0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla ne olursa olsun alım satım işi yapan ya da galerici olan şahıslardan asla araba almayın almam da. Bi kere o yedik o naneyi. Arabayı alıyorsun hiç birşey yok üstüne yeni almış sorguluyorsum tertemiz 1 ay sonra 961 TL hasar kaydı çıkıyor. Allahtan önemsiz bişeyidi. And içtim almamaya. Tanıdık olsa bile almam. Sizde almayın. Temiz olsun km biraz fazla olsun.
Nacizane tavsiyem ustune biraz daha koyup 12 yasinda gecmisi belirsiz arac alinacagina 2016 model 1.33 life almaktir. Galerici arkadaslar sagolsunlar beni sifir arac sahibi yaptilar. 2015 1.6 Corolla Advance
Bazı hasarların tramere geç işlediğini biliyoruz, Kimseyi itham edemem ama bazı galericilerin aracı satana kadar sigorta şirketleri ile anlaştığı konusunda da duyumlar aldım. Tramerinde hata payı olduğunu unutmamak lazım. En iyisi almadan önce detaylı ekspertiz.
Aytaç bey detaylı expertiz de yaptırdık aslında ama arka tampon ve arka sağ far değişmiş. Allahtan çok da önemli değil. Ama expertiz de zaten tampon dahil edilmiyor. Sağ farın değiştiğini de bilemezler orijinali ile değişmiş çünkü. Şans biraz da ne yapalım nasip
Araclarin orjinal kms'siyle oynandiginda bunu belli eden veya anlayabilen kimse yokmus diye duydum. Servisler de anlayamiyormus. Bu konuda fikrinizi merak ediyorum. Gercekten anlasilamiyorsa durum vahim cunku... 200-250 bin km yapmis araclari 70-90 bine dusurup insanlari dolandirabiliyorlar. 2015 1.6 Corolla Advance