0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2007 yaris kullanıyorum çok memnunum, sağlam araçlar, kolay kolay sorun çıkarmaz. Fakat malumunuz B sınıfı olduğu için içeriye ses alıyor. Az km. diye de sınırlandırmayın kendinizi, eğer uzun yolda yapıldıysa ve motor 5bin devrin üstünde kullanılmadıysa bu km gönül rahatlığıyla alınabilir. Araba yaşıx 10-20bin km idealdir. Konforu açısından 2012-13 model Yaris Multidrive S öneririm. Yarı otomatik olduğundan ve sorun çıkarma ihtimali olduğundan Ford ve Vag grubu araçlara temkinli yaklaşılmalı. Hyundai i20 de güzel bir araç yapmış, 4 ileri otomatik kullanıyor. Mazda 2 de harika bir otomobil Japonların en kaliteli aracını üreten Mazda zaten. Yaris ile birbirilerine çok benzetiyorum ben. Otomatik vitesi 4 ileri, yakıtı Yarise göre biraz fazladır. Daha kalitelidir ama 2. elde satarken sıkıntı yaşatabilir, eğer uzun süre kullanacağım, biraz daha kaliteli araç istiyorum ve 2. el durumu çok önemli değil diyorsanız Mazda 2 otomatik alabilirsiniz. 2. el için diğer saydıklarımı tavsiye ederim.
Teşekkürler Mutlu Bey. Dün opel astra elegance 1.6 easytronik için görüşme yapmıştım ancak arkadaş biraz önce %90 oranında sattığını söyledi. Mazda çok hoş bir araç ancak koca Türkiye'de satılıklarının sayısı çok az miktarda. Olan da bulunduğumuz yerden oldukça uzak yerlerde. Hyundai i20 için istenen fiyatları çok abartı buluyorum zira arka diz mesafesi baya baya bir dar normal değil. Aslında auris'de olabilir ancak az kullanılmış ve belirttiğim kriterlerde bir otomobil istiyoruz. Çevrenizde varsa servis bakımlı, güzel bir araç bilgilendirirseniz memnun olurum. Bu arada triptronic vites taraftarı değilim aslında, normal bir otomatik vitesi dsg ye de triptronic vitese de tercih ederim.
Ben c sınıfı almaktansa aracım satılırsa d sınıfına geçmeyi planlıyorum, sonuçta Japon motorları en az 500bin km gider 1milyon gider de. o nedenle temiz kullanılmış 100-150bin km de avensis 2005 üstü düşünüyorum. Auris Corolla da düşündüm fakat gereğinden fazla fiyat isteniyor. Bu arada 2009 sonrası Corolla Auris lerde 4 ileri otomatik kullanılmıştır, konforludur tavsiye ederim.Mesaj Birleştirildi: Mart 04, 2015, 15:34:49@Oğuz İNCE (13800) avensislerin elegant versiyonun esp var mıdır kesin hepsinde?
Mutlu tek marka da bağlı kalmamak gerek tabi ki haklısın ancak elinde ki bütçe ile alabileceğin en kaliteli en sorunsuz araç Avensistir ve Elagant donanımda Esp standarttır hepsinde var yani. Avensis çok yumuşak kullanımı zevkli bir araç. Emin ol pişman olmazsın. İleride bütçen artarsa haber et ona göre sana araba önerisi yaparız hem de içinde ukte kalan araçlar olursa onlara yönelir seçeriz en iyisini şu an en iyisi Avensis
Esp de var daha ne işte. Heralde d den sonra ya yeni model avensis ya da camry alırım sanırım ama yarisi satarsam alacağım avensis ile uzun seneler kullanırım uzun yol tüketimi düşük Hem.
Oooo sen bide yaris'ten avensis'e geçeceksin. Sana uçak gelecek o araç uçak Uygun fiyatlı bulabilsem bende almak istiyorum Avensis ama bakacaz artık...
Niye ki Oğuz 2011 passatın varmış? Avensis in yeni makyajı çok güzel olmuş bence.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-memurdan-temiz-boyasiz-garantili-servis-bakimli-199558276/detayAraç nasıl arkadaşlar, fiyatı normal mi?
Ben Maymun iştahlıyım Mutlu ondan bu döngüler Ama şunu bilmelisin T25 diye tabir edilen Avensis'ler 2011 yeni kasa Passat'lardan daha konforlu. Ben zaten araba alım satım yapıyorum bi gün kötü arabayla gezerim bir gün lüx hangisi cebime uyarsa
Valla iyi cesaret Ben yarimi satarsam il dışındaki avensislere bakmaya neyle gidecem diye düşünüyorum kara kara
bu 2.0 avensislere tüp taktırmış olanların ilanları var. nasıl oluyor bu ? takılmaz deniyordu?
D4 motora LPG oluyor ama araç karbüratörlü mantığıyla çalışıyor diye biliyorum.
Bunun bir zararı ya da yakıt tasarrufuna etkisi var mı Enes?
Maalesef eşimin de otomatik vites bir araç istemesi sebebiyle corolla ya geri dönmüş durumdayım Elegant model 2007 sonrası kasa, hız sabitleyici, anahtarsız giriş ve çalıştırma, daha güzel gözüküyor.
2011 1,6 AT elegante lpg alırsanız çok memnun kalırsınız.Sadece roketleme olmadığı için ani gaz verme durumunda tepkiler yavaş geliyor.Başta buna alışmak lazım. Ama speed booster ile bunu da aşabilirsiniz ki bence gerek yok.