0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merbaha kasım ayında Sıfır Toyota auris 1.6 advanced manuel araba aldım (şuanda 3500 KM'de)57.000 tl'ye o zaman Golf 1.2 TSI 68.000 TL idi alamadım şimdi Golf confortline 1.2 TSİ 57.000 TL düşmüş sizce arkadaşlar Toyota auris satıp sıfır Golf 1.2 TSI confortline almak mantıklı olurmu sizce yorumlarınızı alabilirmiyim.
Merhabalar, Komşumda premium corolla var lpg de taktırmış. Hafta sonu Ankaradaki en yakın Toyotaya gittim. 1.6 Advance manuel için pazarlık yaptık. Aynı aracın dizeli ile arasında 10 bin fark var. şehir içi 50-60 km yol yapıyorum. Bir yakınımın yağ eksilten dizelinide bildiğim için benzinli diyordum. Forumda epey araştırdıktan sonra yeni dizellerde bu sorun omadığını da okumuştum. Satıcnın da dizel de rahat edersin söylemi ile kafam karıştı. Yarın tekrar gideceğim bir daha bakacağım corolla advance'ime. Bakalım o advance dizelmi benzinlimi olcak
2013 model km 15000 de opel astra 1.4 turbo otomatik beyaz sedan kasa araba buldum fiyatı 58000 tl sizce nasıl bu araba alınır mı?toyota dan sonra bu araba beni üzer mi bu arabayı bilen süren kullanan var mı artıları eksileri nedir?
Bu arkadaşa nasıl ulaşabilirim...
Aman aman bi performans beklemiyorum zaten. Karar verdim güvenlikli ve sağlam bi araç oldugundan corolla alacagim..