya bilinçsiz boya koruma yaptırıyorsunuz. Parayı çöpe atmayı geçtim, araca üzülüyorum artık
Boya koruma düşünenler, bence bilen yerlerle anlaşıp, bayiyede gelen aracı yıkamamalarını söyleyip direkt oraya götürmeleri gerekiyor

Konuya dönecek olursak; fiyat iyi ama aracı Brigestone larla almayın, istemeyin. Kesinlikle farkı anlarsınız. Yapılacak en mantıklı iş bu olur sıfır araca
Boya koruma yerine lastiğe yönelin daha iyi, kesinlikle hemde

Sonuçta araç faturasında 4 tane lastik yazıyor marka modeli asla yazmıyor. Ek ücret dahi vermeden farklı marka istemek hakkınız, sözleşmenizde bile Brigestone Turanza ER300 ibaresi yok

Rengi bence beyaz değil yeni renkten isteyin çok afilli duruyor :)
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2186 : Nisan 15, 2015, 17:02:14 »
Kaan arabanın faturasın da lastik belirtiliyormu ? Benim bildiğim araç herşeyiyle bir bütün ve fabrikadan o şekilde geliyor.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2187 : Nisan 15, 2015, 23:52:11 »
Belirtiyorlar , herşeyiyle yazıyor
Meraktan baktım , araç bilgileri var ve lastik yazıyor

Ama fatura ayrıntılarında. Evde olsam fotoğraf atardım
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2188 : Nisan 22, 2015, 10:11:18 »
Merhaba arkadaşlar. Forumda bilen arkadaşlar vardır belki beni. 4-5 ay önce HB Corolla aracımı satıp yerine otomatik focus aldım. Araçtan memnun olmaya memnunum ancak ne yalan söyliyim corollada ki rahatlığı bulamadım. Hem ses yalıtımı konusunda hemde uzun yoldaki konfor konusunda. Tamamen bu 2 sebep beni araçtan soğuttu. (oysaki severek almıştım)

Şimdi rahatlığı düşündüğüm için corolladan bir tık ötesini yani avensis düşünüyorum. Araç kesinlikle otomatik olmalı, bu mecburiyette beni 2.0 avensislere itmekte. 1.8 olanların fiyatları 2.0lardan nerdeyse 10 binlira daha fazla. O yüzden 2003-2004 2.0 otomatik avensislere bakıyorum. İnternette baktığım araçların çoğu boyalı ve km yüksek. Ancak focustan sonra ne boya takıntım nede km takıntım kalmadı(6 parça boyalı 175binde şuanki aracım :) Uzun oldu ama seçeneklerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2189 : Nisan 22, 2015, 10:20:24 »
Miktar nedir?Kaç tl ye kadar zorlarsınız?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2113 kere teşekkür etti
  • 3160 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2190 : Nisan 22, 2015, 10:22:16 »
2.0 lara lpg takılamıyor ama, benzine para yetiştirebilecek misiniz? 1.8 lerin pahalı olmasının sebebi hem lpg uygulanabilirliği hem de mtv avantajı. 2010 1.8 multidrive s lerden alsanız ömürlük olur aslında. :)
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2191 : Nisan 22, 2015, 11:08:13 »
Miktar nedir?Kaç tl ye kadar zorlarsınız?

miktar en fazla 30 diye düşünüyorum 32yi zorlarım.

2.0 lara lpg takılamıyor ama, benzine para yetiştirebilecek misiniz? 1.8 lerin pahalı olmasının sebebi hem lpg uygulanabilirliği hem de mtv avantajı. 2010 1.8 multidrive s lerden alsanız ömürlük olur aslında. :)

evet 2.0 lara lpg sıkıntılı oluyor ancak şöyle bir hesap yaptım kendime göre. Lpgden dolayı arıza çıkarsa maaliyeti en fazla 5bin TL olsa(bundan fazla olabileceğini düşünmüyorum) araç bana 35e gelmiş olacak. Şu zamanda 35 binlirayada avensis gibi bir araca sahip olmak çok zor. 1.8lerin fiyatı 38-40bin civarında ayrıca piyasada hiç yok nerdeyse. hem bu araçlarda da lpgden kaynaklı arızanın çıkması ihtimaller arasında.

