0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayna modülü 110 TL, Follow me Home 120 TL kargo bedeli hariç. Ayrıca KDV var mı bilmiyorum.
İyi dilekleriniz için teşekkürler, dediğiniz modülü de inceledim ve hatta yapan arkadaş Mersinde konuştuk yakından inceleyip isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.
Bu arkadaşta mersinden aynı kişi olabilir.deneyimlerinizi bekliyoruz
Bu modül ne için? içerdeki açma kapama düğmesinden farklı olarak kumandadan açmak içinmi? Yoksa hiç otomatik ayna kapaması olmayan modeller için mi?
Arkadaşlar bugün Sağ Dikiz aynasını göstermek için Toyota Yetkili Servisine gittim. İçten kırık dediler, komple değişiyormuş ve bedeli İşçilik Dahil bugün için toplam 850.00 TL.Çok para değilmi bu yahu? Şaşırdım kaldım. Bunu ekonomik yönden çözmenin yolu nedir? Ne yapmam lazım? Buna ilaveten sol taraftaki havalandırma panjurunun içindeki havayi yönlendiren kısımdaki parçalardan birisi düşmüş içinde, yani sağa sola yönlendirme işlemi yapılamıyor bununda komple değişmesi gerekiyormuş bununda bedeli 237 TL + işçilik Bu 2 konuda bana yardımcı olabilecek varmı?
murat bey aşağıdaki linkteki parça işinizi görür sanırım. fiyatı uygun.http://www.otoyedekparcaburada.com/TOYOTA-AVENSIS-0306-KAPI-AYNASI-SAG-SIYAH-ELEKTRIKLIISITMALI,PR-9852.html
özür dilerim bilemedim yeni kasa olduğunu. ben eski zannettiğim için öyle arama yapmıştım. siz de baya çabuk harcamışsınız aynayı canım yoksa avensis yeni kasada aynanın ucuzuna mı kaçtı? Bizim T25 kasanın farlarında yaptığı gibi