0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bayi kendi yaptığı toyota protect uygulamasına 5 yıl garanti vermiyor mu? dışarıda yaptırınca garanti oluyor mu? ben satın alırken toyota protect yaptırmıştım. bana "5 yıl boyunca showroom parlaklığını koruma garantisi var" dendi bu sağlanmadığı takdirde işlem ücretsiz olarak tekrarlanıyormuş. aracın üzerindeki su damlacıkları ben fren yapınca tavandan ön cama dökülüyor. diğer uygulamaları bilmem ama sıfır satın alırken benim gibi ucuza getirebilirseniz (ön-arka park sensörleri ile birlikte 450 tl) mutlaka toyota protect yaptırılmalı bence.
Esat bey, gerekli ama yapılırken hiç izlediniz mi?? @Bekir Uğur YAVUZCAN (29160) abi ile aynı yerden aldık araçları , aynı şekilde dışına protect yaptırdıkaracı ilk aldığımızda parlaklık güzel, su iticiliği güzelyaz geldi sular boncuklanmıyor. enteresan. aracın üzerinde harelenmeler başladı. garip!! ben geçen ağustosta bakıma gittiğimde sordum, "su iticiliği yok,harelenme var" dedim. kesinlikle fırçasız yıkama yapıldı ve babam kurutmada hata yapar diye sadece camları sil diye rica ettim bezide eve bıraktım bakıma kadar ben en fazla 3 kere yıkamışımdır aracıbenim aldığım kurulama bezine kadar var,özel şampuanım eldivenim vs vs vardırneyse, adam bana dedi ki "hareleri sen yapmışsın fırça kullanılmış" imkansız dedim,olamazdı çünkü. hatta babama sordum fırçaladınız mı diye, yıkamacı çok ısrar etmiş kirler çıkmaz abi demiş, bir kaç kere beni aradı yıkama yaptırırken, sakın dedimneyse adama dedim, "5 yıl garantisi vardı ne oldu?" bu durum garantiye girmiyormuş. neler giriyor acaba dedim, adamın bilgisi sıfır. eyvah dedimbakımda yardımcı olan temsilci ile görüştüm o araya girdi tamam tekrar yapalım düzeltelim dedi. 2 saat olmadı hazır dedilernormalde seramik kaplama yapılmadan önce boyanın kil hamuru ile temizlenmesi lazım, kalıntılar temizlenmeli sonra boyada olan çizikler varsa düzeltilmeli ,araç hazır hale gelmeli sonra yıkama kurulama , en son uygulamadan sonra kürleşmesi beklenmeli,her bölgeye ELLE uygulanacak ki en az 2 gün. en en en en az!!!peki sıfır araçta nasıl, boya zaten yeni, özel olarak yıkanması lazım, sonra uygulanmalıneyse , peki ben bakımda ne gördüm?? lacivert bir Toyota Avensis (makyajsız) , bakımdayken protect uygulanacak. araç pis, ama nasıl pis nasıl pis bir görseniz ağlarsınız.peki adam ne yaptı?? polisaj makinasına meguiars emzik uçlu şişesinden büyük ihtimal m101 yada 105 sıktı. o haldeki araca allah ne verdiyse girdihaydi ben bilmiyorum dedim, gittim sordum abi kolay gelsin ne uyguluyorsunuz diye, protect yapıyoruz dedio anda jetonum düştü, gözümün önünde aracın bayiye gelebilecek hali geldi (kasım sonu bayiye geldi aralık başı teslim alındı,teslim alındığı akşam bile yağmur yağmıştı) o halde uygulama yapıldığını düşündüm için cıııız ettibu hikayeden sonra uygulamak ne kadar mantıklıdır düşünün. karar sizin. bence üşenmeden DetailTurkey.com a girip biraz bakın, uygulama yerleri bölümlerine bakın. sıfır araç uygulamalarına bakın. sonra tekrar yorum yapalım beraber
Miktar nedir?Kaç tl ye kadar zorlarsınız?
2.0 lara lpg takılamıyor ama, benzine para yetiştirebilecek misiniz? 1.8 lerin pahalı olmasının sebebi hem lpg uygulanabilirliği hem de mtv avantajı. 2010 1.8 multidrive s lerden alsanız ömürlük olur aslında.
Selman,Ford aldıgındaki yorumumu hatırlıyorsun degil mi.Evet dogrun demiştin.Şimdide diyorum ki;LPG ile 2.0 D4 e binersen pişman okursun.Yinede tercih senin.
evet abi gayet iyi hatırlıyorum ama başka türlüde avensise binemem ki ben senin arabayı bana 32ye ver alayım dertten tasadan kurtulayım
Ha ha haa komik olmuş.Bakalım iki arkadaş ile görüşüyorum, heran gidebilir.