0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
https://www.donanimhaber.com/Volkswagenin-2016-modellerinde-kaza-onleme-teknolojileri-orta-sinifa-kadar-inecek--77036Araştırıp araştırmamak size kalmış. Kimseye bir şeyi kanıtlama derdim yok
4 yıl önceki habere göre vw'in güvenlik paketi orta sınıfa inecekmiş daha çok bekleriz. cek, cak. her şey çok güzel olacak
https://www.skoda.com.tr/skodaweb_files/2019111910537750_Octavia.pdfC sınıfı sedan yok vw de. Muadili octavia var. Dediklerinizin hepsi var fazlasıyla. Fiyatları 170-190 bin civarında.
Mutlu bey, size tek şey soracağım: hava yastığını parayla satmak mı etik; tüm paketlerde standart sunmak mı etik? bu sorunun cevabı bile başlı başına araçların müşterisine bakış açısını özetliyor. corolla, civic ve mazda'da hava yastıkları tüm paketlerde standart. etik konusunu kaybeden zaten baştan kaybetmiştir.
Benim fanatik lafım ortayadır. Bende de yeni kasa corolla var ona göre konuşuyorum.Toyota yı vw den üstün olduğunu iddia edenlere Toyota nın da çok farkı olmadığını belirtiyorum.Toyota Türkiye getirmediyse fiyatı düşük tutup satış adedini artırmak için yapdılar.Piyasadaki rakiplerinin sunduğuna bakarım ben. Mazda şehiriçi aktif frenleme yi standart sunarken toyotanın sadece tss yi en üst donanımda sunmasını önemli güvenlik teknolojisini alt donanımlara getirmemesini eleştiriyorum ben de.Vw hala hava yastığını opsiyonel mi satıyor?
Volkswagen, Golf'te sürücü-yolcu için ön-yan-diz hava yastıklarını tüm paketlerde standart olarak sunuyor. Perde ve arka yan hava yastıkları ise Comfortline'dan itibaren opsiyon. Midline Plus'ta yok.Direk Corolla rakibi olarak dersek, Skoda Octavia'da tüm bu hava yastıkları tüm donanımlarda standart. Octavia'da da yaya algılama, adaptif hız sabitleme, çarpışma önleme sistemi, otomatik uzun far asistanı, kör nokta sistemi verilen linkteki model kataloğuna göre opsiyon.TSS konusuna gelince, TSS benzinli modeller için Vision ve Dream'de yok, Flame paketinde opsiyon, Passion paketinde standart; hibrit modellerde ise baz paketten itibaren standart.
Benim 2004 comfortline golfümde yok yok 10 hava yastığı Karartmalı ayna ön arka dijital klima. ön arka kolçak. 2 adet bardaklık Torpido ve kolçak soğutucu, Cruise control,ısıtmalı ayna Far ve yağmur sensörü Abs asr. Esp bazılarında var. Model yenilemek istiyorum ama bakalım 🤔
Al bir örnek daha. Corolla 2004'te bu donanımların kaçı vardı? Mazda'nın yeri Japonlar arasında farklı gerçekten Orçun. 2. eli ve motoru iyi olsa bırakılmayacak araç. Mazda 6 2.0 ile evladiyelik olur ama bence Mazda 3 1.5 120hp lik motoru 14 sıkıştırma oranıyla çığır açsa da, yetersiz benim ihtiyaçlarıma göre.