0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
civic premium dedim ama bence bir üstü tercih edilebilir, advance ile aynı fiyata xeon sunroof var bence civic ,sebebi fabrikasyon tüplü ve garantili. sıkıntı olsa bile serviste çözümü varpremiumun bir üst donanımını alırsanız xenon ve sunroof varbagaj ölçüleri yakın sıkıntı olmazotomatik şanzımanlı halinde gidişi çok iyi (benzinde 9.9 lpg de 12,- saniyede 100 KM hıza ulaşıyor)
mazda honda toyota japonun sıralaması budur. konfor kalite güven. honda da alsanız toyota da alsanız pişman olmazsınız. yanılıyorsam düzeltin ama fabrikasyon tüplü diye araç üretimi yok. eco die satılan hondalar anlaşmalı bayilerde lpg takılı size teslim ediliyor.honda civic otomatikte eski tip A/T şanzıman kullanır. vites geçişleri hissedilir performanslıdır arıza çıkarmaz ve çok yakar.toyota cvt kullanır arızası azdır konforludur az yakar ve performansı zayıftır.yakıt tketiminin bir diğer göstergesi de CO2 emisyonlarıdır. honda 157 emisyon toyota 130 emisyon. yakıt önemli değil diyorsanız istediğiniz aracı seçin. yakıt önemli ise toyotakonfor önemli ise hondadaha çok konfor için MAZDA
Hocam seramik kaplama ne ile yarıyo yada boya koruma detaylı anlatabilirmisiniz aracım pazartesi geliyo
Araciniz hayirli olsun.Protect olayini kesinlikle yaptirmayin derim.Ben yaptirdim sazan gibi ancak hic bir halta yaramiyor.Nedenmi?Cunku boya koruma seramik koruma denen olayi 1 araba icin 1 is gunu olarak dusuneceksiniz.Yani sabah9 aksam 6 arasi ancak layiki ile boya koruma yapilir.Bunuda size bu konularda hatiri sayilacak bir bilgi birikimim olmasi nedeniyle soyluyorum.Bana kalirsa gidin profosyonel boya koruma yapan kurumsal firmalar var onlardan biri ile pazarlik yapip ordan yaptirin.Yada diger secenek toyota protect urunlerini bayiden satin alin ancak onlara yaptirmayip bu isi guzel bir sekilde yapabilecek yerlere yaptirin.Cunku 2-3 saatte yaptik bitti diyorlar boyle bir sey olmadi mumkun degil.Bakin bir ornek vereyim size,ben hem arac ici hemde arac disi Protect koruma yaptirdim.Aracin ic uygulamasini yapan bir bayandi ve tam 4 saat boyunca sifir km aracin ici ile ugrasmisti.Bugun 10 ay oldu ve hala ilk gunku gibi aracin ici.Ama dis korumayi yapan saygideger eleman 2 saatte aracin disini bitirmisti.Su anda boyada harelenme basladi bile.Aslinda protect urunu son derece kaliteli ancak plazalarda bu isi adam gibi yapacak eleman olmadigi icin yaptirmayin bence.
Arabanın üzerine yapılan bir nevi teflon tabaka. Dış etkenlerden, kuş pisliğinden vs. koruyor. Daha doğrusu kuş pisliği gördüğünüz zaman temizlemenizi tavsiye ederim ayrıca.