0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir zamanda benim geçtiğim yoldan geçiyorsunuz. 12v dc zamanli röle ben de arastirmistim, bulamamistim.Bundan dolayi 2 röle sözünüze şaşırmiştım.Aslında iyi bir mantıkla belki 2 röle ile olur. Ama ben role olayına guvenmedim, surekli cekili kalacak ya rölein biri, ona kıllandım.
TamamZaman rolesiz 2 role ile yapacagım
Beklemedeyiz. 3 konumlu anahtar olayı da olacak mı?
İmkansız3 konumlu olması yeterli değil.Aslında uğraşsam PIC ile dediginide yaparım ama offf kafam çok almıyor.Orjinal anahtar haricinde bir anahtar daha olacak ondan auto/man. seçecegiz.
Ben aradıgımı buldum sorun yok.http://www.elo.com.tr/stop-zaman-rolesi
24V diyor hocam. illa ki var çözümü de.... (konunun hızlı çözümü içi nasıl da gaz veriyom ha....)
Abi 1 sorun sorun degil 2 cisi icin se ekstra düğme koyup çözüm uretiyorlar diye biliyorum diğer yapmaya çalışanlarda
Katlanmasını istemedigimizde olabilir.Onun için bir buton olacak ama sorunu çözmüyor.En kolay PIC ile aslında ama ondada çok zayıfım.
Takılmaya hazır olan ve altyapısı olan Toyotaların tümüne uygun olan ayna açıp kapama modülü buldum isteyene yardımcı olurum. Ben sipariş verdim hafta içi gelecek kapıyı kitlediği zaman kapanıyor açtığım zaman açılıyor. İçerideki düğme bağımsız olarak manuel olarakta çalışabiliyor.
Link filan değil bir arkadaşımın aracılığı ile buldum ve benim aracımda FOLLOW ME HOME yok onun modülünüde sipariş ettim oda beraber geliyor.