0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşte ben son 10 yıl, 1.4 / 75 HP / 114 NM tork gibi bir veriye sahip 2005 model Renault Symbol kullandığımdan ve yine son 7 yıldır her yaz İstanbul / Bodrum yaptığımdan ve o meşhur Sabuncubeli rampasını 3. ve 4. vitesler ile 4 yetişkin ve dolu bagaj ile klima kapalı olarak sorunsuzca çıktığımdan ve bu yaz Bodrumdayken bir gün, günü birlik Marmarise kadar inip, Marmaris dönüşünde o meşhur Marmaris rampasını yine sorunsuz bir şekilde 3. ve 4. vitesler ile çıktığımdan 1.33 motor'dan çekinmedim. Ve ben bu rampaları sol şeritten çıkarken sağ şeritte benden daha performanslı arabaları geçtiğim de oldu. Bayiler de 1.33 test arabası yok. 1.33 olmadığı gibi 1.4 dizel manual ve 1.6 benzinli manual de yok test arabası olarak. Olan test arabaları 1.4 dizel ve 1.6 benzinli otomatik. Bu aslında hepsinde aynı. Büyük motordan test arabası oluyor. Baz ve küçük motorlu test arabası pek yok diğer markalarda da.
Carina ve 1.6 XL elemek zorunda kaldım Carina fotoğraflardan ve söylenenden çok farklı çıktı kaportada baştan aşağı güneş yanıkları bir çok yerinde ezikler düzeltmeler bagaj içinde çürükler iç kısmında bir çok parça da kırık ve çatlaklar vardı. 1.6 XL ise şasede ve sol direkte düzeltme çıktı 1.3 XL ye daha bakamadım yorum gelirse bakmaya gitmek istiyorum ama yorum gelmedi kötü bir araç mı?
Hep bu sohbete yazmak istedim ama hangi aracı diye düşünüp duruyordum. Şimdi buldum ;1999 Nissan Primera GT 2.0 cc otomatik yeşil renkte 153000 km de. Lpg'li. Değişen yok 3 parça civarı boyalı sıfır vize sıfır 4 lastik.Araç ile ilgili ;fiyat,performans,Konfor,Yakıt,Yedek parça v.b,Özellikle şahsi düşüncelerinizi merak etmekteyim? Cevaplarınızı bekliyorum.
Eminim guzel bir aractir ama piyasasi sikinti gibi
İlginç bir yaklaşım Okan
Nissan yeni yeni ozelikle suv ile piyasaya tutunmaya basladi bide micrasi var eski modellerde satarken zorlanabilirsin , güzel bir arac derken piyasasi olmamasi kotu arac olmiycagini demek istemistim , bu arada sen araba almadin dimi abi yeniden aldin diye hatirliyorumda sanki
bende beğenmiştim , geçen sanayide bir tanesi motor yaptırıyordu. subapları erimiş . gözümden düştü tabiki. bukadar eski bir arabaya binmek epeyce özveri ister.
Anıl bey şu anda 92 model araç sahibiyim
Dün Ümraniye oto pazarına gittim. 90 model araba sahibi arkadaşlarına yok arabada boya var mı yokmu diye soruyorlar deyip açtı azını yumdu gözünü ben ise sadece gülümsemekle yetindim Araçların yaşlarına göre bazı şeyleri uygun görmemiz gerekiyor. Araba 90 model sözde boyası orjinal ama lacivert araba nerdeyse bembeyaz üzerinde boya kalmamış. Avrupalı ile aramızdaki farklardan biri bu konu sanırsam.