0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yazınızın başında mazda 3 ten bahsetmişsiniz mazda a kullanıyoruz full donanım otomatik Hb yakıt kullanıcıya göre 23-26 kuruş lpg ile, lpg performansı düz yolda etkilemiyor yokuşlarda da çok cüzzi kartepe sultaniye köyümüz giderken felan hiç sorun yaşamıyoruz aracın biraz alçak almasına rağmen.
Bende sonradan ekledim hız sabitleyici konusunu aslında aracın direksiyonunda bir yer bırakılmış ama anlamadım Bende bir keresinde takılıyor ama masrafli diye duymuştum
Köpekbalığı olan mitsubishi lancer Mutlu fakat alternatifler arasında sayılabilir.Benin listemde yok ama mazda kesinlikle çok kaliteli araçlar yapıyor. Neden corolla düşünmüyorsun peki ?
Marka size kalmış ama dizel 70-80.000 km alınır mı? sorusu gereksiz.Yeni nesil dizellere 70-80 bin km hiç bir şey.Benim dizel 79.500 km taş gibi.Allah kaza bela vermezse Corolla dizeller 300.000 rahat der.250.000 kmde taş gibi çok gördüm.
@Mutlu Tekir (30216) Skoda forumunda açmış olduğun konuyu gördüm. A5 kasa Elegance donanımda hız sabitleyici donanımın da mevcutmuş istediğin yanıt buydu sanırım temiz az km hor kullanılmamış bir A5 kasa arayışlarına devam.
Bana kalırsa 2003-2006 arası 1,6 lpg'li bir Avensis al. Arabanın şahı kralı odur. Konfor desen var kalite desen alası var sürüş zevki de var yakıtı da yormaz. Hem bizlerde burdayız bana kalırsa tek tercih avensis olmalı. Sayın @Ahmet Güve (8047) abimiz hız sabitleme de takar aracınıza
Otomatik vitesli en fazla dört yaşında bayanların kullanımına uygun bir araç arıyorum. Bildiğiniz gördüğünüz az kilometreli bir Yaris, Mazda 2 vb. araçlar hakkında fikirleriniz ve varsa bilgilerinizi almak isterim arkadaşlar.