0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yorumlar için teşekkürler,Skoda yetkilileri Octavianın golfun sedanı olduğunu iddia ediyorlar ısrarla Golf daha iyi yalıtım ve malzeme kalitesi sunuyor ama, daha yüksek fiyat ve daha az donanımla.En az 5 sene sıkılmadan binebileceğim, uzun yolda konfor sağlayacak bir araç istiyorum.Octavia daha bir aile arabası görüntüsü veriyor. Ayrıca f/p oranı golften daha iyi yorumları yapılıyor?
Golf7 comfortline'nin içine girdiğimde hissetiklerim o kadar üst seviye ki sanki üç büyükten birine biniyorum.
@alper koç (9110) iki arabada ayrı sınıflar ama. Octacianın en boşunda bile start- stop var. Donanım olarak her şeyi parayla satan wwden çok hesaplı. Bugün 1.2tsi motoru cok konustuk arkadaşla. Servis Leon golf octavianın üstündeki motorların aynı olduğunu üstüne basa basa söylemiş. 1.2 tsi greenline olarak. Genişlik ferahlık bagaj ve fiyat derseniz tabiki octavia. Golfun boşunu alacaksanız ki skoda boş olarak bile donanımı zengin, octavia elegance düşünemiyorım. Golf sürüş zevki var diye p kadar para vermek bence gereksiz. İhtiyacınıza göre karar verin. Octavia 1.2 tsi ambition. 50.900 en boşu 106 bygr 175tork yakıtı aşırı cimri. Bizim 1.33 toyota corolla 99bygr 128tork ve zayıf donanım.
@Barış Ergün (28982) İki araç da C sınıfı nihayetindeBagaj hacmi şu an değil ama çocuk olduğu zaman lazım olacak (bebek arabası vs)O gün geldiğinde arabayı tekrar değiştirecek ekonomik gücüm de yok. Uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum.Golf Comfortline seçeneğinde Octavia Elegance'den farklı olarak -Hız sabitleyici-Yağmur sensörü-Bi-Xenon Far-Gündüz Led-Kendiliğinden kararan dikiz aynası-Far sensörü-Görsel park sensörü-Usb Giriş-Otomatik katlanır yan ayna bulunmuyor.Yanılmıyorsam ciddiye alınabilecek donanım farkı söz konusu.Golf meksika üretimi, octavia ise çek sanırım. Beni düşündüren 2-3 sene sonra octavianın sağından solundan ses gelir mi? Yeni kasa kullanıcıları henüz ciddi km'ler yapmadığı için yeterli veri yok.@MEHMET AKIN (32918) , Octavia da 16 subap var.
@YUNUS EMRE ANDAÇ (31887) Yorumunuz için teşekkürler;Golf alman üretimi demişsiniz fakat Meksika montaj diye biliyorum. Yine de işçiliği gayet başarılı.Donanım konusunda ise en boşun bile çoğu şey standart demişsiniz fakat, midline'ı geçtim comfortline da bile olmayan sunulmayan seçenekleri mesajımda sıraladım. Öellikle hız sabitleyici, xenon vs. VW'nin Golf de o paraya USB giriş bile sunmaması bana göre ayıp bişey (küçük ama mide bulandırır hesabı)
Şöyle bir durum var ; Octavia için en üst donanım elegance iken Golf için en üst donanım Highline donanımlarını bu şekilde karşılaştırmak lazım vede standartları karşılaştırmak lazım.
İlanı da okuyabilseydik keşke.
Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim ben de. Verso-sever biri olarak sadece bu motor-şanzıman seçeneği var ve haklarında bilgi yok maalesef. Kullandığım diğer benzinli mmt-easytronic'ler pek tat vermese de 1.8'de durum nedir, kullanan varsa ve aydınlatabilirse memnun olurum.
Merhabalar,Mitsubishi colt kullanıcısıyım. Araç küçük geldiğinden Verso scenic gibi araçlara bakıyorum. Scenice ısınamadım. otomatik olması şart. Mitsubishi den sonra Toyota paklar beni artık . Aracımı takas yöntemiyle değerlendirmek istiyorum. Sahibinden ilanlarına baktığımda versoların çok fazla km yaptığını gördüm. Bu Toyota için bir sıkıntı değil biliyorum ancak yine de sizlere sormak isterim. Kaç km den fazlası alınmamalı?Mesela bu ilan 265 bin km de. Motor %83 çıkmış alınabilir mi ?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-verso-otomatik-lpgli-7-kisilik-207373430/detayTeşekkürler.