0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar,Uzun süredir zevkle kullanmakta olduğum 2006 model d4d otomatik yarisim ve 2013 model bayık motorlu 1.33 cvt yarisimi satarak C sınıfı bir araca geçiş yapmayı düşünüyorum.Uzun süre yeni corollaya ısınmaya çalıştım fakat motor ve donanım yetersizliklerinden dolayı Toyota ailesine veda edeceğim sanırım.Alternatiflerim 1. sıra Skoda Octavia 1.2 Dsg Elagance 2. sıra Golf 1.2 Dsg ComfortlineDenemelerde 1.2 TSİ motoru ekonomik ve zevkli buldum (atmosferikten sonra normal olsa gerek) DSG sorunları sorunlarına 0km araç alarak gidermeyi düşünüyorum.Toyotanın sorunsuzluğunu terk etmeye değer umarım.Bu araçlar hakkında uyarılarınızı iletirseniz çok sevinirim.Teşekkürler
"Alman" keyfini sonuna kadar yaşayın
Müslüman mahallesinde salyangoz sattırmazlar. [emoji4]
Benzin problemi olmasa inanki şu toyotanın gözünün yaşına bakmam
E dizel alın madem. [emoji4]
Dizel ile Vw yan yana yazılınca fiyat uçuyor.
Aslında fiyatın uçması için sadece VW yazılması da yeterli. [emoji4]
1.4 corolla var mi ki.. benim bildigim 1.33 corolla var..
en son 2011 model 0 auris almıştım şimdi ise 2015 0 1.4 corolla alıyorum alanlar varsa fikirlerimizi paylaşalım
Zenci mahallesine solaryum açtım buyrun [emoji14]
Yorumlar için teşekkürler,Skoda yetkilileri Octavianın golfun sedanı olduğunu iddia ediyorlar ısrarla Golf daha iyi yalıtım ve malzeme kalitesi sunuyor ama, daha yüksek fiyat ve daha az donanımla.En az 5 sene sıkılmadan binebileceğim, uzun yolda konfor sağlayacak bir araç istiyorum.Octavia daha bir aile arabası görüntüsü veriyor. Ayrıca f/p oranı golften daha iyi yorumları yapılıyor?