Bende 2001 corolla vardı vvti motor. Lpg 100binde takıldı  40bin km lpgde kullanıldı 140binde sibob yaktı. 2012 senesinde 1200 liraya mal olmuştu.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 22, 2015, 11:22:40
mesajla görüştüğüm bi kaç araç sahibi var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-avensis-full-plusfull-masrafsiz06yb4420-208372711/detay/

bu araç için tek parça boya var dedi ve 29500e bırakırım dedi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-fiyati-dusurduk-tam-binmelik-avensis-206613972/detay/

Buda 28e bırakırım diyor. Parça boyaları mevcut. LPGsi 2 sene önce takılmış.

İlk sıradaki ilan çok iyi gibi görünüyor ancak önce kendi aracımı satmam lazım :)
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 700
  • 35 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2192 : Nisan 22, 2015, 12:10:53 »
Selamlar arkadaşlar, aracımı bu yaz yenilemek istiyordum. Aracım 1,3 Terra 2000 model. Aracımdan memnunum ama üçbeş kuruşum varken daha iyi daha konforlu bişeye binmek istiyorum. İnsanın hesabı hep tutmuyor işte, ben daha fazla bütçe planlıyordum ama olmadı. Gözüm 2003-2007 avensiste idi. Şimdi ise 20-23 bin tl çıkarabileceğim. Bu para ile eski kasa avensis alabiliyorum ve o eski kasayı da beğeniyorum açıkçası. Alternatif olarak daha yüksek modelde eski kasa 2003-2006 mitsubishi lancer var ama onların da içi bana çok yavan geliyor. Sizce 1999-2001 eski kasa avensis bu araçtan sonra bana çok şey katar mı? Konfor ve güvenlik artacak illaki ama sizce değer mi? Satmasam yada satamasam bile uzun süre binebilir miyim? İlk izlenimlerim motoruna ve gücüne rağmen az yaktığı ve modeline göre dayanıklı olduğu. Yada 2003-2007 Lancer tavsiye eder misiniz? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler... Herkese kazasız, belasız, sıkıntısız keyifli sürüşler diliyorum...
2009-2013: Tofaş Şahin 1,6-1991
2013-2015: Toyota Corolla 1,3 Terra-2000
2015-........: Mitsubishi Attrage 1,2 İntense-2015

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2193 : Nisan 22, 2015, 12:16:10 »
Temizini bulduğunuz sürece o kasa AVENSIS'ler size çok arabalık yapar.

Bildiğim kadarıyla sadece sunroofunda bir takım kronik problemi olan bir arabaydı. Klasik sunrooflu arabaların sunroofunun zamanla deforma olması gibi.

Motoru, 1.6 motor kadar, hatta kimi zaman daha az yakan bir araçtır.
2.0 motor olması sizi korkutmasın.

İlk kasa, hele hele açık yeşil rengi hayran olduğum bir modeldir.
Arka diz mesafesi D sınıfı olmasının verdiği avantajla çok güzel.

Hakkınızda hayırlısı olsun, temizini bulduğunuz sürece ayrılmak istemezsiniz.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 700
  • 35 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2194 : Nisan 22, 2015, 12:27:05 »
2009-2013: Tofaş Şahin 1,6-1991
2013-2015: Toyota Corolla 1,3 Terra-2000
2015-........: Mitsubishi Attrage 1,2 İntense-2015

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3423 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2195 : Nisan 22, 2015, 12:35:53 »
Selman,

Ford aldıgındaki yorumumu hatırlıyorsun degil mi.
Evet dogrun demiştin.

Şimdide diyorum ki;
LPG ile 2.0 D4 e binersen pişman okursun.

Yinede tercih senin.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2196 : Nisan 22, 2015, 13:04:15 »
Selman,

Ford aldıgındaki yorumumu hatırlıyorsun degil mi.
Evet dogrun demiştin.

Şimdide diyorum ki;
LPG ile 2.0 D4 e binersen pişman okursun.

Yinede tercih senin.

evet abi gayet iyi hatırlıyorum :) ama başka türlüde avensise binemem ki ben :) senin arabayı bana 32ye ver alayım dertten tasadan kurtulayım  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3423 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2197 : Nisan 22, 2015, 13:27:15 »
evet abi gayet iyi hatırlıyorum :) ama başka türlüde avensise binemem ki ben :) senin arabayı bana 32ye ver alayım dertten tasadan kurtulayım  :D

Ha ha haa komik olmuş.
Bakalım iki arkadaş ile görüşüyorum, heran gidebilir.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2199 : Nisan 22, 2015, 14:41:05 »
Ha ha haa komik olmuş.
Bakalım iki arkadaş ile görüşüyorum, heran gidebilir.

:) Hayırlı satışlar olsun inşallah abi. İstediğin fiyatlarda param olsaydı kaçırmazdım senin aracını, ama nasip bakalım.